Hoe kom je van oorsuizen/ tinnitus af (alternatief)

tinnitus/ oorsuizen

Vandaag wil ik ingaan op een welbekend probleem: tinnitus en oorsuizen hebben. Dat betekent dat je met regelmaat of constant in 1 of beide oren een piep in de oren ervaart. Deze kunnen door verschillende energetische oorzaken ontstaan:

– Je kunt een piep ervaren door overprikkeld te zijn van alles in je omgeving;
– Je kunt een piep ervaren doordat iemand in je omgeving niet naar je wil luisteren en je mag daar bewust van worden. Ook wel heldervoelen genoemd;
– Iemand kan prikkels naar je gestuurd hebben zodat die pech en ongeluk bij jou veroorzaken, vaak ook voodoo genoemd;
– Of je gave helderhoren is uit balans.

Wat deze punten namelijk gemeen hebben is dat alles neerkomt op teveel prikkels die weer uit je systeem willen. Ze kiezen dan je oren om het systeem te verlaten. Bij anderen gebeurt tinnitus op andere manieren, zoals via astma of overmatige boosheid.

Vandaag wil ik allerlei alternatieve behandelingen die ik bied hiervoor onder de loep nemen! Deze verdeel ik onder in behandelingen die tijdelijk helpen en behandelingen die permanent helpen. Een deel kun je ook al nu meteen toepassen!

Tijdelijke rust betreft tinnitus en oorsuizen

Er zijn een paar energetische situaties waarin mensen zich makkelijk bevinden oorsuizen/ tinnitus even laten stoppen. 1 daarvan is in hypnose gaan. Waarom helpt dit? Omdat je op moment van in hypnose zijn, vlak bij je onderbewuste staat en bent. Deze veroorzaakt dagelijks het weggooien van de prikkels via je bewuste, veroorzaakt dus de suizen, om je duidelijk te maken dat je iets aan je energetische probleem moet doen. Maar nu is het bewuste er even niet, want die is in hypnose.

Sporten, schreeuwen of iets anders dat in korte tijd veel prikkels loost via het lichaam of een zintuig zorgt ook voor tijdelijk geen piep in de oren.

Douchen en water. Voor meer uitleg kun je onderstaande test doen om meteen uit te vinden of je gevoeligheid door bovenstaande punt 1, 2 of 4 komen.

Doe een test om te zien of jouw oorsuizen door prikkels en hooggevoeligheid komen!

Permanente rust

En hoe zorg je dat tinnitus helemaal over gaat? Als het gaat om overprikkeling, kun je een energetisch schild kopen.

Of kun je leren omgaan met je overgevoeligheid. Wanneer het gaat om heldervoelen, kun je energiekoorden verbreken. Wanneer het gaat om voodoo of magie, kun je dit laten verwijderen/ blokkeren. En wanneer je helderhoren uit balans is geraakt, kun je leren om je helderhoren weer in balans te brengen.

Alle aanpakken kunnen samen met mij worden gedaan. Vraag gerust hulp. Of test zelf al een boel uit!

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Hoe kom je van oorsuizen/ tinnitus af (alternatief)”