Een driedubbele familievloek

driedubbele

Ik heb eerder geschreven over een enkele familievloek en een dubbele familievloek. Vandaag neem ik de driedubbele met jullie door!

Wat is een enkele en een dubbele familievloek?

Een familievloek is een bepaald soort donkere energie. Donkere energie bestaat uit vloeken, ontwensingen en zwarte magie. Een familievloek verschilt met een vloek om de reden dat een gewone vloek niet per ongeluk overgedragen wordt naar je kinderen en een familievloek wel. Vloeken zitten vaak op je handelen. Ongemerkt handel je impulsief en dat brengt vaak in de problemen. Daar waar magie juist vaak pech naar je toetrekt buiten je handelen om. En een ontwensing is als een vloek dat met de mond is uitgesproken. Het is dan onbewuste energie dat hardnekkig wordt. Je haalt een familievloek anders weg dan zwarte magie.

Donkere energie ontstaat om verschillende redenen:

– men stuurt donkere energie naar elkaar uit jaloezie of om iets gedaan te krijgen;
– men stuurt donkere energie per ongeluk naar elkaar omdat ze zelf een donkere energie op zich hebben;
– er ontstaat donkere energie vanuit eigen somberheid/ negativiteit;
– je kunt donkere energie erven. Dat heet dan een familievloek. Je voorouder of ouder is er dan mee belast en de vloek is zo gestuurd dat de kinderen hem ook op zich krijgen. Een familievloek erf je van één van je ouders. Een dubbele vloek hebben, dat betekent dat beide ouders een vloek per ongeluk hebben overgedragen naar je. Maar je kunt ook een driedubbele familievloek kunt hebben!

Een driedubbele familievloek

Een driedubbele vloek is hetzelfde als een dubbele familievloek: je hebt nog steeds twee vloeken geërfd van je ouders, maar je hebt er nog één. Hoe zit dat dan: een familievloek moet ergens beginnen. Iemand uit je omgeving kan simpelweg een familievloek op jou hebben geplaatst. Deze begint dan dus bij jou. Dan heb je er in totaal 1 op jezelf, 1 van je vader en 1 van je moeder.

Waarom is weten hoeveel vloeken je op je hebt belangrijk? Eigenlijk om een paar redenen:

– het is sowieso fijn om te weten wat er met je energie aan de hand is voor je eigen gemoedsrust en kennis;
– omdat ik erin geloof dat hoe preciezer je weet wat er met je energie speelt, hoe vollediger het weg wordt gehaald. Anders vergeet je simpelweg 1 van de 3 vloeken en voelt dat alsnog ontzettend vervelend.

Leertip: vind je dit interessant? Leer meer over donkere energie!

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Een driedubbele familievloek”