De volle maan van 27 april 2021

De volle maan van 27 april 2021

De vorige volle maan stond in teken van een gevoelige nek, zware schouders en rust inhalen. Deze volle maan van 27 april 2021 staat in het teken van stijve schouders, beter zicht op een juiste omgeving en beter slapen!

De volle maan van 27 april 2021

Tijdens deze volle maan zullen de meeste van ons wat stijve schouders merken. Dit komt omdat de energie ons vraagt nog beter voor onszelf te leren zorgen. Daar draait het tijdens deze maan om. Het wordt ons dus gevraagd om beter te letten op lasten meedragen die niet nodig zijn. Heb je dus extra last van je schouders, dan bestrijd je dat door overbodige of afgeronde zaken los te laten!

Deze energie helpt je ook bij het beter inschatten van je omgeving. Ook dit valt namelijk onder afgeronde zaken loslaten: aan welke vriendschap beleef je meer last dan vreugde? Handel ernaar! Je helderziendheid is wat actiever dus je ziet dingen beter zoals ze zijn!

Tot slot zul je deze maan je alerter voelen op de juiste tijden. Dus minder vermoeid opstaan. De energie helpt je gewoon om je eigen energie goed te verdelen!

Tips voor deze maan!

Tijdens de volle maan van 27 april is het dus fijn om actiever bezig te gaan met zelfzorg! De energie helpt al bij het beter verdelen van je eigen energie en het loslaten van zaken die energie van je slurpen. Het is dus mooi hier niet tegen te verzetten. Luister naar de tekens om je heen. Gaat iets alweer niet door of wordt een afspraak weer afgezet? Of ben je weer verdrietig omdat iemand je nodig had op je avondje vrij? Luister goed naar deze gebeurtenissen en je emoties. Hoe ga je kiezen voor tijd voor jezelf? Is het het waard je zo moe te voelen door anderen? De energie van deze maan zal je helpen bij het maken van betrouwbare beslissingen hierin.

Leertip:

Overweeg ook eens te leren aarden om fijn te kunnen ontladen voor een goede nachtrust!

Abonneer op mijn nieuwsbrief

Vul onderstaand formulier in om gemakkelijk te abonneren op mijn nieuwsbrief. Ik stuur circa twee nieuwsbrieven per maand met daarin nieuwtjes en behind-the-scenes content.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De volle maan van 27 april 2021”