De volle maan van 24 juni 2021

De volle maan van 24 juni 2021

De vorige volle maan stond in het teken van een gevoelige maag, andere ademruimte en alert zijn ‘s nachts. De volle maan van 24 juni 2021 staat in het teken van nog steeds ademruimte, afronden en nieuw begin!

De volle maan van 24 juni 2021

De volle maan van 24 juni staat heerlijk in het teken van ademruimte. Dat betekent dat we de laatste tijd bezig zijn geweest met ruimte voor onszelf inplannen en loslaten wat niet meer nodig is. Geniet ervan! Deze maan laat je hier extra bewust van worden.

Betreft afronden, hangt dit natuurlijk deels samen met creëren ademruimte. Maar het gaat om meer dan dat: belangrijke punten die worden afgerond deze maan gaan om dingen als werk en langlopende projecten! Het wachten is dus voorbij! Vergeet niet te genieten nu.

En dan duurt de pauze niet te lang, maar staan nieuwe beginnen alweer voor je deur. Ook dit gaat om erg praktische zaken, alsof er aan je to do lijst geen einde komt.

Tips voor deze maan

Geniet van je ademruimte en blijf bewust van hoe het voelt om dichter bij jezelf te zijn. De maan helpt je namelijk hierbij. Probeer dit vast te houden met zoveel dat je doet. Mindfulness gebruiken tijdens het eten, het slapen, dat zal je goed doen.

Als het gaat om afronden: vier je afronden echt, maar let bij nieuwe beginnen op het volgende: zie dingen niet als een to-do lijst. Het enige dat niet verandert in het leven is verandering. Dus wacht niet op stabiliteit, maar probeer lekker in je eigen vel te komen.

Leertip: leer aarden om bij jezelf te blijven!

Abonneer op mijn nieuwsbrief

Vul onderstaand formulier in om gemakkelijk te abonneren op mijn nieuwsbrief. Ik stuur circa twee nieuwsbrieven per maand met daarin nieuwtjes en behind-the-scenes content.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De volle maan van 24 juni 2021”