De horoscoop per sterrenbeeld vanaf 23 juli 2021

horoscoop per sterrenbeeld vanaf 23 juli 2021

Om verder te gaan op de vorige horoscoop, kun je vandaag lezen hoe jouw maand eruit gaan zien bij de horoscoop per sterrenbeeld vanaf 23 juli 2021! Houd in je achterhoofd dat de voorspellingen en vooral: adviezen geschreven staan zoals de energie nu voor de meeste van jullie met dat sterrenbeeld ligt. Of je deze kansen opmerkt en oppakt, ligt altijd nog aan jezelf. De horoscopen zullen vooral bestaan uit liefdevolle tips bij valkuilen of behoud van goede patronen.Uitgelicht! Leeuw: 23 juli- 23 augustus

Lieve leeuw. Jij bent bijna jarig! Alvast gefeliciteerd. Voor jou een maand waarin je je lekker vrij voelt en minder moeite hebt met je dag- en nachtritme. Had je daar moeite mee? Geniet daar extra van en onthoud hoe het voelt voor als je weer een moeilijkere maand hebt!

Deze maand ervaar je ook wat meer schommelingen dan normaal in je vermoeidheid. Luister goed naar de situaties waarin je moe bent. Die willen je wat vertellen! Pas je leven hier vervolgens fijn op aan of maak een stappenplan.

Je kracht deze maand is lekker veel werk gedaan krijgen!

Je valkuil is passief raken. Het is echt een balans proberen te vinden in actief worden en dan merken dat je veel kunt presteren!

Adviezen voor de andere sterrenbeelden:

Maagd: 24 augustus- 23 september

Lieve maagd. Voor jou een maand waarin je veel gevoeliger bent normaal en sneller tot huilen komt. Niets erg. Ontlaad maar. De energie maakt je gewoon wat hooggevoeliger dan dat je gewend bent!

En jouw kracht deze maand dat je heerlijk kan genieten van de kleine dingen. En die gaan veel voorkomen!

Je valkuil deze maand is dat je wat minder let op gezond eten en dat ga je merken aan bijvoorbeeld wat vermoeidheid!


Leertip: klik op de afbeelding om de cursus energiekoorden voor gevoeligheid te bekijken!

energiekoorden

Weegschaal: 24 september- 23 oktober

Dag weegschaal. Voor jou een maand waarin je je gewrichten wat meer voelt! Let er bewust op en ga eens na of alles nog wel bewust gebeurt: loop je goed, staan je voeten goed, sta je niet doorgezakt, etc..

Je kracht deze maand is wat meer geaard zijn dan normaal! Onthoud hoe dit voelt zodat je weet wat je zoekt als je je ooit wil verdiepen in meer aarden.

Je valkuil deze maand is dat je wat meer slikt. Je keel wil je verschillende dingen vertellen! Leer er hier meer over.


Leertip: geïnteresseerd in je leren aarden? Klik op de afbeelding om te cursus te bekijken!

paranormale gaves

Schorpioen 24 oktober- 22 november

Dag schorpioen. Voor jou een maand waarin je erg zoekende voelt in hobby’s, bijspijkeren of/ en banen zoeken. Geef gehoor aan dat zoekende voel. Want als je vind wat je zoekt, zul je je heel erg fijn voelen en je schouders er goed onder willen zetten!

Je kracht deze maand is dat je goed zaken kunt opslaan en je geheugen fijn meewerkt!

Je valkuil deze maand is teveel tegelijk doen. Het is normaal misschien niet zo je ding, maar maak lijstjes om geen schoonheidsfoutjes te maken in je dagelijkse activiteiten.


Boogschutter: 23 november- 22 december

Hallo boogschutter. Voor jou een maand waarin je de neiging hebt zaken te laten verslonzen. Ergens is dat niet alleen maar negatief. Je huis overleeft het wel, maar je leert dus ook meteen wat eigenlijk niet zoveel aandacht nodig heeft. Daar kun je dan naar handelen in de andere maanden. Minder lasten op je schouders nemen.

Je kracht deze maand is helderruiken. Je neus geeft je meer input dan je denkt! Je ruikt scherper, maar staat ook open voor adviezen via helderruiken. Het is een gave net als elk ander.

