Wat zijn de symptomen van een vloek?

symptomen van een vloek

In dit artikel bespreken we de symptomen die jij of je naasten kunnen ervaren als er een vloek op je is geplaatst. In een andere blog schreef ik over negatieve energie herkennen. Dat is algemener en hier valt een vloek onder. De meest bekende negatieve energiesoorten zijn zwarte magie en vloeken. Zwarte magie wordt haast altijd met ritueel gedaan en wordt uitgevoerd om mensen pijn te doen. Een vloek op je krijgen gebeurt anders: vloeken worden zowel met ritueel als met gedachtes gedaan. Zwarte magie wordt voornamelijk herkend aan pech om mensen heen. Zo ontstaan er ruzies, financiële problemen of lichamelijk een mentale problemen. Vloeken herken je heel erg anders:

Herken symptomen van een vloek

-Een vloek voel je in tegenstelling tot zwarte magie of voodoo, vooral in je eigen handelen. Sommigen vinden een vloek dan ook lichtere problematiek dan voodoo. Maar een vloek slaat erg op jezelf. Dus daar ben ik het niet helemaal mee eens. De meeste mensen met een vloek op zich zijn heel onzeker of voelen zich geboren voor de pech. Immers ‘alles dat ze aanraken gaat kapot of gaat slecht’. Dat is niet de hele tijd zo, maar ze hebben wel vaker dan anderen dat ze iets stukmaken of verpesten. En vaak ook omdat je bijvoorbeeld zelf te ondoordacht omgaat met iets. Een vloek lijkt dus erg alsof je zelf onvoorzichtig bent of verkeerd hebt gehandeld. Een vloek wordt van alle soorten negatieve energieën daarom ook vaak past als laatste herkend;

-Door aanraking of door jaloezie, vervloek, afhankelijk van het soort vloek, jij iemand anders. Dan gebeurt er bij hen dus rare en vervelende dingen. Dit wordt ook ontwensing genoemd.

Er gaan veel uitjes niet door. De energie van de vloek zorgt dat je ze zelf op een onhandige dag plant, te laat vertrekt, de bus mist of beïnvloedt de ander dat hij jou afzegt;

-Veel voorwerpen en elektronica gaan stuk of er gaan dingen mis met online bestellingen en zeker als je de juiste hulp bijna te pakken hebt. Dit is vaak omdat je het aangeraakt hebt en dus hebt vervloekt;

-Je hebt continu pech of krijgt geldboetes en afwijzingen voor sollicitaties. Je hebt het gevoel niet vooruit te komen. Denk ook aan subtiele dingen zoals iemand teveel verjaardagsgeld kado geven;

-Je wordt vatbaar voor verslavingen en/ of ontwikkelt deze, zoals drank of gokken. De vloek speelt namelijk nogmaals in op je zwakke plekken;

-Dingen die bij anderen vanzelfsprekend gaan, moet jij hard voor werken, zoals contractverlengingen. Vaak omdat je ook werkelijk onderpresteert maar dat te laat doorhebt. De feedback klopt gek genoeg dan ook wel altijd, alleen past het niet bij je karakter.

-Dingen waar je normaal gesproken goed in bent of trots op bent gaan sinds het moment van de vloek ineens achteruit.

Familiare vloek

Om op bovengenoemde verder te gaan, sommige vloeken zijn er al vanaf je geboorte, zoals een overdraagbare vloek op de familielijn. Die is dan niet te herleiden aan een bepaald moment;

-Opmerken dus dat je familie dezelfde klachten heeft. Vloeken zijn namelijk soorten donkere energie die je kunt erven van je ouders. En weer kunt overbrengen naar je kinderen. Dan wordt het een familievloek: een vloek overgedragen vanuit één van je ouders;

Niet elk van de familieleden met een vloek hebben trouwens dezelfde klachten. Sommige mensen worden ook gewoon immuun tegen vloeken geboren. En vaak pakt een vloek waar het pakken kan. Wellicht hebben de familieleden in jouw familie elk hun andere zwakkere punten. Dan hebben ze wel een vloek, maar andere symptomen van de vloek.

Je kunt last ook hebben van een naaste die een vloek op zich heeft

Je kunt ook last hebben van je naasten die een vloek op zich hebben. De belangrijkste is het volgende voorbeeld. Denk maar andersom: als jij iets vertelt, zoals te zijn afgevallen en zij zijn een keertje jaloers, wat prima menselijk is, zorgt hun vloek dat het bij jou wordt verpest. Dan gaat je afvalproces ineens langzamer of krijg je heel veel puisten (ook een reactie op het uiterlijk). Daarnaast handelen mensen met een vloek op zich geremder, passiever en ongepaster in verscheidene situaties. Dit kan dan ervoor zorgen dat je vind dat ze niet genoeg tijd in de vriendschap stoppen. Tot slot kunnen mensen met een vloek je spullen kapot maken zoals je magnetron of zoals eerder beschreven uitjes verpesten als je die met ze hebt gepland. Puur omdat de energie van de vloek zich ermee gaat mengen.

Wat kun je doen?

Een vloek herkennen, is heel lastig. Veel symptomen van een vloek laten je namelijk snel denken dat het aan jou ligt. Om te weten of je een vloek op je hebt, kun je een aantal zaken uitproberen:

Ga patronen na. Gedraag je je vaak onzekerder dan je bent? Heb je vaak pech op hoogtepunten? Heb je elke keer als je dichtbij een oplossing bent vaak rare zaken zoals vergeetachtigheid of opeens financiële tegenslag? Of heb je bij bepaalde mensen altijd pech en hebben zij een vloek op zich vermoedelijk? Begrip voor jezelf kweken kan al veel van een vloek verlichten.

Vraag je gids om een droom of teken dat uitlegt waar jouw pech vandaan komt. Zo weet je in welke richting van negatieve energie je mag zoeken en kun je gerichter zelf achterhalen van welke van de 15 soorten magie je last hebt.

Wil je graag dat ik je help immuun te worden tegen vloeken? Neem dan contact op.

Of wil je direct verlichting? Bekijk dan dit object dat tegen alle vormen van negatieve energie is zolang je het bij je draagt:

Herken ook een familievloek!

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

2 thoughts on “Wat zijn de symptomen van een vloek?

 1. Niksnothing says:

  Ik vermoed dat er een vloek rust op mijn familie. Alle eerstgeboren jongetjes sterven voor hun 12de levensjaar….

  Daarnaast zijn alle vrouwen van de andere kant vervroegd in de overgang. Voor hun 35ste.

  Dat die vloeken elkaar aantrekken klopt wel.

  Het enige wat ik nog mis in het artikel is een manier om dit op te heffen. Hoe doe ik dit?

  • Desiree says:

   Beste, Dank je voor je bericht! Dat is heel bizar, de symptomen die je benoemt. Ik zou eigenlijk deze opheffing overwegen. Maar het is ook mooi als je eerst een reading zou doen om te zien wat voor vloek het exact is. Kun je hier iets mee? Ik kijk uit naar je eventuele reactie! Groetjes, Desiree

LEAVE A COMMENT