De volle maan van 21 september 2021

De volle maan van 21 september 2021

Vandaag staan we stil bij de volle maan van 21 september. Deze volle maan brengt een aantal energetische veranderingen met zich mee. Het is niet meer het standaard slecht slapen, maar denk vandaag aan opstartproblemen, meer honger en niet kunnen focussen op 1 ding! Lees gauw verder!

De volle maan van 21 september 2021

Deze volle maan van 21 september ervaren we de volgende verschillen in onze energie.

Allereerst: opstartproblemen. Deze maan willen we meer slapen en minder graag opstaan. De maan is gewoon drukkend en slurpt wat van je energie weg. Het gevolg is dat de behoefte groter is om uit te slapen!

Wat de energie nog meer voor ons verandert is meer honger hebben. Omdat de energie meer van ons vraagt dan gewoonlijk, alles voelt immers even anders dan normaal, reageert het lichaam daar ook op. Het is dan ook normaal je lichaam te geven wat het nodig heeft. Verder maken we qua lichamelijke veranderingen ook wat meer slikgevoelens hebben en wat stijvere schouders en nek hebben. Ook dit ebt weg.

Verder zal de maan voor velen van ons een beetje voelen als geen focus hebben en van alles tegelijk willen doen, gepaard met traagheid. Door de maan gaan onze gedachtes van hot naar her, terwijl je gelukkig ook weer niets vergeet!

Tips voor deze maan

Betreft de opstartproblemen is het erg belangrijk om goed en netjes een slaapritme aan te houden. Jezelf een uurtje extra gunnen kan en is zelfs goed en lief, maar gooi het ritme niet om. Dan wordt het lastiger om te herstellen. Vroeg naar bed gaan is het slimst tijdens deze maan.

Je lichaam vraagt om eten, dus voedt hem wel, maar het liefst met gezonde producten een in een goed ritme. Het is goed om stil te staan bij het feit dat het lichaam zich elke dag anders gedraagt en ook elke dag net iets meer behoefte heeft aan het ene voedingsproduct dan het ander. Betreft de stijfheid in het lichaam, uiteraard staat dat iets gepaard met langer op bed liggen. Verder kun je het oplossen door wat bewuster te douchen en er steun uit te putten dat het weer over gaat.

Probeer niet te vechten tegen het niet kunnen focussen. Als je vandaag 10 dingen had gepland om te doen, doe ze gewoon, maar begin gewoon met degene waar je het meest zin in hebt of het eerst uit de weg wil! Voor velen geldt: niemand vraagt je om ze op een bepaalde volgorde te moeten doen.

Leertip: leer aarden om meer energie over te houden!

Abonneer op mijn nieuwsbrief

Vul onderstaand formulier in om gemakkelijk te abonneren op mijn nieuwsbrief. Ik stuur circa twee nieuwsbrieven per maand met daarin nieuwtjes en behind-the-scenes content.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De volle maan van 21 september 2021”