De horoscoop per sterrenbeeld vanaf 22 juni 2021

horoscoop per sterrenbeeld vanaf 22 juni 2021

Om verder te gaan op de vorige horoscoop, kun je vandaag lezen hoe jouw maand eruit gaan zien bij de horoscoop per sterrenbeeld vanaf 22 juni 2021! Houd in je achterhoofd dat de voorspellingen en vooral: adviezen geschreven staan zoals de energie nu voor de meeste van jullie met dat sterrenbeeld ligt. Of je deze kansen opmerkt en oppakt, ligt altijd nog aan jezelf. De horoscopen zullen vooral bestaan uit liefdevolle tips bij valkuilen of behoud van goede patronen.De horoscoop per sterrenbeeld vanaf 22 juni 2021. Met uitgelicht: kreeft: 22 juni- 22 juli

Dag kreeft. Jij bent als jarig deze maand extra uitgelicht in deze horoscoop! Happy birthday!

Voor jou een maand waarin je wat kortademig bent. Je hebt de neiging om wat minder bezig te zijn deze maand met je levensmissie. En dat wordt jou door je onderbewuste duidelijk gemaakt middels oppervlakkiger ademhalen. Daar zit symboliek achter.

Verder voor jou een maand waarin je ook wat tegenslagjes merkt vanuit de mensen en dingen om je heen. Het staat helemaal in het teken van je levensmissie.

Je kracht deze maand is dat de kans groot is dat je meer gaat leren over wat je lichaam je wil vertellen. Hiermee los je dus veel op, in je lichaam en ook je leven!

Je valkuil deze maand is een dat je de puzzelstukjes niet helemaal kunt plaatsen.Adviezen voor de andere sterrenbeelden:

Leeuw: 23 juli- 23 augustus

Voor jou een 30daagse periode van vrij kunnen doorademen, binnenpretjes en kortom een leuke maand! Geniet ervan. Je hebt het verdiend. Doe leuke dingen! Zorg dat je je werkzaamheden echter niet vergeet.

Je valkuil deze maand is dat je fysiek wat sneller moe raakt van de activiteiten!

Je kracht deze maand is nieuwe inzichten opdoen betreft mindsets en wat je gelukkig maakt in het leven.Maagd: 24 augustus- 23 september

Lieve maagd. Voor jou een maand waarin je één en ander voor je kiezen krijgt. Vooral qua ongevraagde feedback en opmerkingen. Dit ga je dan voelen in je keel. Geef er vooral gehoor aan. Laat het je maar even raken voordat je het op wil lossen. Word maar één met je gevoel.

En jouw kracht deze maand is dat je erg veel zin hebt om te investeren in mensen die jij liefhebt.

Je valkuil deze maand is dat je wat last hebt van energiekoorden dan anders wat betekent dat je gevoel of gedachten soms afwijken van de werkelijkheid.


Leertip: klik op de afbeelding om de cursus energiekoorden te bekijken!

energiekoorden

Weegschaal: 24 september- 23 oktober

Dag weegschaal. Voor jou een maand waarin je vooral je nek erg voelt. Zodra je iets dwars zit of een ander meer met jou bezig is dan normaal, zal dat zich daar opslaan. Wees er lief voor, neem warme douches en houd hem in beweging.

Je kracht deze maand is je creativiteit. Dit is het goede moment om een idee uit te werken!

Je valkuil deze maand is niet uit je woorden komen! Maar dat heet ook wel helderspreken. Je gave is eventjes aan het ontwikkelen en extra aanwezig.


Leertip: geïnteresseerd in je gaves? Klik op de afbeelding om te cursus te bekijken!

paranormale gaves

Schorpioen 24 oktober- 22 november

Dag schorpioen. Voor jou een maand waarin je buik aanwezig voelt. Alsof het even niet lekker stroomt óf júist lekker stroomt. Je buik zal deze maand samengevat een weerspiegeling zijn van je leerscholen. Ben je goed bezig en geef je hier al gehoor aan? Dan doet je buik wat je wil. Zo niet: dan zal je zijn aanwezigheid op vervelende wijze werken.

Je kracht deze maand is dat goed op je woorden komen en humor!

Jouw valkuil deze maand is eigenlijk gewoon vermoeidheid. Je zit in vervelend vaarwater qua energie. Dus wees niet te streng. Dat trekt vanzelf bij.


