Hoe herken je je tweelingziel: test of je diegene al kent!

hoe herken je je tweelingziel

Wat is een tweelingziel

In een ander artikel heb ik uitvoerig beschreven wat een tweelingziel is. En vandaag hebben we het over: hoe herken je je tweelingziel? Maar eerst: wat is het. Samengevat deel je met je tweelingziel één ziel. Dat betekent dat je erg met diegene verbonden bent. Meer dan met andere mensen. Eigenlijk bestaat het 1 niet zonder het ander. Jullie zijn dan ook altijd in elkaars leven. Maar niet altijd zoals je denkt. Vele mensen denken dat een tweelingziel je ware liefde is. Maar een tweelingziel kan juist ook in zoveel andere vormen komen. Het gaat erom dat jullie onvoorwaardelijke liefde naar elkaar hebben. En dat hoeft niet altijd in relatievorm.

Je hebt naast tweelingzielen ook zielsverwanten. Dat is een groep zielen met wie je meerdere levens leeft en lessen leert. Als vrienden, partners, familie, collega’s, ‘vijanden’ of gidsen. Dat is belangrijk, want als je met hen nieuwe lessen dit leven leert, voelt dat altijd intensiever dan als je ze nog nooit eerder had gekend. Ze kunnen je dieper kwetsen, want inderdaad: zielsverwanten zijn niet altijd goed voor elkaar. Of ze kunnen juist dieper liefhebben. Of dieper rouwen over een abrupte beëindiging van jullie vorig leven samen.

Veel mensen adoreren het idee van een tweelingziel hebben. Maar zoals ik al liet vallen: een tweelingziel is niet altijd je potentiële partner. Vandaag ga ik daar dan ook op in: hoe herken je je tweelingziel?

Hoe herken je je tweelingziel?

Ik zal opsommen waaraan je je tweelingziel herkent.

– Een leuk iets om het verschil te maken tussen tweelingzielen en zielsverwanten als je géén familie bent en elkaar dus anders hebt ontmoet, is het volgende: hoe zit het met tijdlijnen? Ga eens terug: hoe vaak had je elkaar eerder kunnen ontmoeten? Soms blijkt na ontmoeting tussen tweelingzielen dat ze elkaar al talloze keren zijn misgelopen, zoals in een kroeg toen een bepaalde band speelde. Of in de supermarkt waar er 1 werkte en 1 altijd boodschappen deed, etc.. Uiteraard geldt deze theorie niet voor iedereen. Namelijk:

– Heb je een familielid waarmee je gewoon heel close bent? Het zou zomaar kunnen zijn dat dat je tweelingziel is. Vaak zitten tweelingzielen in deze rol als om hun les te leren en te overwinnen, dit alleen kon met een tweelingziel in de familierol. Een tweelingziel houdt van binnen toch onvoorwaardelijk van je.

– Heb je wel eens het gevoel dat je incompleet bent? Ga voor jezelf na of je dat voelt omdat je tweelingziel om de hoek staat… Of omdat hij dit leven niet in je buurt is, omdat hij bijvoorbeeld gids is of in een ander continent zijn eigen lessen leert;

– Tot slot: is je tweelingziel man of vrouw? Sommige theorieën geloven dat je tweelingziel het andere geslacht moet zijn, wel wisselend in je andere levens. Niet dat die theorieën geen relaties tussen hetzelfde geslacht suporten, maar simpelweg vanwege de voortplanting. Ik weet niet of ik het eens ben met deze theorie, simpelweg omdat ik erin geloof dat je bijvoorbeeld ook familie kunt zijn als tweelingziel.

Leertip: ontdek de vorige levens van jou en herken je tweelingziel in een online veilige regressie!

Je denkt dat je je tweelingziel hebt herkend, en nu?

Dat is alleen maar mooi! Wees niet teleurgesteld als jouw conclusie was dat het een familielid was. Een relatie met een zielsverwant is ook heel prachtig en leerzaam. Mijn eerlijke, niet populaire mening is trouwens ook: als je hard moet werken voor je relatie en het is niet gelijkwaardig, dan is het waarschijnlijk ook niet je tweelingziel.

Probeer ook niet teveel bevestiging te vragen aan mensen om je heen en te vragen of zij kunnen zien of jouw nieuwe liefde je tweelingziel is. Waarom ik dit benoem, is omdat ik nooit zou willen voor jou dat je een nieuwe liefde laat zitten omdat mensen beweren dat hij/ zij niet je tweelingziel is. Mensen interpreteren die vraag namelijk volledig verschillend. Dat ligt aan de volgende factoren:

– Men is het niet met de stelling eens dat een tweelingziel ook familie kan zijn;

– Men voelt liefde en verwart tweelingziel met zielsverwant of andersom;

– Iemand voelt jouw enthousiasme en gaat erin mee.

Het enige dat telt, is wat jíj voelt. Voelt het vandaag goed? Dan is het goed.

Maar een zielsverwant is dus net zo prachtig. En wie weet noemt iedereen hem wel zielsverwant maar is hij of zij stiekem toch je tweelingziel. Staar je dus niet blind op de tweelingziel. Geniet van de rit en van te voren weet je met je tweelingziel of zielsverwant net als bij andere relaties nooit hoe lang het duurt.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

3 thoughts on “Hoe herken je je tweelingziel: test of je diegene al kent!

  1. Steffi says:

    Ich möchte wissen ob ich wieder mit meinem Ex Freund zusammen komme.

    • Desiree says:

      Good day Steffi! Unfortunately one can not know for sure. It’s maybe better to read both of your intentions and from there get an answer :).

LEAVE A COMMENT