Even onorthodox: twee levens tegelijk leven

twee levens

Vandaag even iets heel onorthodox: twee levens tegelijk leven. Iedereen kent wel het vorige leven en het volgende leven. En eerder besprak ik dat dit je volgend leven niet altijd in chronologische volgorde hoeft plaats te vinden. Je kunt ook een hele tijd terug of verder reïncarneren. Maar wist je dat je zelfs twee levens tegelijk kunt leven? Althans, dat ligt eraan hoe je het bekijkt.


Twee paden

Tijd bestaat niet zoals wij hem hier op aarde aanhouden. Geesten blijven niet maar ronddolen tot dat jij uitgeleefd bent. Zij kunnen de tijd heel anders benutten of er sprongen in maken. Aangezien tijd niet bestaat, betekent dat dus ook dat jouw vorige/ volgende leven nu al af kan spelen. Maar elders.

instagram

Hoe kun je twee levens leven tegelijk opmerken?

De meest toegankelijke manier om hier weet van te krijgen is toch wel in je dromen. Dit is best wel een helderziend iets. En daarna heldervoelen: om te leren interpreteren wat je hebt gedroomd. Je kunt bijvoorbeeld dromen over een collega dat ontslagen wordt op je werk. Je kent deze collega. Maar deze collega heeft in jóuw realiteit en leven juist promotie gehad. De droom ‘klopt dus niet’. Je kunt je dan afvragen of dit een toekomstdroom voor haar in dit leven is of iets uit een vorig leven is, en in het geval van deze blog gaat het waarschijnlijk om het laatste. Je droomt inderdaad over een vorig leven, maar in deze blog voeg ik daar dan wat extra’s aan toe: het speelt nu af.Wat is de meerwaarde van beseffen dat je meerdere levens tegelijk kunt leven?

Gebeurtenissen in een bepaald leven van jou kunnen op dít moment synchroon lopen met dit leven. Dat komt doordat je de persoon waarmee je nu omgaat, je ook in dát leven omgaat. Door je in je droom tijdelijk toegang te geven tot dat leven, leer je hier iets van als ziel en kun je er misschien zelfs wat mee dit leven.
Soms is het ook het jaartal dat zorgt dat je toegang krijgt tot het zien van je andere leven. Sommige gebeurtenissen, zoals een grote oorlog, kun je alleen maar leren in oorlogsijden. Dat zijn ook momenten waardoor er soms door het universum wordt gekozen om je twee levens tegelijk te laten leven.

Het verhaal van meerdere levens tegelijk is ook gewoon lastig te bevatten. Samenvattend kun je gewoon zeggen dat het vorig en volgend leven niet in chronologische volgorde afspelen en dat je dus een stuk overlap kunt hebben met het leven dat je nu ervaart. Het gaat erom dat je op de gekozen momenten uit de gekozen levens kunt leren wat er te leren valt.

Leertip:

Benieuwd naar je vorige leven tijdens online veilige hypnose? Klik op onderstaande afbeelding!

ontdek je vorig leven

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Even onorthodox: twee levens tegelijk leven”