Tekenen van vorige levens en mensen herkennen

tekenen van vorige levens

Vandaag staan we stil bij de dagelijkse te herkennen tekenen van vorige levens. Lees dus gauw verder om te lezen over hoe jouw vorige levens nog steeds invloed hebben! Naast invloeden bespreken we ook wat de meest gedane uitspraken zijn van mensen met veel (herinneringen aan) vorige levens. Eigenlijk denk ik ook dat we de uit onze omgeving de meeste mensen levens al eerder hebben gekend uit vorige levens samen!

Wat zijn vorige levens?

Iedereen heeft een ziel. Zo ook dieren. Een ziel reist door verschillende levens heen en leent of neemt elk leven een lichaam. Hoe een lichaam eruit ziet, dat ligt dan wel weer aan erfelijkheid etc., maar meestal heb je ook tekenen op je lichaam die kunnen duiden op iets dat je ziel in een vorig leven heeft meegemaakt! En tekenen op je ziel zelf natuurlijk. Hoe een karakter van die ziel is gevormd. Nieuwsgierig geworden naar tekenen uit vorige levens die in lichaam, geest en uitspraak kunt herkennen? Lees gauw verder!

Tekenen van vorige levens in jouw dagelijks leven

-Typische letterlijke tekenen van vorige levens zijn eigenschappen op je lichaam, zoals een opvallende moedervlek. Deze kunnen vaak symbool staan voor iets positiefs, maar meestal negatiefs dat je hebt meegemaakt in je vorig leven dat je ziel nu nog bij zich draagt;

-Je bent snel verveeld. In vorige levens heb je veel gezien en meegemaakt. Soms leidt tot oppakken waar je bent gebleven, zoals zang en dans waarvoor je dan ook aanleg hebt, maar vaker leidt het tot verveling. Voor zowel hobby als werk;

Hooggevoelig zijn. Als je hooggevoelig bent, dan ontvang je veel prikkels om je heen. Maar deze prikkels zijn niet alleen klachtjes, emoties en pijntjes uit je omgeving en geesten, maar ook herinneringen uit vorige levens. Wanneer je hooggevoelig bent, kun je dus makkelijker meevaren op herinneringen uit vorig levens. Zo kan een niet-hooggevoelig mens net als een gevoelig mens allebei zijn verdronken in een vorig leven. De niet-hooggevoelige heeft dan waarschijnlijk geen watervrees in dit leven, terwijl de kans op watervrees bij een hooggevoelig mens is echt heel aannemelijk is;

-Al angsten hebben vanaf geboorte dus. Als je met iets geboren wordt dat onlogisch is, zoals die angst voor water of zomaar angst hebben voor katten of hoogtes dan heb je daar meestal een ervaring of aanvaring mee gehad in vorige levens;

Je werk moet iets betekenen en ook innoverend zijn. Dit keer wil je meer mensen tegelijk bereiken en niet iets doen dat je niet uitdaagt. Want je wil verder komen dan in vorige levens! Vaak ook terwijl je in zekere zin de mensheid helpt. En dat hoeft niet per se in zorgberoep. Een betere wereld willen maken maakt je eigenlijk al meteen een lichtwerker.

Uitspraken van vorige levens

Door veel levens te hebben gehad, ontstaan er ook veel typische uitspraken die mensen doen. Hier volgen er een aantal:

-Je hebt een bepaalde affiniteit met of afkeer tegen bepaalde landen of continenten. Dat betekent dan dat je daar een bepaalde herinnering aan hebt. Dit kun je merken aan plotse uitspraken als: ‘ik wil echt niet naar Thailand’, ‘ik wil graag naar Egypte’, ‘ik voel me altijd zo thuis in Italië’ of uitspraken zoals een kind altijd zo duidelijk kan: ‘ik heb hier vroeger gewoond’;

-Het gevoel hebben dat je bepaalde mensen of dieren al veel langer kent. Of je ze nu aardig vindt of niet. Dat alleen al betekent dat je met diegene één of meer vorige levens hebt gespendeerd. Dit kun je in uitspraken herkennen als: ‘ik heb het gevoel dat ik je al langer ken dan werkelijk zo is’, ‘ik ken die en die niet, maar ik voel nu al dat hij niet oké is’ of ‘dit dier heeft mij uitgekozen’;

-Tenslotte kun je denken aan het willen voeren van voornamelijk diepgaande gesprekken. Je hebt nog zoveel dat je niet begrijpt uit vorige levens. Of het nu over wereldvrede gaat of laagdrempeliger: de manier waarop mensen met elkaar omgaan. Dingen die je allang hebt geleerd, zoals kinderen opvoeden, een levenspartner kiezen of bepaalde banen hebben, ken je al. Dat prikkelt je dan niet in gesprekken en dan raak je verveeld. Dit kun je natuurlijk herkennen bij jezelf of bij anderen door uitspraken als: ‘ik wil niet naar die en die op bezoek, want het gaat nooit ergens over’. Of het altijd willen voeren van vriendelijke discussie.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Tekenen van vorige levens en mensen herkennen”