De horoscoop per sterrenbeeld vanaf 21 mei 2021

De horoscoop per sterrenbeeld vanaf 21 april 2021

Om verder te gaan op de vorige horoscoop, kun je vandaag lezen hoe jouw maand eruit gaan zien bij de horoscoop per sterrenbeeld vanaf 21 mei 2021! Houd in je achterhoofd dat de voorspellingen en vooral: adviezen geschreven staan zoals de energie nu voor de meeste van jullie met dat sterrenbeeld ligt. Of je deze kansen opmerkt en oppakt, ligt altijd nog aan jezelf. De horoscopen zullen vooral bestaan uit liefdevolle tips bij valkuilen of behoud van goede patronen.De horoscoop per sterrenbeeld vanaf 21 mei 2021. Met uitgelicht: tweelingen: 21 mei- 21 juni

Dag tweelingen. Jij bent als jarig deze maand extra uitgelicht in deze horoscoop! Geniet ervan!

Voor jou een maand waarin je je zowel duf als opgewekt voelt tegelijkertijd! Je bent lekker bezig geweest met zelfzorg de afgelopen periode en dat is dan ook de oorzaak! Het gaat nu steeds meer en meer zijn vruchten voor je afwerpen.

Verder voor jou een maand waarin je veel te maken krijgt met op je teentjes lopen en hoe je daarmee omgaat in jouw omgeving: wat leer je terugleggen op hun bordje en wat hoort op de jouwe?

Je kracht deze maand is dat je buik heerlijk door zal stromen en goed aan zal geven wat het nodig heeft.

Je valkuil deze maand wakker liggen en overprikkeld zijn!

Overweeg trouwens door op de afbeelding te klikken deze cursus betreft overprikkeling en vermoeidheid!

hsp vermoeidheid

Adviezen voor de andere sterrenbeelden:

Kreeft: 21 juni- 22 juli

Dag lieve kreeft. Voor jou een maand waarin je je intuïtie vertrouwen een beetje lastig vindt! Je laat je net iets teveel leiden door wat je omgeving vindt, maar jij mag echt een andere en eigen mening vormen! Dit geldt gelukkig niet voor álle gebieden deze maand. Het gaat om het liefdesgebied en je relatie tot geld.

Je kracht deze maand is dat je je zorgelozer voelt.

Je valkuil deze maand is dat je het idee hebt dat je omgeving niet naar je wil of kan luisteren.Leeuw: 23 juli- 23 augustus

Voor jou een 30daagse periode van veel nek- en rugklachten. Let beter op je houding! Dat scheelt al enorm. Eens een fysio ernaar laten kijken wil ook helpen, wellicht loop je wel al heel lang met een scheefstand in bijv. de bekken. Het is deze maand dus helemaal niet erg wat meer hulp te vragen.

Je valkuil deze maand is sommige bergen waar je tegenop zag groter zijn dan verwacht.

Je kracht deze maand is dat je puzzelstukjes meer op zijn plek gaan vallen betreft zaken die je nog niet helder had.Maagd: 24 augustus- 23 september

Lieve maagd. Voor jou een maand waarin je veel op de automatische piloot gaat doen. Alles stroomt eigenlijk wel lekker en de dingen die nog aandacht vragen, daar heb je ook al een plan voor. Geniet maar van zo’n maand! Maar vergeet niet ook wat dingen te doen die je wel uitdagen!

En jouw kracht deze maand is dat de tijd snel gaat en dat is fijn, want dan komen de leuke dingen dichterbij!

Je valkuil deze maand is je wat terneergeslagen voelen. Gelukkig los je dit deels ook op door actiever te genieten. Dus de leuke dingen niet ook op automatische piloot te doen.Weegschaal: 24 september- 23 oktober

Dag weegschaal. Voor jou een maand waarin je meer aandacht mag besteden aan je mentale gezondheid. Die heeft ook liefde nodig. Weet dat een afspraak afzeggen ook gewoon om mentale redenen mag.

Je kracht deze maand is meer ademruimte voor jezelf creëren.

