Was jij een heks of magiër in je vorige levens?

heks in vorig leven

In dit artikel beschrijf ik hoe je zelf kunt achterhalen of je een heks was in vorige levens!

Wat is een heks?

En wat is een heks? Een heks is doorgaans iemand die met rituelen en kruiden te werk gaat voor negatieve of positieve doeleinden. Dat is de hele korte samenvatting. In de oude tijden stond een heks natuurlijk ook vooral bekend om slechte dingen doen, maar ook was men erg bang voor heksen die hun mannetje stonden! Tenslotte zeiden die soms waar het op stond in de maatschappij en dat werd niet gewaardeerd. Bijvoorbeeld dat alternatieve therapie en kruidenmedicijnen ook helpend konden zijn. Helpen maakt iemand ook een witte heks.

Een magiër wordt vaak als synoniem van heks gezien. Maar waar heksen vaak eerder worden beschouwd als mensen die laagdrempelig de natuur gebruiken om goed of slecht te doen voor zichzelf of om zich heen, worden magiërs vaker gezien als mensen die grote spreuken oproepen met duidelijker en zichtbaarder effect, zoals zorgen dat iets in brand vliegt.

Hoe herken je of je een heks bent geweest in vorige levens?

-Er is veel over moedervlekken uit vorige levens en door de jaren heen bekend. En dan bedoel ik grote of rare moedervlekken. Sommigen zeggen dat ze kenmerkend zijn voor iets dat er is gebeurd in een vorig leven, zoals gestoken worden op die plek. En anderen beweren dat moedervlekken een brandteken zijn van een heksenleven van jou. Zelf ben ik het voornamelijk met de 1e bewering eens, maar het ligt aan je levensles. Is je levensles weer in contact komen met magie? Dan kun je wellicht een moedervlek hebben dat wel als brandteken mee is gekomen. Is je levensles iets helen uit vorige levens, gaat theorie 1 weer makkelijker op;

-Heb je simpelweg veel voorliefdes voor kruiden/ spirituele dingen/ kaarsen/ edelstenen? Grote voorliefdes uit vorige levens onthoud je ziel in dit leven nog steeds;

-Heb je angsten omtrent de dood, hoogtes, water of vuur of iets anders dat ook geen fijne dood symboliseert? Dan kan het zomaar zijn dat deze dood je is overkomen omdát je heks was. Of zelfs sjamaan. Dit kun je voornamelijk herkennen aan als je je wellicht schaamt voor je voorliefde voor spiritualiteit. Let op: sommige mensen stappen ook voorgoed af van hekserij als ze zo’n dood hebben meegemaakt. Ook dit mag.

Er zijn ook tekens die meer aan de persoon liggen:

-Voorliefde hebben voor bijzondere weers– of natuuromstandigheden, dieren of manen omdat je deze punten gebruikte in rituelen;

-Je bent hooggevoelig. Dat moet soms ook wel, want alleen hooggevoelige mensen herinneren zich zo sterk een vorig leven.

Hier kun je trouwens ook lezen of je in het huidige leven ook nog heks bent!

Aan de slag!

Leuke tips!
Vind je echt magie ontdekken interessant? Probeer ook eens 1 van deze leuke rituelen! Met deze rituelen maak je kennis met de elementen en hoe je die kunt inzetten voor bijzondere doeleinden. Of leer hoe je een altaar maakt om je spreuken in te doen! Je kunt ook altijd in dromen vragen wat er bij je past om te gaan ontwikkelen. Is het simpelweg een gave, zoals je helderzien? Of is het pendelen of tarot? Of vraag tekens! En kijk dan waar mensen in je omgeving of reclame op social media of de tv het het meest over hebben. Dan is dat wellicht je aanwijzing!

Wil je gewoon tenslotte zelf je heksenleven inzien? Zien of je echt een heks was in vorige levens? Doe de regressie(hypnose)!

Engels: oude zielen herkennen

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Was jij een heks of magiër in je vorige levens?”