Hoe herken je je tweelingziel: test of je diegene al kent!

Wat is een tweelingziel

In een ander artikel heb ik uitvoerig beschreven wat een tweelingziel is. Samengevat deel je met je tweelingziel één ziel. Dat betekent dat je erg met diegene verbonden bent. Meer dan met andere mensen. Vele mensen denken dat dit ware liefde is. Maar een tweelingziel kan ook in andere vormen komen. Je hebt naast tweelingzielen ook zielsverwanten. Dat is een groep zielen met wie je meerdere levens leeft en lessen leert. Als vrienden, partners, familie, collega’s, ‘vijanden’ of gidsen. Veel mensen adoreren het idee van een tweelingziel. Vandaag ga ik daar dan ook op in: hoe herken je je tweelingziel?

Hoe herken je je tweelingziel?

Ik zal opsommen waaraan je je tweelingziel herkent. Let goed op!:

– Een leuk iets om het verschil te maken tussen tweelingzielen en zielsverwanten als je géén familie bent en elkaar dus anders hebt ontmoet, is het volgende: hoe zit het met tijdlijnen? Ga eens terug: hoe vaak had je elkaar eerder kunnen ontmoeten? Soms blijkt na ontmoeting tussen tweelingzielen dat ze elkaar al talloze keren zijn misgelopen, zoals in een kroeg toen een bepaalde band speelde. Of in de supermarkt waar er 1 werkte en 1 altijd boodschappen deed, etc.. Uiteraard geldt deze theorie niet voor iedereen. Namelijk:

– Heb je een familielid waarmee je gewoon heel close bent? Het zou zomaar kunnen zijn dat dat je tweelingziel is. Vaak zitten tweelingzielen in deze rol als om hun les te leren en te overwinnen, dit alleen kon met een tweelingziel in de familierol. Een tweelingziel houdt van binnen toch onvoorwaardelijk van je.

– Heb je wel eens het gevoel dat je incompleet bent? Ga voor jezelf na of je dat voelt omdat je tweelingziel om de hoek staat… Of omdat hij dit leven niet in je buurt is, omdat hij bijvoorbeeld gids is of in een ander continent zijn eigen lessen leert.

– Tot slot: is je tweelingziel man of vrouw? Sommige theorieën geloven dat je tweelingziel het andere geslacht moet zijn, wel wisselend in je andere levens. Niet dat die theorieën geen relaties tussen hetzelfde geslacht suporten, maar simpelweg vanwege de voortplanting. Ik weet niet of ik het eens ben met deze theorie, simpelweg omdat ik erin geloof dat je bijvoorbeeld ook familie kunt zijn als tweelingziel.

Leertip: ontdek de vorige levens van jou en herken je tweelingziel in een online veilige regressie!

Je denkt dat je je tweelingziel hebt herkend, en nu?

Dat is alleen maar mooi! Wees niet teleurgesteld als jouw conclusie was dat het een familielid was. Een relatie met een zielsverwant is ook heel prachtig en leerzaam. Mijn eerlijke, niet populaire mening is trouwens ook: als je hard moet werken voor je relatie en het is niet gelijkwaardig, dan is het waarschijnlijk ook niet je tweelingziel.

Probeer ook niet teveel bevestiging te vragen aan mensen om je heen en te vragen of zij kunnen zien of jouw nieuwe liefde je tweelingziel is. Waarom ik dit benoem, is omdat ik nooit zou willen voor jou dat je een nieuwe liefde laat zitten omdat mensen beweren dat hij/ zij niet je tweelingziel is. Mensen interpreteren die vraag namelijk volledig verschillend:

– Men is het niet met de stelling eens dat een tweelingziel ook familie kan zijn;

– Men voelt liefde en verwart tweelingziel met zielsverwant;

– Iemand voelt jouw enthousiasme en gaat erin mee.

Het enige dat telt, is wat jíj voelt. Voelt het vandaag goed? Dan is het goed.

Het enige dat telt, is wat jíj voelt. Voelt het vandaag goed? Dan is het goed. Maar een zielsverwant is dus net zo prachtig. En wie weet noemt iedereen hem wel zielsverwant maar is hij of zij stiekem toch je tweelingziel. Staar je dus niet blind op de tweelingziel. Geniet van de rit en van te voren weet je met je tweelingziel of zielsverwant net als bij andere relaties nooit hoe lang het duurt.

Abonneer op mijn nieuwsbrief

Vul onderstaand formulier in om gemakkelijk te abonneren op mijn nieuwsbrief. Ik stuur circa twee nieuwsbrieven per maand met daarin nieuwtjes en behind-the-scenes content.

RELATED ARTICLE

Be the first to comment “Hoe herken je je tweelingziel: test of je diegene al kent!”