Boogschutter: 23 november- 22 december

Hallo boogschutter. Voor jou een maand waarin je de behoefte hebt je een beetje terug te trekken. Doe dit dan ook vooral. Luister goed naar jezelf en wat jíj nodig hebt en houd voor de verandering eens wat minder rekening met anderen. Dat is wat je nodig hebt deze maand.

Je kracht deze maand is dat je jezelf erg goed zult kunnen vermaken door tijd in je hobby’s te (willen) steken.

Je valkuil deze maand zit hem in je denkpatronen: zorg dat je wat bewuster omdenkt zodat je niet blijft hangen in vervelende patronen.

nieuwsbrief

Steenbok: 23 december- 19 januari

Dag steenbok, voor jou een maand waarin je je soms wat wazig voelt bij je ogen. Dat is je helderzien dat zich probeert scherp te stellen. Wees bewuster van wat je allemaal wel niet ziet, meemaakt en voelt op een dag. Je kunt er veel van leren over jezelf, welke omgeving er goed voor je is en hoe je een ander erg kan helpen.

Jouw kracht deze maand is net als vorige maand het ontwaken van je gaves dus!

En je valkuil deze maand is verkoudheidsklachten omdat je je wat sneller vergist in kleine dingen zoals een warme jas meenemen.


Waterman: 20 januari- 19 februari

Hoi waterman! Voor jou een maand waarin je je wat zwaar voelt. Alsof je alle lasten van de wereld met je meedraagt. Nu is het zo dat je wat (hoog)gevoeliger bent deze maand dan anders. Zo ligt de energie eenmaal. Zorg dat je bewuster doucht, de deuren bewuster achter je dicht doet of bewust even opstaat om de overtollige prikkels van je af te schudden. Zulke trucs doen al heel veel.

Je kracht deze maand is dat je je naar binnen kunt keren om te leren wat jij nu echt nodig hebt betreft zelfzorg.

Je valkuil deze maand is een korter lontje hebben.


Vissen: 20 februari- 20 maart

Dag lieve vissen. Voor jou een maand waarin je nog niet klaar bent met het thema liefde. Het laat je niet los. Blijf dicht bij jezelf. Wanneer ga je settelen en wanneer voelt iets écht goed? Wanneer verwar je gevoelens als medelijden, schuldgevoel of zelfs banden vanuit vorig levens, met liefde?

Je kracht deze maand is goed plannen! Leer hiervan en houd dit vast!

Jouw valkuil deze maand is het gevoel te hebben het gewoon ‘even niet meer te weten‘. Vecht er niet tegen, maar blijf rustig op zoek naar antwoorden.

instagram

Ram: 21 maart- 20 april

Dag ram! Voor jou een maand waarin je vooral door wil gaan met hoe je nu bezig bent. Houd je ogen echter open voor nieuwe mogelijkheden, want er is nog beters voor jou. Pak die kans.

Jouw kracht deze maand is energie hebben om bergen werk te verzetten!

En je valkuil deze maand is stabiliteit verwarren met veiligheid. Soms is verandering je beste veiligheid.


Stier: 21 april- 21 mei

Dag stier! Voor jou een maand waarin je je gelukkig voelt en puzzelstukjes eindelijk een beetje kunt leren plaatsen. Geniet ervan! Je hebt hard gewerkt. Mindfulness is ook iets moois voor jou om in te verdiepen deze maand.

Jouw valkuil deze maand is dat dingen snel onoverzichtelijk voor je raken.

Je kracht is dat je leert regeltjes voor jezelf te stellen die goed voor jou zijn.

Tweelingen: 22 mei- 21 juni

Goede dag tweelingen. Voor jou een maand waarin je je keel wat aanweziger voelt. Zorg er goed voor of laat ook eens je schildklier e.d. nakijken mócht je hier al eens over hebben getwijfeld dit te laten doen. Verder voor jou een maand waarin je op adem komen zal.

Jouw valkuil deze maand is je niet genoeg uiten.

Je kracht is dat je leert om prioriteiten te stellen. Super!

Dit was het weer voor de horoscoop per sterrenbeeld vanaf 22 juni 2021!

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De horoscoop per sterrenbeeld vanaf 22 juni 2021”