Waarom werkt foto lezen?

Wat is foto lezen?

Met foto lezen wordt bedoeld dat je uit een foto bepaalde informatie kan halen van een persoon. Je leest dan de energie van een foto en gebruikt je lichaam en geest als leidraad om de ander te lezen. Hiermee kun je een persoon helpen of a.d.h.v. je verkregen informatie, jezelf helpen. In deze blog ga ik verder in op: hoe werkt foto lezen.

Hoe werkt foto lezen? Wat maakt het dat het werkt?

Ik geloof erin dat mensen een gave hebben. Een gave zit op één of meer van je zintuigen. Die is dan opvallend sterker of minder sterk ontwikkeld dan ‘wat normaal is’. Denk bij helderhoren aan erg slecht horen, piep in de oren of heel scherp horen. En denk bij helderruiken aan misselijk worden van geuren of iemand bij geur herkennen. Maar zo’n uitversterkte intuïtie kan ook een actieve gave worden. Je kunt dan, om helderruiken aan te houden, adviezen en waarschuwingen ruiken. Zoals verbrand rubber ruiken terwijl die geur er eigenlijk niet écht is, en op tijd weten dat de banden van je auto aan vervanging toe zijn.

Als je zintuig dus opvallend uit balans of in balans is, heb je aanleg voor een gave. Een foto lezen helpt je je (hoofd)gave te triggeren! Je geeft immers je gave en je onderbewuste dan het signaal dat je je zintuig om wil zetten in een gave op dat moment.

Werking van foto lezen

Zoals ik schreef, werkt foto lezen omdat je het signaal geeft aan je gave dat je op dat moment je gave wil inzetten. Soms om een gave te hebben, is het enige wat je hoeft te doen vertrouwen hebben en het vragen. En in de gaten houden welk(e) gave/ zintuig eigenlijk al actief is bij jou zodat je daar tijdens het foto lezen extra op kan letten. Op het moment dat je een foto van iemand erbij pakt is alles wat je ervaart voelt en denkt op vanaf dat punt niet meer van jou, maar van een ander. Voel je dus plots iets veranderen in je lichaam of krijg je ineens een gedachte? Hoe erg het ook van jou lijkt, het is dan van die ander. Vooral als je hierop oefent.

Toestemming

Let er tenslotte op dat toestemming voor een fotolezen erg handig is, maar niet heel nodig. Maar wel erg netjes! Afhankelijk van de ander zijn (gebrek aan) energie en (on)zuiverheid namelijk, kun je ook een foto lezen zonder toestemming. De mate van de ander zijn energie en zuiverheid belemmeren alleen je poging. Maar als iemand al onzuiver bezig is of slecht in zijn vel zit wordt foto lezen voor jou zonder toestemming weer makkelijker gemaakt, omdat je simpelweg sterker bent. Of ook bijvoorbeeld wil helpen.

Leertip:
Interesse in je gaves ontwikkelen zodat jij ook foto kan lezen? Overweeg onderstaande cursus!

Online cursus: ontdek en ontwikkel met exclusieve bescherming je spirituele en paranormale gaves!

99.00 incl. BTW

Inhoud cursus:
– een zeer uitgebreide uitleg over hoe iemand aan een gave komt;
– het verband tussen een gave en hoogsensitivtieit uitgelegd;
– een zeer uitgebreide uitleg over hoe je je mag afschermen/ beschermen voordat je actiever met je gaves omgaat om te voorkomen dat je contact krijgt met vervelende entiteiten;
– en ook over het aanpakken en/ of voorkomen van bijzondere lichamelijke klachten die je kunt krijgen als je je gave ontwikkelt uit balans, zoals niet kunnen slapen van het lawaai in de oren bij helderhoren ontwikkelen.

Beeldmateriaal (exclusief de tekstuele uitleg dus): opgeteld om en nabij 90 minuten.

