Relatieproblemen door voodoo

relatieproblemen door voodoo

In dit artikel bespreek ik de relatieproblemen die jij met je partner door voodoo kunt ervaren als dit op jullie is geplaatst. Voodoo is een vorm van zwarte energie of magie dat wordt gedaan middels opoffering, voodoopoppen of gedachtekracht. Voodoo kan ook op veel andere levensgebieden plaatsvinden, maar vandaag richten we ons op relaties: magie en problemen in de liefde.

Wat gebeurt er letterlijk als jij en/ of je partner voodoo op zich hebben?

Voodoo in relaties betekent dat er een energie bij jou en je partner hangt die er niet hoort. Deze energie zorgt ervoor dat jij of je partner, en het ‘liefst’ jij én je partner, zich anders gaan gedragen. Zwarte magie is namelijk heel letterlijk. Op het moment dat er een energie bij je hangt, dan mengt dat met jouw energie. Op dat moment gedraag je je niet alleen zélf anders en beïnvloed, maar gebeuren er nog 3 extra zaken. Je partner merkt namelijk natuurlijk dat je je anders gedraagt en heeft daar last van, maar als er een energie bij je hangt, zien andere mensen minder goed jouw energie. Dat betekent dat ze minder goed zien wie jij bent. En dat is het ook nog eens een energie dat niet leuk en aardig is, waardoor jij ook zo lijkt. En andersom geldt voor de partner natuurlijk precies hetzelfde.

Herken relatieproblemen die door voodoo komen

Relatieproblemen door voodoo herken je heel anders dan relatieproblemen omdat je simpelweg niet genoeg bij elkaar past. Ik zal dat hieronder uitgebreid toelichten:

-Allereerst kun je denken aan het moment dat de relatie slechter begon te worden. Kun je een goed punt aanwijzen? Dat opeens knallende ruzies bijvoorbeeld begonnen? Of een punt aanwijzen dat het langzaamaan steeds slechter werd? Dan slaat het heel vaak op voodoo. In ieder geval op 1 van jullie. Herken je dit minder? En kun je ook nuchtere oorzaken bedenken? Dan duidt het iets minder op voodoo;

-Maken veel onverklaarbaar ruzie en komen jullie daarna weer bij zinnen en hebben jullie geen idee waarom het zo uit de hand liep? Laat dat je antwoord zijn;

Wat vóel je? Voel je je beïnvloed? Of zegt je partner dat? Luister naar je gevoel, want die geeft vaak het hele antwoord al kado;

Heb je gevoelens die niet te verklaren zijn? Zoals opeens wíllen vreemdgaan, bijna beelden van een ander in je hoofd krijgen? Dan slaat dat vaak op beïnvloeding. Je kunt het verschil goed voelen door te vragen: is wat ik denk nu logisch? Kijk, als jouw partner schreeuwt, is het logisch dat jij denkt aan verdergaan. Maar als je van hem houdt en toch denkt aan vreemdgaan en het is niet logisch? Dan heb je je antwoord;

-Merk je dat je niet meer communiceert? Of dat je elkaar continu misloopt? Dan kan dat ook echt een symptoom zijn van voodoo die heel letterlijk gericht is op afstand tussen jullie creëren;

-Tot slot, en hij geldt ook voor voodoo in het algemeen op je: merk je gewoon dat je geen controle hebt. Gedurende de dag. Constant bang voor ruzie, afwijzing, geldboetes? Dan héb je vaak ook geen controle. En speelt er mijns inziens sowieso iets.

Er kan ook alleen op jou of alleen op je partner voodoo zijn gedaan

Soms kan het zijn dat er alleen een voodoo bezwering wordt gestuurd naar 1 van de partners. Sommige mensen doen dit wegens gebrek aan geld om een tweede golf magie te sturen. Anderen omdat ze de ene helft van het stel aardig vinden en de andere niet.

Wanneer slechts 1 van de partners voodoo op zich heeft, kun je dit achterhalen op de volgende manier: bekijk bovengenoemde symptomen heel erg eenzijdig. Gebeuren die ruzies vaak vanuit één van jullie? Is 1 van jullie steeds niet thuis? Het lijkt zo regulier en normaal, maar ook dit kan duiden op voodoo. Vooral als je let op die plotse omslag. Het duidelijkste symptoom van dit is dat de 1 erg wil strijden en hulp zoekt (regulier of energetisch) en de ander zich erg dwars of erg dubbel gedraagt: ene moment wel willen, andere moment niet. Let op ‘logisch gedrag’. Wispelturig hierin zijn betekent alleen maar meer dat er voodoo kan spelen. Het ene moment heeft de voodoo dan de overhand en het andere moment niet.

Wat kun je doen?

Allereerst is signaleren erg belangrijk, hoewel het vaak moeilijk wordt gemaakt als 1 partner er echt aan onderdoor gaat. En dus echt denkt dat hij/ zij geen interesse meer heeft in jou. Vaak komen mensen niet uit een voodoo als deze omdat ze niet kunnen samenwerken. Praat er dus open over! Betreft hulp van buitenaf: zoek iemand die op afstand ook kan werken. Als ik je mag helpen, neem vooral contact op. Ik ben bekend met de Surinaamse voodoo, Islamitische, Nederlandse en meer.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Relatieproblemen door voodoo”