Je valkuil deze maand is je ideeën niet zoveel tot uiting krijgen. Maar dat is geen verloren maand, dan houdt dit gewoon een maand in waarin andere zaken prioriteit hebben.

nieuwsbrief

Steenbok: 23 december- 19 januari

Dag steenbok, voor jou een maand waarin je wat uitgeruster voelt dan anders. Geniet ervan! Je hebt het verdiend. Sport lekker en denk aan je beweging om dit op peil te houden.

Jouw kracht deze maand is… wat niet? Met deze energie kun je bergen verzetten!

En je valkuil deze maand is wat sneller overal jeuk krijgen. Dat komt omdat je je uitgeruster voelt doordat je meer rustige prikkels ontvangt, maar dat betekent ook een teveel aan prikkels ontvangen, overprikkeling.


Waterman: 20 januari- 19 februari

Hoi waterman! Voor jou een maand waarin je veel zucht. Letterlijk ook. Je zit even niet in lekker vaarwater. Ga na waar dit vandaan komt. Heb je teveel hooi op je vork genomen? Is je omgeving nog de juiste? Kom je wel aan voldoende voedingsstoffen? Wanneer het zuchten afneemt, heb je je antwoord.

Je kracht deze maand is helderzien. Je ziet dingen precies zoals ze zijn. Van mensen tot dieren, tot hulpvragen tot onderzoekjes.

Je valkuil deze maand is een oude gewoonte oppakken, zoals op je lippen of nagels bijten bij stress. Wees zuinig op jezelf!


Vissen: 20 februari- 20 maart

Dag lieve vissen. Wanneer heb je jezelf voor het laatst gevraagd hoe het gaat? Het is tijd om deze maand goed op je zelfzorg te letten en op je grenzen. Weet dat je het verdient!

Je kracht deze maand is meer kunnen relativeren dan gewoonlijk! Ga ook meteen oude zaken na die normaal gesproken pijn doen zodat je ook die kunt relativeren. Ook is je stofwisseling wat braver dan normaal en kun je meer van muziek genieten!

Jouw valkuil deze maand is een botsinkje kunnen krijgen in de familie.

instagram

Ram: 21 maart- 20 april

Dag ram! Voor jou een maand waarin je goed mag letten op je postuur! Je hebt de neiging wat voorover gebogen te lopen en dat is niet nodig! Het gaat je namelijk goed af deze maand met wat je ook maar voor ideeën hebt.

Jouw kracht deze maand helderweten. Wat je doorkrijgt en weet, weet je zeker en is een ingeving van je gidsen.

En je valkuil deze maand is in een sleur zitten qua relatie (zoeken).


Leertip: meer leren over helderweten en je andere gaves in balans krijgen en gebruiken? Klik op de afbeelding!

paranormale gaves

Stier: 21 april- 21 mei

Dag stier! Voor jou een maand waarin je lekker kunt bijkomen van je harde werk. Het gaat je goed af met eten en slapen en je bent fijn geaard. Wees trots op wat je hebt bereikt en kijk niet teveel naar wat je (nog) niet hebt bereikt. Elke dag dat je ook maar even bij jezelf stilstaat, is er één gewonnen.

Jouw valkuil deze maand is dat mensen je niet zien zoals je bent. Maar de eigenlijke valkuil is jij die je dat aantrekt.

Je kracht is creativiteit: wat je verzint, kun je tot werkelijkheid maken!

Tweelingen: 22 mei- 21 juni

Goede dag tweelingen. Voor jou een maand waarin je je erg romantisch voelt en een leuke tijd in je relatie hebt. En als je geen relatie hebt, zul je merken dat je wat beter voelt wat je wil in een relatie! Zo maak je geen inschattingsfoutjes!

Jouw valkuil deze maand is misselijkheid en een te vol gevoel hebben waardoor je wat meer met je hoofd moet eten dan met je gevoel. Het zal wegtrekken.

Je kracht is dat je lef hebt om voor jezelf op te komen of enge uitdagingen of dingen van je bucketlist uit te voeren!


Uitgelicht! Kreeft: 22 juni- 22 juli

Dag lieve kreeft. Voor jou een maand waarin je veel voor je kiezen krijgt betreft feedback van anderen. Pak er gewoon uit waar je iets mee kan en bedenk je vooral: je kan het voor niet voor iedereen goed doen. Blijf omdenken wat dit betreft!

Je kracht deze maand is liefdevol zijn en echt iets kunnen betekenen voor anderen doordat je zo diep voelt.

Jouw valkuil deze maand is negeren dat iets pijn doet, waardoor pijn toeneemt.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De horoscoop per sterrenbeeld vanaf 23 juli 2021”