Let op: ben je hier meer voor blokkades (pijnen, emoties) in je lichaam? Dan is de thuisstudie energetische verbindingen uit jezelf verwijderen om klachten door anderen te verminderen wellicht ook een/ een beter idee;
– geen simpele oefeningen als ‘plaats een gouden ei om je heen ter bescherming’, nee: oefeningen die voelbaar meteen werken. Voor mensen die kunnen visualiseren en voor mensen die liever oefeningen doen zonder visualisaties;
– even stilstaan bij angst voor het hebben van een gave;

– 7 gaves uitvoerig besproken:
*helderzien (met uitgelicht: oefeningen voor aura’s met grote uitleg, niet de bekende ‘vaas tegen de witte muur’ oefeningen);
*heldervoelen (met uitgelicht: energiekoorden die pijn- en emotionele klachten veroorzaken herkennen en tijdelijk verlichten));
*helderhoren (met uitgelicht: oorsuizen)
*helderruiken (met uitgelicht: overledenen helderruiken);
*helderweten;
*helderspreken;
*helderproeven.
– wat het is;
– hoe je de 7 gaves in jezelf kunt herkennen en ontdekken;
­- waarom je een bepaalde gave hebt;
– duidelijke uitleg over en oefeningen per gave en hoe je die kunt ontwikkelen;
– en klachten als overgevoeligheid op een gave kunt remmen;
– een TEST om te zien welke gave jij kunt activeren of al actief is maar zo normaal lijkt!
– hoe het komt dat je de ene gave wel hebt en de andere niet;
– waarom een gave soms uitgaat en wegblijft;
– leuke tips voor het omgaan met je omgeving die er ook of juist niet in gelooft;
– exclusief uitstapje naar omgaan met geesten;
– duidelijke uitleg over en oefeningen voor hoe je 1 of meer van de gaves kunt ontwikkelen;

– soms overlappingen met een andere cursus als de informatie onmisbaar is, zoals over wat hooggevoeligheid en hoogsensitiviteit is.
De cursus bestaat voornamelijk uit video’s. Is tekst meer je ding? Er staat altijd een korte samenvatting onder de cursuslessen.

Uiteraard snap ik het als je gewoon een beetje onzeker bent over of je nou wel een gave hebt of niet. Je kunt altijd een minireading aanvragen in de shop om te laten checken welke gaves bij jou op 1, 2 en 3 staan, momenteel.

Trailer:

 

Merk je ook dat sommige van je zintuigen verscherpt zijn zoals makkelijk proeven wat er mis is met het eten of heftig dromen, dingen gewoon simpelweg weten wat je niet kon weten of gewoon altijd voelen hoe iemand zich voelt? Doe dan deze cursus! Want je hebt dan duidelijk een 1 of meer paranormale gaves.

Of ben je gewoon nieuwsgierig naar of je een gave hebt en hoe je die dan onopgemerkt al in je leven hebt? Doe dan deze cursus!

En merk je soms misschien ook, sommigen hebben dat namelijk, dat je daar last van hebt, zoals smetvrees hebben, een piep in de oren ervaren, wazig zien, hoofdpijn, etc.? Dit zijn tekenen van gaves uit balans. Ze zitten namelijk erg op je zintuigen en dat is het kenmerk. Doe deze cursus om ze weer recht te trekken! Maar ben je hier meer voor blokkades (pijnen, emoties) in je lichaam? Dan is de thuisstudie energetische verbindingen uit jezelf verwijderen om klachten door anderen te verminderen wellicht ook een/ een beter idee of controleer met mij welke aanpak ze het best te verhelpen zijn.

.

.

Inhoud cursus ontdek en ontwikkel je spirituele en paranormale gaves!

