Hoe behandel je tinnitus/ oorsuizen (energetisch)

hoe behandel je tinnitus

Vandaag wil ik ingaan op een welbekend probleem: tinnitus en oorsuizen hebben. Dat betekent dat je met regelmaat of constant in 1 of beide oren een piep in de oren ervaart. Wat heel veel mensen nog niet weten, is dat de oorzaak hiervan vaak energetisch is! Door hooggevoeligheid. Hoe behandel je tinnitus? Ik ga daar graag verder op in.

Wat gebeurt er bij energetische oorsuizen?

Oorsuizen kunnen natuurlijk ontstaan bij hard geluid of medisch zijn. Maar naast deze, ontstaat tinnitus vaak ook vanuit energie. Hoe werkt dat dan? Er zijn mensen die veel meer energie/ prikkels ontvangen dan andere mensen. Je kunt ze ook wel hooggevoelig of hoogsensitief noemen. Wanneer iemand ongeremd teveel prikkels ontvangt, moet dit op een gegeven moment uit het systeem komen. Wanneer je niet weet hoe dat moet, gaan de prikkels er vanzelf uit. Vaak gebeurt dit door huilen of woede. Want prikkels zijn letterlijk: ze willen uit het systeem. Met huilen of woede gaan ze er ook echt uit. Een andere manier van eruit gaan is door middel van de huid. Prikkels verlaten de huid en dat wordt eczeem. En de manier waar we het vandaag over hebben is de manier via de oren. Als jij de pech hebt dat het via de oren gebeurt, en wat maakt dat dit bij jou op die manier gebeurt, dan ontstaan er oorsuizen.

Doe ook een leuke test om in ieder geval uit te sluiten of jouw tinnitus wel of niet door puur hooggevoeligheid komt!

Test of je tinnitus door je hsp/ overprikkeling komt!

Hoe behandel je tinnitus?

Wat we niet mogen vergeten, is dat naast dagelijkse overprikkeling, het ook zo kan zijn dat er een energie bij je hangt dat er niet hoort, zoals magie of voodoo dat ook voor overprikkeling en dus oorsuizen kan zorgen. In dit geval doe je een verwijdering van de energie.

Of je koopt het beschermobject om de prikkeling op afstand te zetten:

Een tweede uitzondering is dat je last kunt hebben van 1 specifiek iemand die overprikkeling aan jou geeft in plaats van iedereen. In dit geval of in het geval van de reguliere overprikkeling, wordt er bij Witte Wolf vaak gedacht aan een cursus energiekoorden of overgevoeligheid zoals onder is te zien.

Je kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen om te vragen wat zou helpen en in hoeverre dat in jouw unieke situatie helpt. Dan hoef je het ook niet alleen te doen.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Hoe behandel je tinnitus/ oorsuizen (energetisch)”