De horoscoop van 22 september 2021

De horoscoop van 22 september 2021

Vandaag kun je lezen hoe jouw maand eruit gaan zien bij de horoscoop per sterrenbeeld vanaf 22 september 2021! Houd in je achterhoofd dat de voorspellingen en vooral: adviezen geschreven staan zoals de energie nu voor de meeste van jullie met dat sterrenbeeld ligt. Of je deze kansen opmerkt en oppakt, ligt altijd nog aan jezelf. De horoscopen zullen vooral bestaan uit liefdevolle tips bij valkuilen of behoud van goede patronen.Uitgelicht! Weegschaal 22 september- 22 oktober

Lieve weegschaal. Jij bent bijna jarig! Wat gezellig! Voor jou een maand waarin je je wat misselijker voelt dan anders. Er komen veel emoties vrij. Dat is ook heel positief! Je bent lekker aan het bewerken.

Deze maand ervaar je ook wat stijvere schouders. Er word jou gevraagd om wat spanningen daar los te laten. Meer te relaxen en vaker nee te zeggen. Leer het nu, daar heb je nog lang profijt van!

Je kracht deze maand is je heel creatief voelen en nieuwe dingen ondernemen!

Je valkuil is lichamelijke klachtjes zat worden. Maar ga na wat ze je willen vertellen!

Adviezen voor de volgende sterrenbeelden in de horoscoop van 22 september 2021:

Schorpioen: 23 oktober- 22 november

Lieve schorpioen. Voor jou een maand waarin je behoefte hebt om nieuwe dingen te leren en je talenten te ontdekken. Verdiep je eens in een cursus of als je er al wat op het oog had: ga het deze maand doen! Deze maand heeft je energie ruimte voor nieuwe zaken.

En jouw kracht deze maand is helderzien! Je ziet beter waar mensen vandaan komen en waarom ze reageren zoals ze doen. Dit siert je. Handel ernaar.

Je valkuil deze maand is ondanks dat je meer ziet stug volhouden. Het is niet erg om je gelijk toe te geven zo nu en dan. Mensen begrijpen je dan juist beter en dat is fijn.


Leertip: klik op de afbeelding om de cursus energiekoorden voor gevoeligheid te bekijken!

energiekoorden

Boogschutter: 23 november- 22 december

Dag boogschutter! Voor jou een maand waarin je goed kunt opschieten met kleine kinderen als je die in je buurt hebt. Plan dus eens wat meer bezoekjes aan je kleine neefjes en nichtjes of eigen kinderen en laat je verrijken door de onschuldigheid van de kinderen!

Je kracht deze maand is wat wat beter uit je woorden komen en je gevoelens meer kunnen tonen dan anders. Gebruik dit als je nog iets uit te praten hebt!

Je valkuil deze maand is dat je jezelf wil isoleren. Dit komt omdat er veel prikkels op je af komen, meer dan gewoonlijk, en dit je overrompelt.

Leertip: geïnteresseerd in je leren aarden? Klik op de afbeelding om te cursus te bekijken!

paranormale gaves

Steenbok: 23 december- 19 januari

Dag steenbok. Voor jou een maand waarin je wat rommelt met eten. Je leert nieuwe dingen over je lichaam en wat het aan voedingsstoffen nodig heeft. Tegelijkertijd zorgt dat nieuws dat je dagen ertussen hebt zitten waarin je merkt dat je ‘s ochtends het verkeerde eten hebt ingepakt voor jezelf.

Je kracht deze maand is dat je letterlijk fysiek meer kunt hebben. Dus heb je nog een grote klus liggen? Doe dat deze maand! Je hebt er gewoon zin in!

Je valkuil deze maand is dat je even niet vooruit komt omdat je teveel dingen tegelijk wil doen waardoor er uiteindelijk minder gebeurt dan normaal. Maak lijstjes of plan actiever.

Waterman: 20 januari- 19 februari

Hallo waterman. Voor jou een maand waarin je wat meer terugdenkt aan vroeger en dingen mist hoe ze waren. Dat geeft niet. Onthoud: het enige dat niet verandert is het feit dat alles verandert. Probeer dingen wat meer af te sluiten. Soms betekent dat zelfs niet afsluiten, maar opstarten.

Je kracht deze maand is meer behoefte hebben aan muziek, dus het inzetten op goede of zware momenten!

