Helderziend zijn ontwikkelen

Wat is helderziend zijn?

Helderziend zijn bestaat uit verschillende onderdelen. Die licht ik vandaag graag toe:

verleden, heden en toekomst zien zoals die zijn geweest en mogelijk gaan zijn. Dat betekent dat je over jezelf of anderen beelden waarneemt. Dit is één van de bekendste vormen van het zien;
– een andere bekende vorm is uiteraard geesten zien. Of schimmen;
– daarnaast heb je aura’s zien. Dat is het energieveld van mensen;
– tot slot heb je waarheden en leugens zien en dus tot in iemands kern zien: iemand zien precies zoals hij is. Deze laatste tak van deze gave bezitten mensen al hel gauw, alleen is het vaak voor hen al zo normaal. Heb je deze laatste, dan heb je ook aanleg voor die erboven.

Valkuilen van helderziend zijn

Bij iets moois komt vaak ook iets vervelends. Dat is nooit om te pesten, maar gewoon zoals het is. Zo heeft men bij goed kunnen sporten een grotere kans op blessures. En men bij zingen grotere kans op keelpijn. Dat geldt ook voor het helderzien. Hoe meer deze ontwikkelt, hoe meer risico je hebt op de volgende complicaties. Uiteraard zijn deze gewoon te behandelen:

– diep worden gekwetst omdat je vanuit de kern van iemand voelt hoe hij/ zij iets bedoelt;
geen fijne dingen zien in iemands toekomst, wat je raakt;
– en klachten als hoofdpijn of slecht of wazig zicht, dat houdt dan in: helderzien uit balans.

Helderzien ontwikkelen

En dan is helderzien ontwikkelen mooi om 2 redenen. Reden 1 is om op die manier van je klachten af te komen die het zien veroorzaakt en/ of beter om te leren gaan met de dingen die je waarneemt. Reden 2 is: je hebt je helderzien omdat je er waarschijnlijk een (levens)les uit moet leren. Nadat je dus van de meeste valkuilen af bent gekomen, heb je alleen maar meer ruimte voor de mooie kanten van helderziend zijn. En kun je op die manier jezelf en anderen zelfs helpen als je dat zou willen.

Hoe je zelf vast aan de slag kunt gaan met helderzien, is door in ieder geval dicht bij jezelf te blijven en je intuïtie altijd in ieder geval gehoor te geven. Soms kun je er niet meteen naar handelen, maar houdt altijd je eerste instinct bij zaken in de gaten. Let extra op als je hoofd of ogen zich anders gedragen dan normaal door bijvoorbeeld pijn te doen of wazig te zien of juist erg scherp. Of als je dus schimmen of kleurtjes ziet. Dan is je gave bezig je iets te vertellen.

Leertip

Nederlands: helderziend zijn

Engels: kinderen die helderziend zijn

RELATED ARTICLE

Be the first to comment “Helderziend zijn ontwikkelen”