Je valkuil deze maand is gevoeligere benen en voeten.Schorpioen 24 oktober- 22 november

Dag schorpioen. Voor jou een heerlijk luchtige maand. Je staat goed in contact met je intuïtie. Dat betekent dat je zowel de taken voelt waar je nog aan mag werken, maar ook voelt wat er allemaal goed gaat bij je.

Je kracht deze maand is dat je lichaam fijn meewerkt. Die staat ook verbonden met je intuïtie. Hij geeft goed aan wat het nodig heeft.

Je valkuil deze maand is dat als je vergeet te anticiperen op je lichaam, deze meer pijn gaat doen.

Bekijk ook de cursus aarden door op de afbeelding te klikken!

hsp vermoeidheid

Boogschutter: 23 november- 22 december

Hallo boogschutter. Voor jou een maand waarin je lekker door kan ademen en dingen naar je zin verlopen! Heel fijn. Geniet ervan en verslap niet!

Je kracht deze maand is dat je omringd wordt met goede mensen.

Je valkuil deze maand is niet letten op je houding waardoor je vervelende patronen kunt ontwikkelen in je lichaam.

nieuwsbrief

Steenbok: 23 december- 19 januari

Dag steenbok, voor jou een maand waarin je neus een actieve rol speelt. Dat heet ook wel helderruiken. Dat houdt in dat hij verstopt raakt, jeukt of dat je iets vervelends ruikt als je iets doet dat tegen je zin is. Maar houdt ook in dat hij lekker rustig is als je je hart volgt.

Jouw kracht deze maand is ontwaken van je gaves dus!

En je valkuil deze maand is te laat signaleren dat je lichaam wil eten en wat het wil eten.

Klik op de afbeelding om meer te leren over gaves!

paranormale gaves

Waterman: 20 januari- 19 februari

Hoi waterman! Voor jou een maand waarin je blaas een actieve rol zal spelen. Hoewel vervelend als je veel moet plassen of weinig controle voelt, leert het je nog beter te luisteren naar wat je lichaam nodig heeft. Met focus op de blaas/ nieren.

Je kracht deze maand is je keel. Als deze geen pijn doet, dan loopt je maand zoals je het fijn vindt. Als hij slikklachten, een schraal gevoel geeft, dan uit je jezelf niet fijn genoeg.

Je valkuil deze maand is de neiging om verkeerd te staan, zitten en lopen waardoor een gevoelige rug aanweziger wordt.


Vissen: 20 februari- 20 maart

Dag lieve vissen. Voor jou een maand waarin je je onbezorgde gevoel eventjes kwijtraakt en je drukke dan gewoonlijk maakt om zaken die je normaal los kunt laten. Vecht er niet te hard tegen. Dat ebt vanzelf weg.

Je kracht deze maand is een fijne band hebben met je liefde.

Jouw valkuil deze maand is het gevoel hebben veel te moeten huilen.

instagram

Ram: 21 maart- 20 april

Dag ram! Voor jou een maand waarin je veel stabiliteit zoekt. Probeer dit op de goede manieren te zoeken! Bijvoorbeeld door een ritme voor jezelf te stellen en leuke dingen te plannen.

Jouw kracht deze maand is niet fijn doorstromen van je neus.

En je valkuil deze maand is te snel beslissingen maken omdat je het gevoel hebt dat je stil staat. Wacht er maar even mee.


Stier: 21 april- 20 mei

Dag stier! Voor jou een maand waarin je veel leert over je grenzen trekken. Onthoud dat niemand het waard is om je vervelend door te voelen. Jij bent degene die jouw lichaam en emoties voelt, dus daar herinner ik je graag even aan.

Jouw valkuil deze maand is dat veel mensen wat kritischer naar zijn.

Je kracht is dat je leert dat je heel goed kunt voelen wat je nodig hebt!

Dit was het weer voor de horoscoop per sterrenbeeld vanaf 21 mei 2021!

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De horoscoop per sterrenbeeld vanaf 21 mei 2021”