6 onbekende tekens dat jij paranormaal begaafd bent

6 onbekende tekens

Het paranormale. Voor sommige zo ontastbaar, en anderen weten niet beter dan dat dit om ons heen is. Veel bekende tekens van paranormale begaafdheid zijn schimmen zien, dingen horen of een geur ruiken. Maar vandaag over het onbekende: leer vandaag 6 onbekende tekens betreft hoe je een paranormaal iemand herkent!

Wat is het paranormale?

Over het paranormale is veel bekend. Het paranormale wordt meestal uitgelegd aan en gezien als de 5 hoofdgaves. Denk aan schimmen zien en helderziendheid, stank ruiken en helderruikendheid, stemmen horen en helderhorend zijn, etc.. En de manier waarop je deze zaken waarneemt, geeft aan of het iets bekends, positiefs of negatief is. Denk aan een geur ruiken van een lieve overledene, dat is positief. Maar een donkere schim zien i.p.v. een lichte, dat is vaak negatief. Gaves zijn op zich altijd logisch. Uiteraard zijn er ook veel uitzonderingen: zo kan de bloemengeur ook worden gebruikt om iemand voor de gek te houden. Of de normaal gesproken lieve stem je nu een slechte boodschap geven, en is die helemaal niet van je gids.

En wist je dat er nog 2 gaves zijn? Zo heb je helderproeven en helderspreken (deze laatste lijkt ook op automatisch schrift). Betreft deze gaves wordt er dus iets verteld middels de mond.

6 onbekende tekens van paranormale begaafdheid

Wat zijn dan de 6 onbekende tekens van paranormaal begaafd zijn? Dat zijn de tekens die we allang als normaal beschouwen, maar waarbij dat voor een ander helemaal niet zo normaal is. Let maar op de volgende uitleg:

– je hebt altijd uitspraken als ‘het komt goed’. Dat slaat veelal op helderspreken. Je weet dan dat de situatie waar de ander zich druk op maakt, allang goed komt. Dat krijg je namelijk ingefluisterd via je gave/ gids;

– soms misgun je iemand iets. Dat is best wel raar, want normaal gesproken gun je degene waarover het gaat de wereld. Die automatische gedachte is vaak ook een gave: de waarheid namelijk. Of ook wel helderweten genoemd;

– iedereen komt altijd naar jou toe voor hulp. Dat klinkt misschien logisch voor jou. Maar heb je er ooit bij nagedacht dat dit het universum je wil attenderen op het feit dat je een lichtwerker (met gaves) bent?;

je voelt vaak bij een persoon iets anders dan andere mensen voelen. Heldervoelendheid. Zo mag je bijvoorbeeld iemand helemaal niet die eigenlijk allemans vriend is. Of mag je iemand wel die anderen niet zien staan. Dat komt omdat je dan dieper kunt kijken. Helderziendheid. Wellicht zie je dan zijn ware aard of zie je het karakter dat heel anders was van een vorig leven;

6 onbekende tekens van paranormale begaafdheid: 4/6

– je hebt een sterke band met dieren. Dat verloopt dan geheel via heldervoelen: je weet wat ze nodig hebben en wat je aan ze hebt;

– je verspreekt je vaak. Dat komt omdat je dan heel andere informatie doorkrijgt via je je gave dan je met je gewone zintuigen doorkrijgt. Dat gaat dan botsen. Als iemand dan zegt: heeft Pietje zin in kerst? Dan heb jij aan alles gezien met het blote oog dat hij er zin in heeft. Toch zeg je uiteindelijk ‘nee’, nog voordat je het door hebt. Dat is dan het ware gevoel van diegene. Helderspreken/ heldervoelen;

– bonus: hetzelfde geldt trouwens voor schrijffouten maken en andere woorden opschrijven. Maar dan verandert het helderspreken naar automatisch schrift.

Uiteraard ligt het geheel aan de gaven die jij specifiek hebt aan welke van deze punten jij voldoet. Eigenlijk maakt dubbele getallen zien je ook al paranormaal. Welke van de 6 onbekende tekens herkende jij bij jezelf? Lees ook 10 duidelijke symptomen van paranormale gaven!

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

2 thoughts on “6 onbekende tekens dat jij paranormaal begaafd bent

 1. Meitie says:

  Hallo ik heb contact gehad met de overleden vriend van mijn nicht. Het was altijd als ik in bad zat.ik had de indruk dat hij de aarde ´iet los kon laten .heel raar.ik zie ook schimmen en denk dat hetzij moeder iS.
  Lijn vader had dat ook die voelde als iemand overleden was.mijn grootvader zei als ik vertrokken ben laat ik het jullie weten.de dag dat hij was overleden zat de hele familie samen en de pannen rinkelde in de keuken.hij was altijd aan het rommelen in de keuken.
  Even later ging een lamp heen en weer zo’n ouderwetse aan een stang.in een klein overloopje van de keuken. Ik vraag me af of ik automatisch schrijven zou kunnen leren

  • Desiree says:

   Beste,

   Wat maak je veel mee. Wat prachtig zeg! Als je gauw antwoord wil, is leren pendelen bijvoorbeeld handiger, maar nog handiger: tarotkaarten of orakelkaarten trekken. Daar zitten verlangens niet zo in de weg, maar dat geeft voor in het begin het zuiverste antwoord. Wellicht heb je iets aan dit voorbeeld: http://witte-wolf.nl/2020/07/21/het-verschil-tussen-orakelkaarten-en-tarot/
   Als ik je nog ergens mee mag helpen hoor ik dat natuurlijk graag.

   Groetjes, Desiree

LEAVE A COMMENT