6 onbekende tekens dat jij paranormaal begaafd bent

Het paranormale. Voor sommige zo ontastbaar, en anderen weten niet beter dan dat dit om ons heen is. Veel bekende tekens van paranormale begaafdheid zijn schimmen zien, dingen horen of een geur ruiken. Maar vandaag over het onbekende: leer vandaag 6 onbekende tekens betreft hoe je een paranormaal iemand herkent!

Wat is het paranormale?

Over het paranormale is veel bekend. Het paranormale wordt meestal uitgelegd aan en gezien als de 5 hoofdgaves. Denk aan schimmen zien en helderziendheid, stank ruiken en helderruikendheid, stemmen horen en helderhorend zijn, etc.. En de manier waarop je deze zaken waarneemt, geeft aan of het iets bekends, positiefs of negatief is. Denk aan een geur ruiken van een lieve overledene, dat is positief. Maar een donkere schim zien i.p.v. een lichte, dat is vaak negatief. Gaves zijn op zich altijd logisch. Uiteraard zijn er ook veel uitzonderingen: zo kan de bloemengeur ook worden gebruikt om iemand voor de gek te houden. Of de normaal gesproken lieve stem je nu een slechte boodschap geven, en is die helemaal niet van je gids.

En wist je dat er nog 2 gaves zijn? Zo heb je helderproeven en helderspreken (deze laatste lijkt ook op automatisch schrift). Betreft deze gaves wordt er dus iets verteld middels de mond.

6 onbekende tekens van paranormale begaafdheid

Wat zijn dan de 6 onbekende tekens van paranormaal begaafd zijn? Dat zijn de tekens die we allang als normaal beschouwen, maar waarbij dat voor een ander helemaal niet zo normaal is. Let maar op de volgende uitleg:

– je hebt altijd uitspraken als ‘het komt goed’. Dat slaat veelal op helderspreken. Je weet dan dat de situatie waar de ander zich druk op maakt, allang goed komt. Dat krijg je namelijk ingefluisterd via je gave/ gids;

– soms misgun je iemand iets. Dat is best wel raar, want normaal gesproken gun je degene waarover het gaat de wereld. Die automatische gedachte is vaak ook een gave: de waarheid namelijk. Of ook wel helderweten genoemd;

– iedereen komt altijd naar jou toe voor hulp. Dat klinkt misschien logisch voor jou. Maar heb je er ooit bij nagedacht dat dit het universum je wil attenderen op het feit dat je een lichtwerker (met gaves) bent?;

je voelt vaak bij een persoon iets anders dan andere mensen voelen. Heldervoelendheid. Zo mag je bijvoorbeeld iemand helemaal niet die eigenlijk allemans vriend is. Of mag je iemand wel die anderen niet zien staan. Dat komt omdat je dan dieper kunt kijken. Helderziendheid. Wellicht zie je dan zijn ware aard of zie je het karakter dat heel anders was van een vorig leven;

– je hebt een sterke band met dieren. Dat verloopt dan geheel via heldervoelen: je weet wat ze nodig hebben en wat je aan ze hebt;

– je verspreekt je vaak. Dat komt omdat je dan heel andere informatie doorkrijgt via je je gave dan je met je gewone zintuigen doorkrijgt. Dat gaat dan botsen. Als iemand dan zegt: heeft Pietje zin in kerst? Dan heb jij aan alles gezien met het blote oog dat hij er zin in heeft. Toch zeg je uiteindelijk ‘nee’, nog voordat je het door hebt. Dat is dan het ware gevoel van diegene. Helderspreken/ heldervoelen;

– bonus: hetzelfde geldt trouwens voor schrijffouten maken en andere woorden opschrijven. Maar dan verandert het helderspreken naar automatisch schrift.

Uiteraard ligt het geheel aan de gaves die jij specifiek hebt aan welke van deze punten jij voldoet.

Leertip:

Abonneer op mijn nieuwsbrief

Vul onderstaand formulier in om gemakkelijk te abonneren op mijn nieuwsbrief. Ik stuur circa twee nieuwsbrieven per maand met daarin nieuwtjes en behind-the-scenes content.

RELATED ARTICLE

Be the first to comment “6 onbekende tekens dat jij paranormaal begaafd bent”