De volle maan van 24 juli 2021

de volle maan van 24 juli

De vorige volle maan stond in het teken van ademruimte, afronden en nieuw begin. De volle maan van 24 juli 2021 staat in het teken van de keel, bijkomen en gaves.

De volle maan van 24 juli

Tijdens deze volle maan van 24 juli zullen we onze keel wat meer opmerken! En dan voornamelijk veel moeten slikken. Op de één of andere manier zorgt deze maan ervoor dat we in veel situaties terecht komen of ons veel situaties herinneren die ons op de keelchakra wat hebben gedaan. Dus dat je beledigd werd of niet kon uiten.

We merken ook tijdens deze volle maan nu pas hoe zwaar afgelopen periode eigenlijk is geweest. En dan niet met de dagelijkse routine, maar juist de extra zaken die we in onszelf hebben geïnvesteerd, zoals je meer letten op voeding, zelfzorg of aan mooie plannen werken.

Tot slot hebben deze volle maan wat meer contact met onze gaves en dan met name helderzien. Dat betekent dat we sneller kleurtjes (aura’s/orbs) waarnemen, sneller waarheden mogen ontdekken en meer openstaan voor entiteiten waarnemen door bijvoorbeeld schimmen te zien.

Tips voor deze maan

Betreft de keel heb ik een belangrijke tip: zorg dat je juist genoeg drinkt deze dagen. Niet zozeer voor je vochtgehalte, maar voor het voeden van de keelchakra. Wat bewuster douchen om daarmee negativiteit weg te visualiseren wil ook zeker helpen!

Sta ook gewoon eens bewust stil bij wat je het afgelopen half jaar hebt bereikt, of zelfs de afgelopen maand! Wees niet boos dat je huis bij wijze van iets viezer is dan normaal, maar sta stil bij de dingen die je juist wel hebt bereikt! Het is zo makkelijk om te focussen op de vervelende dingen, maar zo onnodig!

Tot slot: geniet van je helderziende momentjes! Voor iedereen is dat weer anders. Weet dat helderzien in ieder van ons al zit. Kijk gewoon hoe dat voor je is. Daarna kun je altijd nog eens beslissen: wil je het voeden (ontwikkelen)?

 

Leertip: meer weten over gaves ontwikkelen? Doe de cursus!

Abonneer op mijn nieuwsbrief

Vul onderstaand formulier in om gemakkelijk te abonneren op mijn nieuwsbrief. Ik stuur circa twee nieuwsbrieven per maand met daarin nieuwtjes en behind-the-scenes content.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De volle maan van 24 juli 2021”