Tinnitus/ oorsuizen tips: oorzaak en wat kun je doen?

tinnitus

Vandaag ga ik op tinnitus en oorsuizen. Oorsuizen houden in dat je met regelmaat een piep hoort in 1 of beide oren. Wat heel veel mensen nog niet weten, is dat er veel meer oorzaken zijn dan medisch. En veel meer oplossingen voor tinnitus dan ‘ermee leren leven’. Daar schijn ik vandaag graag licht op!

Heel veel oorzaken van tinnitus

We beginnen bij de meest bekende oorzaak: medisch. Uiteraard kun je gehoorbeschadiging oplopen op een concert. En vervolgens daar niks meer aan kunnen doen. Maar wist je dat sommige mensen wel een piep hebben na een concert, maar volgens de dokter geen gehoorbeschadiging? Die vallen dan met een zeer grote kans onder de rest van de opsomming.

Het kan simpelweg een levensles zijn. Hier wordt eigenlijk alles weer naar terug geleid. Waarom maak je dit mee? Om te leren over energieën. Waarom heb jij deze gave? Omdat je hebt ook gekozen hebt te leren over gaven.

En soms heeft een gave ook een zetje van buitenaf nodig om aan te springen. En dat kan het concert zijn. Verder betekent helderhoren dus zaken kunnen horen die energetisch zijn. En teveel horen betekent het ontstaan van een piep. Door om te leren gaan met je gave, gaat dit weg. Een gave kan echter ook ontstaan als je simpelweg een nieuwe fase van je leven ingaat.

Dat brengt me bij overprikkeling. Je kunt dagelijks al overprikkeld zin en erg moe, maar op een gegeven moment kan zo’n levensles besluiten meer van je te willen. Op het moment dat jouw oren dus bloot werden gesteld bij het concert, is het makkelijk voor zo’n levensles om je overprikkeling lozen via de oren te laten verlopen. Je kunt natuurlijk ook ‘ineens’ oorsuizen krijgen. Dat is dan ook overprikkeling. Dat is eveneens als een levensles meer aanwezig wil worden.

Een ander bekende voor het ontstaan van oorsuizen is heldervoelen en energiekoorden. Wanneer je last hebt van mensen in je omgeving die niet willen luisteren naar je of zelf tinnitus hebben, kan dit op je oren slaan. Geheel energetisch.

Omgeving kan soms ook doorslaan en magie sturen om mensen pijn te doen. Als dit jou heeft getroffen, kan het, afhankelijk van jou als persoon met levensles, gaan slaan op je oren.

Dan heb je tot slot een weinig voorkomende oorzaak: ermee geboren worden. Dan is het vaak iets uit vorige levens dat er nog hangt en verwijderd mag worden.

Waarom slaat het precies op je oren en niet op iets anders?

Dat is een hele accurate vraag. Waarom krijgt een ander eczeem en heeft hij zoveel jeuk na 1 van bovenstaande punten? Of heeft een ander ‘alleen maar huilbuien’? Dat ligt aan de volgende punten, maar voor ik daar naartoe ga, pak ik het onderwerp levensles er nog even bij. Jouw levensles kan specifiek zijn: leren omgaan met een piep en dus energieën. Of hij kon algemener zijn: leren omgaan met een lichamelijke ongemak en dus energieën. Door de samenloop van verdere omstandigheden, kwam daar tinnitus uit. Dat kan er bijvoorbeeld zo uitzien:

-Wanneer je het hebt over omgaan met lichamelijke ongemakken/ omgaan met energieën, wordt dit op een gegeven moment in je leven bepaald. Dit kan dus zijn als de les een opening vond bij het concert dat je oren gevoeliger maakt;

-Maar het kan ook zijn dat de les opening vond in ‘erfelijkheid’. Als veel mensen in je omgeving een piep hebben, geven ze die jou ook. Dat is letterlijk makkelijker om te bewerkstelligen. Een les die jou zomaar een piep geeft is soms lastig voor de les om te realiseren namelijk;

-Dan heb je nog dat je omgeving iets naar je stuurde, zoals voodoo. Op dat moment kan de voodoo je óf pakken waar je makkelijk te pakken bent: bijv. via erfelijkheid op de oren. Óf hij pakt om het doel te bewerkstelligen waarvoor hij is gestuurd. Sommige voodoo worden gestuurd om iemand langzaam uit te schakelen. Wakker blijven van een piep, is dan een mogelijke uitwerking.

P.s.: waarom pakt energie en een les je op zoiets irritantst? Omdat ze willen dat je ervan leert. En dat kan soms alleen als het storend genoeg wordt.

je omgeving koos ervoor dat naar je tes tuern

Hoe behandelen we het?

Dat begint allemaal bij het begin: samen scannen en erachter komen met welke vorm van tinnitus je te maken hebt. Moet je dit vervolgens laten verwijderen? Mag je leren omgaan met overgevoeligheid? Of met koorden? Dit alles kan bijvoorbeeld in een reading. Daarna kunnen we gericht naar de aanpak.

Eerst zelf proberen? Leuk!:
Klik om te achterhalen of jouw tinnitus puur door je overprikkeling en gevoeligheid komt. Zoek je een oplossing? Bekijk bijvoorbeeld de cursus energiekoorden onderin.

Je kunt ook een energetisch schild kopen om overprikkeling en dus suizen op afstand te houden! Klik op de afbeelding.

energetisch schild

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Tinnitus/ oorsuizen tips: oorzaak en wat kun je doen?”