Leer in deze cursus je hoofdgaven kennen en je gaves weer in balans brengen! De volgende zaken komen naar voren in de cursus:
1 Hooggevoeligheid uitgelegd. Wat is hooggevoeligheid? En wat heeft dit met gaves te maken;
2 Je beschermen voordat je aan de slag gaat met je gaves om foutieve informatie, vervelende spirituele gebeurtenissen en lichamelijke klachten op zintuigen te voorkomen;
3 Ontdek je (hoofd)gave!;
4 Hoe de gaves helderzien, helderweten, heldervoelen, helderhoren, helderruiken, helderspreken en helderproeven eruit zien en welke lasten en baten het met zich meebrengt;
5 Hoe we de lasten reduceren en jouw specifieke gaven ontwikkelen;
6 Omgaan met (on)begrip uit je omgeving en levensmissie;
7 Tot slot kan ik niet genoeg benadrukken hoe we niet alleen praktische tips doornemen, maar juist ook vele energetische oefeningen gaan doen voor iedereen die kan visualiseren, maar ook voor mensen die daar minder mee hebben.

Ben je hier meer omdat je blokkades merkt door je overgevoeligheid op je gaves en twijfel je of dit de cursus is voor je specifieke blokkades? Overweeg dan (eerst) een intake of reading om te laten controleren waar je blokkades vandaan komen!

Tot slot: als je deze cursus doet voor je blokkades op zintuigen, de cursus vraagt wel enige inspanning van jou om ook wat aan de overgevoeligheid te doen. Zorg dat je de energie daarvoor wil inbrengen tijdens de cursus en daarna elke ochtend een aantal minuten.

.

.

Belangrijk

Ben je hier meer omdat je blokkades merkt door je overgevoeligheid op je paranormale gaves en twijfel je of dit de cursus is voor je specifieke blokkades? Overweeg dan (eerst) een intake of reading om te laten controleren waar je blokkades vandaan komen!

Tot slot: als je deze cursus doet voor je blokkades op zintuigen, de cursus vraagt wel enige inspanning van jou om ook wat aan de overgevoeligheid te doen. Zorg dat je de energie daarvoor wil inbrengen tijdens de cursus en daarna elke dag een aantal minuten.

.

.

FAQ

Hoeveel lessen heeft de cursus?

De cursus bestaat uit 10+7 lessen, energetische oefeningen en verschillende praktische oefeningen.

 

Hoe lang duurt deze cursus?

De cursus bestaat uit 17 lessen. Met een normaal studietempo zou je de cursus binnen ongeveer 2 weken afronden. Langer erover doen of sneller erover doen mag ook, maar sneller is niet aan te raden aangezien je het meeste haalt uit het oefenen.

Daarnaast zul je na de lessen mogen blijven oefenen om de stof onder de knie te krijgen. Dat is heel belangrijk en ook heel gewoon.

 

Hoe lang heb ik toegang tot deze lessen?

De toegang is blijvend.

 

Kan ik deze cursus overal volgen?
Ja, de cursus is op de tablet, mobiel en pc online te volgen.

 

Hoe staat deze cursus in verband met de andere cursussen omtrent hooggevoeligheid?

Soms zul je in de cursussen raakvlakken vinden met een andere cursus op de website als bepaalde informatie rondom hoogsensitiviteit essentieel is en niet kan missen uit een cursus. Voor de rest zal deze cursus voor de duidelijkheid uit dezelfde opbouw bestaan als de andere cursussen: een stuk theorie, praktische oefeningen en een aantal energetische oefeningen.

 

Hoe gaat de cursus aanschaffen volgen in zijn werk?

Tijdens de bestelprocedure wordt er een account aangemaakt op deze site. Enkele minuten na betaling krijg je een automatische mail met daarin de toegangsgegeven die je nodig hebt om de lessen te volgen. Je zult naar deze bijbehorende website worden geleid.

 

Stel je vragen! Natuurlijk kun je mij altijd mailen als je vragen hebt. Voor technische vragen, inhoudelijke vragen of een leuke ervaring sta ik altijd klaar.

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Online cursus: ontdek en ontwikkel met exclusieve bescherming je spirituele en paranormale gaves!” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tip foto lezen

Abonneer op mijn nieuwsbrief

Vul onderstaand formulier in om gemakkelijk te abonneren op mijn nieuwsbrief. Ik stuur circa twee nieuwsbrieven per maand met daarin nieuwtjes en behind-the-scenes content.

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Waarom werkt foto lezen?”