Healen van angsten uit een vorig leven

healen van een vorig leven

Vandaag wil ik stilstaan bij het healen van een vorig leven. In het kort herken je problemen uit een vorig leven dus aan onverklaarbare angsten of trauma’s die je al hebt sinds geboorte.

Hoe zien invloeden van vorig levens er nu uit?

Een ziel reist door vorige levens heen en gebruikt een lichaam om dat leven te leven. Nadat dat lichaam overlijdt, reist de ziel op den duur verder en gaat het naar een ander lichaam. Hoewel we bewust niets herinneren van de vorige levens, herinnert onze ziel van alles. Zo ook angsten uit vorige levens. Dit kun je dan ook het onderbewuste noemen van een lichaam. Waarbij het bewuste is wat denkt, ziet en doet. Een onderbewuste en een ziel vormen iemands karakter. Maar wat bepaalt je karakter? Al vanaf dat je een jonge peuter bent? Al je vorige levens en wijsheden die je hebt opgedaan. Uiteraard kun je altijd een stukje van je karakter aanpassen in dit leven door nieuwe ervaringen.

Een ziel neemt het volgende aan pijnpunten mee naar dit leven:
angsten. Mensen hebben zomaar angsten voor bepaalde dingen, zoals hoogtes of vissen. Dan is er een vorig leven wat mee gebeurt;
– letterlijk pijn. Soms is een ziel nog geschokt van wat hij heeft meegemaakt uit een vorig leven, zoals doodgestoken worden. Dan kan het punt waarop je toen gestoken bent, nu een zwakke plek zijn of zelfs erg pijn doen. Soms zit er zelfs een moedervlek op om de plek van het trauma aan te duiden, maar lang niet altijd;
– (vervelende) automatismes. Er zijn mensen die zomaar erg bang zijn voor intimiteit door een gebeurtenis uit een vorig leven. En daardoor geen relatie aan willen gaan. Of er zijn mensen die bang zijn voor dieren door een voorval in het vorig leven en daardoor allergisch zijn (automatische reactie).

Twee manieren van healen van een vorig leven

Het healen van een vorig leven gebeurt grofweg op 2 manieren, naast het tijd geven:
– je kunt invloeden of magie dat je hebt opgelopen in een vorig leven verdrijving. Met bijvoorbeeld een verwijdering van energie. Op die manier neem je je klacht weg;
– of je kunt een hypnose doen. Een regressie. Als je een regressie doet, herbeleef je op een helende manier waar je angst, pijn of automatisme vandaan komt. Door deze bewustwording en liefdevolle afronding, verdwijnt deze.

Bij beide methodes is het erg belangrijk eerst goed onderzoek te doen of je verwacht dat deze helpen bij je klacht. Je klacht kan makkelijk door een ander soort magie komen of door gewoon iets medisch. Onderzoek kan bijvoorbeeld tijdens een intake/ lezing, maar zelf uitproberen kan ook heel leuk zijn!

Leertip: interesse in de hypnosevariant om je vorig leven te healen?

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Healen van angsten uit een vorig leven”