Hoe herken je slechte en negatieve energie in huis?

hoe herken je slechte

In een eerder artikel bespreken we (zwarte) schimmen zien, ofwel geesten zien, in huis. Dit herken je uiteraard aan je bekeken voelen en beïnvloed voelen. Vandaag iets dat lastiger is: niet alleen hoe je negatieve energie herkent, maar ook: hoe herken je slechte energie in huis? Deze symptomen lopen namelijk wat meer uiteen.

Hoe kom je aan slechte energie in huis?

Slechte energie in huis herkennen is fijn en het is de eerste stap naar verbetering, maar om goed uit te leggen hoe je dit herkent, wil ik stilstaan bij hoe het ontstaat. Er zijn grofweg 6 ontstaanswijzen:

– Het huis heeft veel energie opgeslurpt van de ruzies tussen de (eerdere/ huidige bewoners in het huis of door de problemen van de bewoners. Soms gaat dit eruit zien als een geest, hoewel het energie is dat een vorm aanneemt;

– Iemand stuurt gerichte voodoo specifiek naar jouw huis. Het is gebruikelijker dat men zwarte magie persoonlijk naar iemand stuurt, maar soms wordt dus een huis gebruikt. Waarom? Meestal om 2 redenen: om minder snel betrapt te worden. Huismagie is onbekender dan persoonlijke magie en lastiger op te lossen. En als 2e omdat mensen met huismagie een heel gezin tegelijk kunnen lastigvallen;

– Iemand heeft gerichte voodoo naar het huis gestuurd, maar dan naar de vorige bewoners. Die kunnen dan verhuisd zijn, maar het huis heeft de magie nog steeds in zich;

Doorgaans worden voor voodoo in een huis vaak donkere objecten gebruikt die voodoo uitstralen zodra ze er liggen of huisgeesten gebruikt om net wat voor ze zijn gestuurd kapot te maken.

Het huis of de grond waarop het staat heeft een heftige geschiedenis. Bijvoorbeeld omdat het vroeger een begraafplaats was of omdat er huiselijk geweld heeft plaatsgevonden tussen de vorige bewoners;

– En soms komen op al deze soorten energie klopgeesten af, omdat ze deze het leuk vinden om herrie te schoppen;

– Tenslotte kun je omdat je (verstopte) gaves hebt of gewoon heel hooggevoelig bent, ook heel aantrekkelijk zijn voor overleden mensen om even bij je op bezoek te komen. Immers kun je ze (onbewust) waarnemen. Dit kan dan ook heel onrustig voelen.

Hoe herken je slechte energie in huis

Om je zo goed mogelijk uit te leggen hoe je slechte energie in huis herkent, zal ik een opsomming maken:

– Zwarte magie is niet goed voor je gezondheid. Dus dat ga je merken aan bijvoorbeeld lichamelijke klachten krijgen. Maar dan vooral van die klachten die je thuis oploopt, zoals voorovergebogen zitten en daardoor nekpijn hebben of niet willen bewegen. Thuis doet alles ook wat meer zeer dan buitenshuis;

Men slaapt slecht of heeft enge dromen. Maar wel alleen in het huis waar het over gaat. Zo herken je dat je geen magie bij jóu draagt maar in het huis;

– In huis gaan veel dingen stuk. Dat komt omdat er een energie is dat negatief is. Dat slaat om zich heen. Het kan ook gaan om auto’s vóór het huis;

– Je ziet schimmen in huis en/ of deze vallen je ook lastig. Dat kan ook een huisgeest betekenen, maar het kan ook de gewone slechte energie zijn dat een vorm aan heeft genomen;

– Er komen allerlei signalen om je te helpen, zoals stank ruiken, afvoerproblemen of ongedierte hebben. Dit zijn namelijk tekens van negativiteit.

Uiteraard kunnen deze klachten erg actueel bij jou lijken, maar is er dus kans dat het niet huisgebonden is maar aan jou gebonden. Wees hier alert op of vraag hulp.

Aanpak

Wat je zelf vast kunt doen, is het volgende: wees bewust en ga goed na of het huis het probleem is, of dat het probleem altijd al bij je hangt. Daarna kun je je gids of de energie zelf vragen om weg te gaan. Meen het en doe het liefdevol. Lukt dat niet, dan is het een hardnekkige energie. Tenslotte kun je kijken of een liefdevol kruid als salie werkt. Merk je dat de energie tijdelijk weggaat? Dan is het wederom hardnekkige energie dat grover verwijderd mag worden.

Heb je het idee dat er iets negatiefs in je huis hangt? Uiteraard kunnen we hier samen naar kijken, maar voor een snelle oplossing kun je ook dit ritueel kopen om de magie op afstand te houden. Deze werkt namelijk voor alle soorten zwarte magie. Ook als er iets om jou heen blijkt te hangen in plaats van in het huis:

Of eerst uitproberen of er wel iets is in huis met deze kaars. Dat is een andere manier hoe men herkent of je slechte energie in huis hebt of dat het spookt in huis. Je kunt ook denken aan salie.

Herken voor de verandering ook eens positieve geesten in huis!

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Hoe herken je slechte en negatieve energie in huis?”