Waarom werkt foto lezen?

werkt foto lezen

Wat is foto lezen?

Met foto lezen wordt bedoeld dat je uit een foto bepaalde informatie kan halen van een persoon. Je leest dan de energie van een foto en gebruikt je lichaam en geest als leidraad om de ander te lezen. Hiermee kun je een persoon helpen of a.d.h.v. je verkregen informatie, jezelf helpen. In deze blog ga ik verder in op: hoe werkt foto lezen.

Hoe werkt foto lezen?

Ik geloof erin dat mensen een gave hebben. Een gave zit op één of meer van je zintuigen. Die is dan opvallend sterker of minder sterk ontwikkeld dan ‘wat normaal is’. Denk bij helderhoren aan erg slecht horen, piep in de oren of heel scherp horen. En denk bij helderruiken aan misselijk worden van geuren of iemand bij geur herkennen. Maar zo’n uitversterkte intuïtie kan ook een actieve gave worden. Je kunt dan, om helderruiken aan te houden, adviezen en waarschuwingen ruiken. Zoals verbrand rubber ruiken terwijl die geur er eigenlijk niet écht is, en op tijd weten dat de banden van je auto aan vervanging toe zijn.

Als je zintuig dus opvallend uit balans of in balans is, heb je aanleg voor een gave. Een foto lezen helpt je je (hoofd)gave te triggeren! Je geeft immers je gave en je onderbewuste dan het signaal dat je je zintuig om wil zetten in een gave op dat moment.

Tips voor het lezen

Zoals ik schreef over hoe werkt foto lezen, werkt het omdat je het signaal geeft aan je gave dat je op dat moment je gave wil inzetten. Soms om een gave te hebben, is het enige wat je hoeft te doen vertrouwen hebben en het vragen. En in de gaten houden welk(e) gave/ zintuig eigenlijk al actief is bij jou zodat je daar tijdens het foto lezen extra op kan letten. Op het moment dat je een foto van iemand erbij pakt is alles wat je ervaart voelt en denkt op vanaf dat punt niet meer van jou, maar van een ander. Voel je dus plots iets veranderen in je lichaam of krijg je ineens een gedachte? Hoe erg het ook van jou lijkt, het is dan van die ander. Vooral als je op foto lezen oefent.

Toestemming zodat foto lezen werkt

Let er tenslotte op dat toestemming voor een fotolezen erg handig is, maar niet heel nodig. Maar wel erg netjes! Afhankelijk van de ander zijn (gebrek aan) energie en (on)zuiverheid namelijk, kun je ook een foto lezen zonder toestemming. De mate van de ander zijn energie en zuiverheid belemmeren alleen je poging. Maar als iemand al onzuiver bezig is of slecht in zijn vel zit wordt foto lezen voor jou zonder toestemming weer makkelijker gemaakt, omdat je simpelweg sterker bent. Of ook bijvoorbeeld wil helpen.

Leertip:
Interesse in je gaves ontwikkelen zodat jij ook foto kan lezen? Overweeg onderstaande cursus!

Tip foto lezen

Abonneer op mijn nieuwsbrief

Vul onderstaand formulier in om gemakkelijk te abonneren op mijn nieuwsbrief. Ik stuur circa twee nieuwsbrieven per maand met daarin nieuwtjes en behind-the-scenes content.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Waarom werkt foto lezen?”