Hoe voelt bezetenheid door een geest/ energie?

hoe voelt bezetenheid

In dit artikel bespreek ik de symptomen die jij of je naasten kunt hebben als er een geest bij of in jullie is. Hoe bezetenheid voelt, dat herken je anders dan als je een geest om je heen hebt. Bezetenheid is een entiteit bij je hebben dat óók zelf kan denken en jou negatief beïnvloedt. Terwijl je negatieve energie ook op andere gebieden kunt ervaren, zoals met pech. Er zijn trouwens ook veel prachtige boeken over zwarte magie te vinden die je veel kunnen leren. En laten we verder gaan naar de symptomen van bezetenheid.

Herken symptomen van bezetenheid

-Bezetenheid herken je in tegenstelling tot voodoo vooral omdat het lijkt op iemand die je beïnvloed. Je kunt dus stemmen horen of impulsief en verkeerd handelen. Deze verkeerde handelingen pakken vaak groots uit, zodat het je veiligheid of je geld kost;

-Zonder te weten waarom, veel ruzie maken met je naasten of zij maken onverklaarbaar ruzie met jou. Ook je naasten kunnen deze geest namelijk voelen en dat triggert ze of ze vinden je karakter de ene dag anders dan de andere;

-Je hebt depressieve en negatieve gedachten en denkt zelfs aan zelfmoord. Je kunt merken dat die gedachten verergeren. Soms kun je ook een punt of leeftijd bedenken dat je leven opeens anders en negatiever werd ervaren door jou. Dat is het moment dat de geest kwam;

-Sommigen geven aan verkracht of aangeraakt te worden in dromen. Dat doet dan de geest;

-Jouw persoonlijkheid verandert, voelt je jezelf niet meer en krijgt zelfs een strakke gezichtsuitdrukking;

-Je uiterlijk kan dus ook veranderen. Dit komt omdat er 2 mensen (1 ben jij en 1 geest) in je huizen in plaats van 1. Dat uiterlijk ga je dus of delen, of het dode komt naar boven waardoor je haar uitvalt of je dikker wordt;

-Dan volgt dus het krijgen van onverklaarbare (chronische) lichamelijke klachten of je oude of bestaande lichamelijke klachten verergeren zich. Denk aan urineverlies, zweten, kramp in gewrichten, prikkelbare darm, zintuigen etc.. Een geest wil dat het slecht met je gaat;

-Je wordt vatbaar voor verslavingen en/ of ontwikkelt deze, zoals drank of gokken. Vanuit sommige culturen wordt dit verklaard omdat een geest een eigen (en bedorven) karakter heeft en dus onderhoud vraagt door negatieve voeding tot zich te nemen.

Hoe voelt het als een naaste last van bezetenheid heeft?

Deze persoon zijn gedrag kan ineens omslaan en wordt onbetrouwbaar. Je naaste wordt somber en jij kan ook steeds een aangestaard gevoel krijgen als je bij je naaste bent. Leer meer over andere mensen die bezeten zijn.

Wat kun je doen?

Een bezeten iemand herkennen, is iets gemakkelijker dan voodoo of vloeken herkennen. Voodoo en vloeken veranderen veel óm iemand heen of geven lichtere problematiek. Een bezeten iemand herken je vooral in omgeslagen gedrag, depressie en impulsieve negatieve handelen. Om te weten of je een jij of je naaste bezeten is, kun je een aantal zaken uitproberen:

Ga patronen na. Gedraag je je vaak beïnvloed? Verandert je uiterlijk en ben je bang? Hoor je stemmen of zie je schimmen? Heb je elke keer als je dichtbij een oplossing bent opeens dat je jezelf saboteert? Voelt het simpelweg als bezetenheid?

Wil je graag dat ik je help? Laat gerust een reactie achter.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

2 thoughts on “Hoe voelt bezetenheid door een geest/ energie?

  1. Leonel says:

    Siento miedo a morir, cada cosa que le sucede a mi cuerpo ya me pone en un estado de alerta y me empiezo a poner paranoico. No dejas de pensar, te distraes por un tiempo y después vuelves a sentirte deprimido. Cuando intentas dormir no puedes y si tu familia no te deja dormir te pones molesto y sientes bronca

    • Desiree says:

      Dear Leonel, thank you for your reaction and I’m so sad to read what you’re going through. Do you want to ask me for help with this feeling? Please let me know your question. Kind regards, Desiree

LEAVE A COMMENT