Het verschil tussen verdrijven en verbreken

verschil tussen verdrijven

Er bestaan verschillende manieren van vervelende energieën verbreken. Zo kun je denken aan een energie reinigen tussen jou en een ander persoon omdat je los wil laten of het opruimen van energie in een huis. Tussen reinigen en verdrijven zit ook een verschil. Maar wat is het verschil tussen een vervelende energie (laten) verbreken versus verdrijven? Lees verder!

Hoe werkt het verdrijven en verbreken van een energie?

Een mens en eigenlijk elk levend wezen heeft een bepaalde energie bij zich; hun eigen. Sommige mensen beschermen die energie automatisch wat sterker door middel van hun dik energetisch schild. Mensen die echter als levensles hebben veel te mogen voelen van hun omgeving, lichtwerkers zijn, die hebben een dun schild. Dat maakt hen hoogsensitief.

Deze laatste groep, hoogsensitieve mensen, die lopen dus sneller risico dat zij bij het aanvoelen van de energie van een ander om ze te helpen, dat betreffende energie blijft plakken. Dat betekent dat zij ook sneller last hebben van aanvallen van bepaalde energie, zoals zwarte/ donkere magie die vanuit vorige levens of dit leven gebeuren. Dat houdt in dat dit soms verdreven of verbroken mag worden. Vaak wordt dit gedaan met eigen energie, maar als het als te moeilijk wordt ervaren, wordt het verbroken of verdreven met een tegenritueel.

Het verschil tussen verdrijven en verbreken

Maar wanneer wordt er nu verdreven en wanneer wordt een verbreking gebruikt? Er zijn een aantal soorten donkere magie. Grofweg moeten ze altijd óf verbroken óf verdreven worden. Althans, dat is mijns zienswijze. Dat wordt namelijk al wegegeven in de woorden. Speelt er zwarte magie via eten en drinken, op afstand, uit vorige levens of in huis? Dan mag er worden verdreven. Uiteraard zijn daar ook weer lichte verschillen tussen. Maar heb je een ontwensing (nare uitspraak) op je of een vloek, dan mag het worden verbroken. Donkere energie is namelijk altijd logisch. Én laat altijd sporen achter om ontdekt te worden, zoals alleen ruzie maken in huis (huismagie), plotse relatieproblemen hebben (afstandsmagie), etc..

Leertip: meer leren over de wereld van (tegen) negatieve energieën en het verschil tussen verdrijven en verbreken? Bekijk het hieronder!

Abonneer op mijn nieuwsbrief

Vul onderstaand formulier in om gemakkelijk te abonneren op mijn nieuwsbrief. Ik stuur circa twee nieuwsbrieven per maand met daarin nieuwtjes en behind-the-scenes content.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Het verschil tussen verdrijven en verbreken”