Verschil tussen verdrijven en reinigen van energie

verdrijven en reinigen

Er bestaan verschillende manieren van vervelende energieën verbreken. Zo kun je denken aan een energie verbreken tussen jou en een ander persoon omdat je loopt met ontwensingen van hem/ haar of het verbreken van een vloek. Maar wat is het verschil tussen een vervelende energie (laten) verdrijven en reinigen?

Verdrijven en reinigen. Wat is reinigen?

Reinigen bestaat uit vele vormen. Reinigen wordt vaak ingezet in de volgende situaties:

– Een huis laten reinigen. Je kunt hierbij denken aan wanneer je verhuisd of wanneer er een persoon met zware energie voor langere tijd is blijven logeren;

– Je aura/ energie laten reinigen. Iedereen heeft wel eens een zware periode en soms laat dat sporen van vermoeidheid of pijntjes achter. Een reiniging op het juiste moment kan die gaten in de aura wat sneller dichten. Hierdoor stroomt het beter door in je systeem en word je minder moe;

– Ook kun je een geest van je weg laten reinigen omdat hij bij je hangt omdat hij verdwaald is. Dit gaat om geesten die vroeger mens zijn geweest. Je kunt dan denken aan hem naar het licht brengen;

– Je kansen reinigen. Soms voel je gewoon aan alles dat je net naast je pad loopt. Er zijn dan rituelen zoals hypnose of witte magie die ervoor zorgen dat je extra scherp wordt in kansen pakken, zoals een baan binnenslepen (zonder dat een ander daarmee benadeeld wordt).

Reinigen wordt veelal zelf gedaan. Denk bij een huis reinigen aan salie of een zwarte kaars gebruiken. En denk bij een geest naar het licht brengen ook aan communiceren met de geest, ook als je hém niet kan verstaan. Tenslotte kun je bij kansen reinigen denken aan zelfhypnose gebruiken om je energie en intentie te versterken.

Wat is verdrijven?

Verdrijven haalt hardnekkige energie weg en wordt ook toegepast in een hoop situaties:

– Verdrijven wordt vaak toegepast bij zwarte magie. Dit kan door een ander overal heen worden gestuurd: naar je huis, naar je baan, naar jou als persoon, etc.. Dit levert o.a. gezondheidsproblemen op, problemen in een relatie en financiële problemen, afhankelijk van hoe de zwarte magie wordt gestuurd. Een passende verdrijving haalt deze magie weg. Het stuurt niet terug naar afzender, maar maakt de magie ‘niets’. Dat is zuiver;

– Tenslotte wordt er in plaats van magie soms ook een zielloze geest gestuurd naar iemand. Het verschil met magie en een geest is dat een geest bijvoorbeeld zorgt dat je te hard rijdt, terwijl magie ervoor zorgt dat je niet oplet en opeens boetes krijgt thuis. Een geest als deze kun je niet naar het licht brengen. Deze mag ook worden verdreven naar niets

Verdrijven is minder bekend dan reinigen en er wordt vaak een reiniging tevergeefs ingezet wanneer verdrijving nodig is. Maar andersom ook: soms wordt een verdrijving ingezet terwijl er last is van een denkpatroon bijvoorbeeld. Wat je op kunt lossen met een healing. Het is altijd goed om te scannen wat er speelt bij iemand voordat er een aanpak wordt uitgevoerd.

Wat is het verschil tussen verdrijven en reinigen?

Eigenlijk beschrijven bovenstaande stukken het al. Reinigen wordt vaak gebruikt om tijdelijke vervelende energie op te ruimen. En verdrijven meer voor permanente of gestuurde energie.

Leertip: leer meer over de wereld van (tegen) zwarte magie!

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Verschil tussen verdrijven en reinigen van energie”