Wat is donkere energie?

donkere energie

Vandaag wil ik licht schijnen op de verschillende soorten donkere energie. Donkere energie houdt in dat je een energie om je heen hebt dat er niet hoort. En je dus beïnvloedt van binnenuit, van buitenaf of beide. Je wordt als het ware geremd in je licht en in je dagelijks handelen. In gedachten, emoties en ook lichamelijk.

Waar bestaat donkere energie ut?

Donkere energie bestaat grofweg uit 4 zaken:

– de zogenoemde zwarte magie, dat met verschillende trucs wordt aangericht naar een ander zodat diegene geen doorstroming in en om zich heen krijgt. Dit is bewust gestuurde energie omdat iemand zelf erg ontevreden is, jaloers is op jou of uit wraak;

– (familie)vloeken. Een vloek wordt gestuurd en beïnvloedt vooral je eigen handelen. Dit maakt hem lastiger te herkennen dan zwarte magie, want je denkt vaak dat een fout je eigen fout is. Sommige vloeken kun je overdragen op je bloedlijn, of is al overgedragen op jou via je voorouders. In het laatste geval ben je ermee geboren en dat maakt het wederom lastig te ontdekken. Je weet immers niet beter;

negatieve energie die je per ongeluk zelf creëert door weg te zakken in vervelende denkpatronen. En dat is wanneer het een vicieuze cirkel wordt. Als je zelf bijvoorbeeld je wereld kleinhoudt, of teveel denkt in wat je niet kan, creëer je een vervelende energie. Bij sommige mensen keert die energie zich tegen heen. Dat is heel apart en lastig, want je merkt het bijna niet. Maar het lijk dan opeens op een geest;

ontwensingen. Dit is een soort donkere energie dat wordt overgedragen door iemands negatieve uitlatingen over jou. Op dat moment wordt een soort bonk negatieve energie gecreëerd en afhankelijk van jouw gevoeligheid en energetische weerbaarheid, heeft dat invloed op je systeem.

Wat doet donkere energie?

Donkere energie beïnvloedt de energie in en om je heen. Met ‘in’ bedoel ik samenvattend dat deze energie je lichaam en gedachten negatief probeert te beïnvloeden. En soms wordt zwarte magie ook in je lichaam aangebracht, bijvoorbeeld via eten en drinken.

En met ‘om je heen’ bedoel ik dat de energie materiële zaken zoals auto’s, andere mensen hun acties, en het uitblijven van kansen beïnvloedt. Dit is meestal zwarte magie en geen vloek.

Hoe kwetsbaar je bent voor negatieve energie, hangt af van verschillende zaken:

– je hooggevoeligheid. Hooggevoelige mensen nemen gauw (pijn)klachten over van anderen en zijn gevoelig voor energie. Dus gestuurde negatieve energie komt dan ook sneller aan;
– je mindset. Is bij jou het glas halfvol of halfleeg? Dat heeft ook ontzettend veel invloed. Hoe fijner je in je vel zit, hoe minder gevoelig je bent voor donkere energieën;
– je levenslessen: is het jouw les te leren over energieën? Dan kom je hier ook sneller mee in aanraking dan iemand die iets heel anders moet leren, zoals over rijkdom.

 


Leertip: nieuwsgierig naar de wereld van (tegen) donkere energie? Bekijk eens deze cursus.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Wat is donkere energie?”