De volle maan van 26 mei 2021

De volle maan van 26 mei 2021

De vorige volle maan stond in het teken stijve schouders, beter zicht op een juiste omgeving en beter slapen! De volle maan van 26 mei 2021 zal staan voor een gevoelige maag, andere ademruimte en alert zijn ‘s nachts.

De volle maan van 26 mei 2021

Deze maan zullen we een gevoeligere maag merken. Eigenlijk is dit best fijn, want je maag zal deze maan extra goed aangeven wat goed voor hem is! Verwacht bijvoorbeeld het misselijk worden of je naar voelen van etenswaren waar je dat normaal niet bij hebt. En begrijp dus dat het tijd wordt voor verandering daarin!

Betreft de manier waarop je je leven nu aan het inrichten bent, word je geholpen door je ademruimte. Voel je je dus alsof je een harnas om hebt of alsof je niet goed kan doorademen, dan betekent het dat datgene dat je altijd tegen je zin aan het doen bent, deze dagen meer van zich zal laten horen. Maar voel je je juist vrijer in het ademhalen, dan is dat een compliment van je onderbewuste!

Betreft slapen zul je je alert voelen ‘s nachts. En daardoor slaap je lastiger op tijd in. Zorg dus dat je manieren hebt om je hoofd te legen en en to do lijsten te maken!

Tips voor deze volle maan

Zorg goed voor je maag en leer goed te luisteren naar je lichaam. Leer wat dit betreft ook grenzen aangeven als je mee eet bij anderen. Niets is het waard om je slecht door te voelen.

Maak niet de vergissing om alleen wat meer op je ademhaling te letten deze dagen, maar onderzoek van welke bezigheden je ademruimte geven, en welke dag kosten.

Om beter te slapen is het misschien fijn om stil te staan bij wat dag- en nachtritme voor je betekent en na te gaan of je hiermee doet wat goed voelt voor jou, of niet voor jou maar voor een ander.

Leertip: leer aarden om je beter te ontladen om het slapen te bevorderen.

Abonneer op mijn nieuwsbrief

Vul onderstaand formulier in om gemakkelijk te abonneren op mijn nieuwsbrief. Ik stuur circa twee nieuwsbrieven per maand met daarin nieuwtjes en behind-the-scenes content.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De volle maan van 26 mei 2021”