De volle maan van 28 maart 2021

De volle maan van 28 maart 2021

De vorige volle maan stond in teken van je zielenmissie begrijpen en een droge keel. Deze volle maan van 28 maart 2021 staat in het teken van een gevoelige nekzware schouders en rust inhalen.

De volle maan van 28 maart 2021

Tijdens de invloeden van deze volle maan kunnen we een gevoelige nek verwachten. Er  is positieve energie onderweg naar de nek om de mensen met nekklachten op het goede pad te brengen. Voor de één is dat met healing, daar hoef je verder niets voor te doen. Maar als je nek een zetje van een professional nodig heeft, kun je tekens verwachten om je heen. En in je nek.

Verder zit de energie van de maan op de schouders. Dat houdt in dat je wordt gevraagd goed te kijken naar waar je mee bezig bent in je dagelijks leven. Welke dingen mag je toch echt schrappen? Deze wegen namelijk altijd op je schouders en rug, maar nu wordt dat extra benadrukt.

Tot slot ervaren we door deze energie meer ruimte om rust te nemen. Voor degenen die dat normaal gesproken zichzelf iets lastiger gunnen bijvoorbeeld. Je zult dan merken dat je wat sneller je werk los kan laten of wat sneller iets leuks gaat doen om te ontspannen!

Tips voor deze maan

Laat dat wat de maan teweeg brengt allemaal lekker samenvallen deze dagen. Ruim overbodige zaken in je omgeving op. Plan heerlijk ontspanning in en ga op onderzoek uit naar je nek: wat voel je dat je nek nodig heeft? Je wordt geholpen om antwoorden te vinden. Heb je wat grovere technieken voor je nek nodig, als dry needling? Of is een heerlijke relaxatie of massage al voldoende?

Leertip:
Heb je het idee dat je lichamelijke klachten door energiekoorden door anderen komen? Denk anders ook eens na over de cursus!

Abonneer op mijn nieuwsbrief

Vul onderstaand formulier in om gemakkelijk te abonneren op mijn nieuwsbrief. Ik stuur circa twee nieuwsbrieven per maand met daarin nieuwtjes en behind-the-scenes content.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De volle maan van 28 maart 2021”