Je valkuil deze maand is dat je je wat eenzamer kunt voelen dan anders. Zoek mensen op of onderneem wat nieuws!

nieuwsbrief

Vissen: 20 februari- 20 maart

Dag vissen, voor jou een maand waarin je vooral behoefte hebt aan rust in je hoofd. Probeer dan ook vooral wat avonden vrij en voor jezelf te plannen of iets te doen waarbij je hoofd leeg wordt gemaakt!

Jouw kracht deze maand is dat je zin hebt om tijd te investeren in je zelfzorg en ook in het uiterlijk. Daardoor voel je je beter in je vel.

En je valkuil deze maand is sneller last van de nek krijgen. Dat komt omdat alle overtollige energieën zich daar op gaan slaan. Zo ligt de energie gewoon.

Ram: 21 maart- 20 april

Hoi ram! Voor jou komt een maand waarin je het één en ander te verduren krijgt. Van sociale omgeving tot zwaardere lasten. Probeer een manier te vinden om dit goed van je af te zetten en het niet persoonlijk te nemen. De rammetjes worden gewoon opgezocht omdat ze deze maand extra behulpzaam voelen.

Je kracht deze maand is jezelf feedback geven. Heel mooi! Pas je leven aan waar dat nodig is. Wat je deze maand ziet, klopt.

Je valkuil deze maand is niet willen geloven wat je helderziet.


Stier: 21 april- 21 mei

Dag lieve stier. Deze maand heb je te maken met veel extra energie. Dat is leuk en handig, maar let op je dag- en nachtritme. En je eetritme. Anders krijg je veel te maken met pieken en dalen in je energie. Reguleer goed en stel je grenzen goed.

Je kracht deze maand is beter om leren gaan met onzekerheid. Je leert beter te relativeren en zaken te zien zoals ze zijn. Wat je niet kunt veranderen, dat hoef je dan ook niet te proberen.

Jouw valkuil deze maand is lichamelijke ongemakken. Je lichaam maakt een verandering door in energie en ook in levensstijl. Wees er lief voor.

instagram

Tweelingen: 22 mei- 21 juni

Dag tweelingen! Jij mag deze maand letten op de energie die op je rug hangt. Deze heeft de neiging om op je postuur te drukken. Dit komt omdat de prikkels die je normaal door je hooggevoeligheid ervaart, nu even opslaan op de rug.

Jouw kracht deze maand is willen zorgen voor de medemens. Doe dit in goede balans.

En je valkuil deze maand is dat je op automatische piloot leeft. Vergeet niet regelmatig te genieten!


Leertip: meer leren over helderweten en je andere gaves in balans krijgen en gebruiken? Klik op de afbeelding!

paranormale gaves

Kreeft: 22 juni- 22 juli

Dag kreeft! Voor jou een maand waarin je jezelf wat meer terug gaat vinden. De energie en veranderingen worden rustig en je hebt daardoor tijd om na te denken. Dit kost soms ook wat nachtjes, maar je zult heel veel leren.

Jouw valkuil deze maand is dat je je wazig voelt in je hoofd en moeilijk kunt concentreren.

Je kracht is dat je het grotere geheel gaat zien wat betreft vraagstukken die je hebt.

Leeuw 23 juli- 23 augustus

Goede dag leeuw. Voor jou een maand waarin je romantiek mist. Behoefte aan genegenheid. Plan een fijn avondje in met je partner of ga weer actiever naar buiten en zoek romantiek op plekken die voor jou ook iets betekenen!

Jouw valkuil deze maand is jezelf wijsmaken dat de dingen die niet goed gaan in jouw leven, nooit kunnen veranderen.

Je kracht is tenslotte dat je zin hebt in het verbeteren van je zelfzorg!


Maagd: 24 augustus- 23 september

Dag lieve maagd. Voor jou een maand waarin je je erg scherp voelt. Alles zie je gewoon scherper. Van werk tot beslissingen nemen, van slim ondernemen tot slim beleggen.

Je kracht deze maand is dat je andere mensen wil verrassen en ze goed wil laten voelen! Dat past natuurlijk ook wel een beetje bij je.

Jouw valkuil deze maand is negeren dat iets pijn doet, waardoor pijn toeneemt.RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De horoscoop van 22 september 2021”