Heb jij je kinderen eerder gekend: 3 signalen van vorige levens!

je kinderen

Deze blog zal uitleggen hoe je herkent of je je kinderen al in een vorig leven hebt gekend en in welke rol je ze dan hebt gekend!

Reïncarnatie

Ik heb eerder geschreven over reïncarneren binnen de familie. Wat reïncarneren betekent, is dat je na je dood terugkeert in een ander lichaam, als baby uiteraard Reïncarneren binnen de familie zit samengevat als volgt: afhankelijk van welke levenslessen men heeft, reïncarneer je in een bepaald land, in een bepaalde tijd en met bepaalde mensen. Dat kan dus betekenen dat je als baby terugkomt ergens in je familie!

Als je dus iets mag leren over spiritueel ontwaken, dan kun je dat met verschillende mensen leren. Maar soms lukt die les leren alleen als je terugkeert binnen je vorige familie. Als jouw of jullie les spiritueel ontwaken is, maakt dat de kans groter dat je dus daar weer reïncarneert.

Vandaag gaan we vooral in op je kinderen al eerder hebben gekend uit dit leven. We nemen daarin ook mee je kinderen al hebben gekend uit vorige levens! Lees hier ook leuke waargebeurde uitspraken van kinderen van hun vorige levens!

Herkennen of je je kinderen al eerder hebben gekend

Er gaan vele verhalen rond dat mensen het idee hebben hun kind vanuit een ander leven te herkennen. Of het huidige leven natuurlijk. In ieder geval meer dan 1 keer hebben gekend. Dat kun je zelf als volgt herkennen:

– Je kunt je kind herkennen omdat hij bepaalde trekjes heeft van familieleden die je hebt gekend. Zo heeft hij bijvoorbeeld een bepaald litteken dat je overleden broer ook altijd had. En/ of karaktereigenschappen! Als er maar iets opvalt, niet alles hoeft overeen te komen;

– Je hebt simpelweg ook het idee dat je je kind al veel langer kent. En je weet precies wat je aan hem hebt, hoe hij zal reageren en wat hij fijn vindt. In ieder geval betreft grote zaken, zoals normen en waarden. Het hoeft niet per se zo te zijn dat het kind precies hetzelfde eten lekker vindt;

– tot slot kun je wellicht uitspraken hebben gehoord van je kind, als: ‘toen ik je moeder was…’ of ‘als ik je moeder was…’. Kinderen staan nog erg in contact met hun gevoel omdat ze nog niet belast zijn met hun verantwoordelijkheden in het dagelijks leven. Dus soms herinneren ze automatisch jullie band uit een vorig leven. De hersenen hebben daar simpelweg tijd voor.

Je kunt ook in online hypnose je vorig levens zien en ontdekken waar je je kind van kent!

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Heb jij je kinderen eerder gekend: 3 signalen van vorige levens!”