Kunnen geesten je pijn doen? Hulp

kunnen geesten je pijn doen

Er is heel veel bekend over geesten. Mensen vragen zich vaak af of je contact kunt hebben met zo’n geest en of ze je kunnen aanraken. Maar velen vragen zich ook af: kunnen geesten je pijn doen? Daarover vandaag meer.

Kunnen aardige geesten je pijn doen?

Om uit te leggen of geesten je pijn kunnen doen, houd ik een verdeling van 5 soorten geesten aan:

– Je hebt geliefde overledenen. Deze mensen zijn gewoon lief en je hebt ze gekend. Deze doen soms wel iets apart zoals het licht aan en uit doen, maar verder zullen ze je nooit pijn doen;

– Overleden voorbijgangers. Dit zijn overledenen die je niet kent maar het die het leuk vinden om bij je te zijn omdat je ze bewust of onbewust waar kunt nemen. Deze geesten zijn soms wat in de war, dus kunnen ook een klein beetje herrie schoppen. Maar in mijn optiek gaat dit nooit over naar pijn. Er is immers veel energie voor nodig om de fysieke wereld te beïnvloeden. En energie komt bijvoorbeeld met boosheid;

Gidsen en engelen. Dit zijn begeleidende entiteiten die er meestal al zijn van voor je geboorte t/m na de dood. Gezien deze alleen uit liefde en begeleiding bestaan, doen deze je geen kwaad.

Laten we verder gaan naar de groep die sneller pijn kan doen.

Kunnen duistere geesten je pijn doen?

Demonen. Dit zijn geesten die worden gestuurd naar mensen en door mensen om de ander lastig te vallen. Dit wordt met een bepaalde intentie gestuurd, zoals naar iemands financiën of naar iemand in het algemeen: om schade aan te richten waar ze maar kunnen. Soms zijn deze zielloos. Dan ontstaan ze uit zwarte magie. Dit zijn meestal de geesten die met algemeen doel worden gestuurd. Dan kunnen ze zelf denken waar ze iets aan willen richten. En als iets kan denken, kan dat eruit zien als een entiteit.

Sommigen geloven ook dat overledenen worden gebruikt in rituelen. Zo’n soort geest heet een djinn, bakroe of yorka. In enkele gevallen kun ook je een demoon oplopen als je op een vervelende plek bent geweest of een demoon laten ontstaan uit eigen negativiteit.

Afhankelijk van de kracht én intentie van de verschillende demonen, kunnen ze je pijn doen of zelfs ‘verkrachten’ in je dromen;

– Klopgeesten. Deze maken herrie in huis, aldus hun naam. Als ze herrie kunnen maken, kunnen ze je vaak ook aanraken. Ook dit zijn overleden voorbijgangers óf het zijn energieën die naar een huis zijn gestuurd om verderf aan te richten en leven hebben gekregen. En er dus uit zijn gaan zien als een geest. Afhankelijk van de intentie van de klopgeest, kunnen ze je ook pijn doen.

Tip: wil je direct bescherming tegen dit soort geesten? Klik op onderstaande

Contact tussen geesten en mensen/ dieren: hoe is het mogelijk?

Mensen kunnen heel veel met hun energie bewerkstelligen. Mensen zijn wat dat betreft niets anders dan geesten. Hier heb je namelijk wat dagelijkse voorbeelden:

– Pijn in je keel, nek of ergens anders hebben door iemand. Dat heet heldervoelen;

– Als je dag al niet loopt, merk je dat er nog meer uit je handen laat vallen. Ze noemen dat met het verkeerde been uit bed stappen of ‘het wordt zo’n dag’, maar het heeft te maken met de energie die je erin stopt. Je kunt dus door eigen onrust of mindset, dingen laten gebeuren/ bewegen;

Hier komt het: als mensen dit kunnen, kunnen ze dit als geest ook! Dus hoe somberder of duisterder de geest, hoe meer contact met de fysieke wereld kan worden gemaakt! Afhankelijk van hoe de onrust/ duisternis om de geest heen slaat, heeft dit effect op jou en je omgeving. Daarbij spelen nuchtere factoren ook een rol. Is je huis al oud? Dan slaat de geest vooral in op kapotte spullen/ elektronica. Heb je een ongezonde levensstijl? Dan maakt het je ziek. Sommigen noemen geesten die plakken ook wel auralifters. Lees ook 10 tekens van een geest bij je hebben!

Zoals je wellicht hebt geïnterpreteerd, hangt het tot slot ook af van je gave en mindset hoeveel je beïnvloed kunt worden door een geest. En een stukje levensles: is het jouw les dit leven om te maken te krijgen met geesten?

Nog 1 voorbeeld: als een energie wordt gestuurd om je financiën te vernietigen, dan kan dit vorm krijgen van een geest. Deze geest gaat nadenken waar hij je kan pakken. Als hij merkt dat je óf roekeloos rijdt, óf een oude auto hebt, óf het is het enige van waarde dat je bezit, zul je dus merken dat je sneller ongelukjes maakt of boetes krijgt. Heeft een geest jou wel eens pijn gedaan, kunnen ze dat doen denk je?

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Kunnen geesten je pijn doen? Hulp”