Hoe ziet je tweelingziel eruit? Kenmerken!

je tweelingziel

Vandaag licht ik toe in welke vormen je tweelingziel tot je kan komen dit leven!

Tweelingzielen en zielsverwanten

Tweelingzielen en zielsverwanten zijn twee welbekende termen in de wereld van spiritualiteit. In het kort leg ik even het verschil hiertussen uit. Let wel: dit is mijn interpretatie, soms wijkt deze af van hoe anderen het zien. En dat mag.

Ik geloof erin dat er zielengroepen bestaan. Dit is een groep zielen die meerdere levens samen leeft. In een zielengroep zitten dus meerdere zielen waarmee je samen familie bent geweest, maar denk ook aan collega’s, vrienden en zelfs mensen die je eigenlijk niet zo aardig vindt. Ook van zulke mensen leer je veel. Juist omdat je elkaar steeds weer tegenkomt. Denk overigens ook aan je gidsen: deze mensen zijn nu niet op aarde, maar heb je wel samen mee geleefd.

Mensen uit dezelfde zielengroep noem ik ook wel zielsverwanten. En ook zit daar 1 ziel tussen die de helft is van jouw ziel. Dus eigenlijk zie ik zielsverwanten voor me als een groep zielen waarvan deze zielen ook nog gesplitst zijn in twee zielen: een tweelingziel.

Welke rol kan je tweelingziel hebben?

Vandaag ga ik in op tweelingzielen. In welke vorm kan een tweelingziel allemaal komen? Ik zal de twee bekendste uitlichten:

– uiteraard: in een vorm van een partner. Man of vrouw;
– in de vorm van een familielid, zoals je broer of moeder;
– en soms als gids.

Het is dus niet altijd iemand op wiens uiterlijke kenmerken je valt, romantisch gezien.

Hier kun je natuurlijk veel kanten mee op. Maar het komt allemaal neer op een kern: je levensles leren. Soms kun je een levensles alleen leren met iemand die onvoorwaardelijk van je houdt. Een aantal levenslessen zijn namelijk helemaal niet leuk. Denk aan leren over mishandeling, armoede, etc.. Maar wel verrijkend voor de ziel. Soms vraagt een levensles een bepaalde functie van je tweelingziel. Als je bijvoorbeeld mag leren over huiselijk geweld, dan zal, nogmaals bijvoorbeeld, in sommige gevallen alleen je broer die onvoorwaardelijk als een tweelingziel van je houdt je daarin bij kunnen staan. De kans is bij tweelingzielen namelijk het grootst dat deze onvoorwaardelijk voor je klaar zal staan.

En hoe zit het dan met de gids? Dat is bijvoorbeeld weer nodig als je een leven tegemoet gaat waarin je veel begeleiding nodig hebt van een begeleider die onvoorwaardelijk van je houdt. Geen zorgen, als partner kun je in dit geval altijd een zielsverwant hebben. Dat is ook helemaal niet erg. Het is goed en verrijkend om meerdere mensen te leren kennen.

Hoe zit het dan met de liefde?

Veel mensen denken bij een tweelingziel meteen aan de liefde. En terecht: in de kern houden deze twee veel van elkaar. In de realiteit is de situatie soms anders, wordt het bijvoorbeeld familiair. En dat is helemaal niet erg. Het is het best om altijd samen te zijn met een partner waarbij je je gewoon heel goed voelt, uitgedaagd voelt. Ook al is die partner een zielsverwant en geen tweelingziel. Het beste is er dus niet naar te zoeken, dan ontstaan de mooiste dingen.

Denk jij dat jij jouw tweelingziel al hebt ontmoet?

Leertip: leer meer over je tweelingziel of zielsverwant in de online hypnose!

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Hoe ziet je tweelingziel eruit? Kenmerken!”