Herken voodoo symptomen (en hoe te verwijderen)

herken voodoo

In dit artikel bespreek ik de symptomen die jij of je naasten kunt hebben als er voodoo op je is geplaatst. Wel vaker schrijf ik over negatieve energie op je hebben. Voodoo herken je echter anders: voodoo is echt met ritueel gedaan. Terwijl je negatieve energie ook op andere manieren kunt oplopen, zoals omdat iemand zich niet lekker in zijn vel voelt of omdat diegene jaloers is op jou.

Bij voodoo denken mensen vaak als eerst aan een voodoopop. Dit is inderdaad 1 van de manieren om voodoo te creëren. De zwarte kunst wordt ook op afstand gedaan of met andere rituelen, zoals bloed, kruiden of opoffering.

Herken voodoo symptomen

Voodoo herken je aan de volgende symptomen:

-Een hele bekende is dat je lichamelijke gesteldheid het altijd zwaar te verduren krijgt. Soms met plotse klachten, dingen waar je nooit eerder last van hebt gehad zoals gewichtstoename of nierklachten En soms worden bestaande klachten erger of worden ze chronisch. Wanneer dat laatste actief is, dan is dat vaak zodat de aanstichter van jouw zwarte magie hoopt dat je niet beseft dat je voodoo op je hebt;

-De lichamelijke klachten zijn heel vaak ook op uiterlijk gericht. Dit is omdat voodoo vaak wordt gestuurd uit jaloezie. En jaloezie is vaak op uiterlijk;

-Maar jaloezie is ook vaak op financiën of welvaart. Dus mensen met voodoo op zich zien opeens hun klanten verdwijnen of er gebeurt werkelijk een ongeluk met het pand van het bedrijf. Dit gebeurt vaker met kleinere bedrijfjes. De eerste reden hiervan is omdat jij waarschijnlijk eigenaar bent en dat trekt jaloezie. Een tweede is dat een groot bedrijf vaak minder jaloezie trekt omdat je daar werknemer bent en niet baas;

-Bij voodoo komen vaak geesten kijken. Die worden gestuurd met een doel, zoals 1 van de punten uit deze lijst. Je kunt je bezeten voelen door deze geesten of er slecht door slapen of meestal: energie verliezen;

-Zonder te weten waarom, maken jij en je naasten veel ruzie met elkaar. Of blijft contact helemaal uit. Mensen die voodoo op jou voelen, worden uitgelokt door de voodoo;

-Je hebt depressieve en negatieve gedachten en denkt zelfs aan zelfmoord. Vaak gepaard met de geest bij je hebben.

-Dingen waar je normaal gesproken goed in bent of trots op bent gaan ineens achteruit. Net als relaties (die foutlopen door zwarte magie);

-Je komt steeds bij een hulpverlener die helemaal niet bij je past terecht;

-Je krijgt signalen via je gaves, zoals stank ruiken of donkere schimmen of kleuren zien;

-Jouw persoonlijkheid verandert, voelt je niet meer jezelf en krijgt zelfs een strakke gezichtsuitdrukking.

Je kunt ook last hebben van voodoo op je naaste

Je kunt last hebben van andermans voodoo. Hiermee bedoel ik dat een goede vriend van jou, of je dochter bijvoorbeeld voodoo op zich heeft. Dit kun ej voelen. Je kunt dan de volgende zaken merken:

-Je kunt zomaar boos wordt op die naaste. Jouw systeem geeft dan namelijk aan dat het energetisch last heeft van diegene;

-Je kunt zelf pech krijgen als je contact hebt met de gedupeerde. Sommige magiesoorten vallen iemands omgeving achter om diegene bijvoorbeeld te isoleren. Je kunt als voorbeeld denken aan constant een boete krijgen als je naar diegene rijdt of subtieler: dat je elke keer in de file staat;

-Door je eventuele heldervoelendheid voel je je vaak hoe een ander zich voelt. In de buurt zijn van iemand met voodoo op zich, voelt dan tijdelijk als je eigen voodoo op je hebben. Sommige mensen zijn niet heldervoelend en zijn hier gelukkig immuun voor.

Wat kun je doen tegen voodoo?

Om te weten of je voodoo op je hebt, kun je een aantal zaken uitproberen:

-Ga patronen na. Wanneer voelde je je voor het laatst echt goed? Wanneer je een jaartal hebt, kun je nadenken over nieuwe contacten die je toen hebt gemaakt of triomfen die je hebt gehad die uiteindelijk de aanleiding waren van je klachten;

-Vraag je gids om dromen of tekens. Het zal je verbazen hoe je, als je dat consequent dagelijks doet, een antwoord je toe zal komen. Het kan zijn in een gesprek, dat iemand over de aanstichter begint. Het kan zijn dat diegene op je social media voorbij komt. Of je droomt er makkelijk over;

Herken jij enkele symptomen van voodoo bij jezelf? Wil je graag dat ik je help bij immuniteit? Laat dan een reactie achter! Ik ben bijvoorbeeld bekend met de Nederlandse voodoo, Surinaamse en Islamitische.

Engels: 16 soorten voodoo

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

2 thoughts on “Herken voodoo symptomen (en hoe te verwijderen)

  1. Rafael Carloto Silva says:

    Gostaria de saber se tem algum vodu pois eu não consigo emprego e nada da certo em minha vida desde pequeno, e todo emprego que eu consigo da 3 meses e cai nada vai pra frente

    • Desiree says:

      Que horrible que tengas que pasar por esto. Entiendo que sospeches del vudú. ¿Te gustaría verlo juntos en una lectura, por ejemplo? ¡Me gustaría ayudarte!

LEAVE A COMMENT