wat is donkere energie?

Vandaag wil ik licht schijnen op de verschillende soorten donkere energie. Donkere energie houdt in dat je een energie om je heen hebt dat er niet hoort. En je dus beïnvloedt van binnenuit, van buitenaf of beide.

Waar bestaat het uit?

Donkere energie bestaat grofweg uit 4 zaken:

– de zogenoemde zwarte magie, dat met verschillende trucs wordt aangericht naar een ander zodat diegene geen doorstroming in en om zich heen krijgt;
– (familie)vloeken. Een vloek wordt gestuurd, soms zodat je het over kunt dragen op je bloedlijn en een vloek beïnvloed vooral je eigen handelen;
negatieve energie die je per ongeluk zelf creëert door weg te zakken in vervelende denkpatronen;
ontwensingen. Dit is een soort donkere energie dat wordt overgedragen door iemands negatieve uitlatingen over jou. Op dat moment wordt een soort bonk negatieve energie gecreëerd en afhankelijk van jouw gevoeligheid en energetische weerbaarheid, heeft dat invloed.

Wat doet donkere energie

Donkere energie beïnvloedt de energie in en om je heen. Met in bedoel ik samenvattend dat deze energie je lichaam en gedachten negatief probeert te beïnvloeden.

En met om je heen bedoel ik dat de energie dat de energie materiële zaken zoals auto’s, andere mensen hun acties, en het uitblijven van kansen beïnvloedt.

Hoe kwetsbaar je bent voor negatieve energie, hangt af van verschillende zaken:

– je hooggevoeligheid. Hooggevoelige mensen nemen gauw (pijn)klachten over van anderen en zijn gevoelig voor energie. Dus gestuurde negatieve energie komt dan ook sneller aan;
– je mindset. Is bij jou het glas halfvol of halfleeg? Dat heeft ook ontzettend veel invloed;
– je levenslessen: is het jouw les te leren over energieën? Dan kom je hier ook sneller mee in aanraking.

 


Leertip: nieuwsgierig naar de wereld van (tegen) donkere energie? Bekijk eens deze cursus.

Abonneer op mijn nieuwsbrief

Vul onderstaand formulier in om gemakkelijk te abonneren op mijn nieuwsbrief. Ik stuur circa twee nieuwsbrieven per maand met daarin nieuwtjes en behind-the-scenes content.

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “wat is donkere energie?”