Zwarte magie oplopen op spooklocaties en vervloekte plekken

zwarte magie oplopen

Er is heel veel bekend over zwarte magie, vloeken en negatieve energie naar elkaar sturen. Maar er is nog best weinig bekend over zwarte magie ‘zomaar’ oplopen. Bestaat dit? Kun je van de 1 op de andere dag iets op je krijgen dat niemand bewust naar je heeft gestuurd? Lees het vandaag!

Hoe komt de magie op deze plekken?

Laten we beginnen bij het begin. Ja, een plek kan besmeurd raken met negatieve energie, vaak ook zwarte magie genoemd. En dat kun je oplopen. Er zijn verschillende scenario’s waardoor dit kan gebeuren:

Het betreft een plek waar lang geleden veel rituelen op worden uitgevoerd. Rituelen om anderen pijn te doen. Hierdoor is de grond gebruikt voor kwade doeleinden. Grond kan dat onthouden. Energie kan zich erin opslaan. Wanneer bepaalde mensen eroverheen lopen, kunnen zij wat van die rituelen per ongeluk absorberen en zwarte magie vanaf dat moment ervaren. Soms tijdelijk, meestal meer permanent;

– Er zijn vervelende ernstige voorvallen geweest, zoals dat er vroeger een concentratiekamp heeft gestaan op het stuk grond of een moord op heeft plaatsgevonden. De grond absorbeerde dat bloed en dat straalt nu de negatieve energie uit. Ook hier geldt: loop je eroverheen, kun je heftige energie in je systeem krijgen. Dit voelt als negatieve energie of zwarte magie;

– Maar hetzelfde geldt voor in een huis wonen waar vroeger veel huiselijk geweld of andere nare dingen in plaats hebben gevonden. Deze energie kan ook nog vasthangen in het huis waardoor jij dat absorbeert thuis;

Psychiatrisch ziekenhuizen of waar deze vroeger hebben gestaan bevatten ook veel energie. Energie van bange mensen en experimenten op onschuldige mensen. Je absorbeert hun angst en narigheid dat kan voelen als negatieve energie in je systeem hebben;

– Dan heb je natuurlijk nog enkele begraafplaatsen. Afhankelijk van het soort verdriet dat daar heerst of de manier van overlijden van bepaalde mensen, kan deze grond ook ontzettend veel negatieve energie vasthouden. Ook hier geldt dat je de begraafplaats op kan lopen zonder zwarte magie en er weer af kunt lopen met.

Wie kan er allemaal zwarte magie oplopen op plekken?

Niet iedereen die over bovenstaande soort plekken loopt, loopt zwarte magie op. Zo kun je gemakkelijk met een vriend over een begraafplaats zijn gelopen, maar heeft 1 van jullie wel zwarte magie geabsorbeerd en de ander niet. Dat ligt aan 1 of meer van onderstaande punten:

– Is het je levensles om om te leren gaan met een donkere energie op je hebben? Dan is de kans groter dat zo’n kans je besmet. Anders kun je het niet oplopen en je les niet leren;

– Soms hangt zo’n levensles samen met karma. Soms moet je een les leren dat je boven niet wilde leren, maar dat is dan om van fouten van dit of vorige levens te leren;

– Als je heel erg hooggevoelig bent, dan pik je veel zaken sneller op dan een ander. Als dus hoogsensitief bent, loop je sneller iets op op besmette plekken. Want hoogsensitiviteit betekent snel prikkels oppikken uit je omgeving;

– Als je niet in balans bent. Deze hangt erg samen met hooggevoelig zijn. Als je in het dagelijks leven goed omgaat met prikkels van anderen en energiekoorden, dan maakt dat je in balans. Ben je erg verdrietig of heb je een burn-out dan brengt dit automatisch je hooggevoeligheid uit balans. Hooggevoeligheid is namelijk de reactie op je hoogsensitiviteit.

Je kunt ook zwarte magie oplopen omdat dit doelbewust naar een plek is gestuurd waar jij vaak bent

Je kunt ook een plek opzettelijk besmeuren met zwarte magie of geesten. Dit gebeurt doorgaans op de 2 volgende manieren:

Mensen sturen op afstand een geest of een energie naar een plek waar jij vaak komt, zoals je huis. Hoe meer en hoe langer in aanraking met deze plek, hoe meer last je krijgt van symptomen van voodoo. Maar als je weggaat, is het weg;

Mensen leggen een bepaalde poeder of olie op de plek waar je vaak komt. Vanaf het moment dat je daar dan overheen loopt, draag je magie bij je. Dit is dus een bewust naar jou bedoeld ritueel, maar voelt hetzelfde als magie oplopen op zomaar een plek.

Hoe voelt deze opgelopen zwarte magie?

Negatieve energie in je systeem herken je aan verschillende punten. Afhankelijk van welke soort energie het is, verschillen deze punten. Vloeken herken je bijvoorbeeld voornamelijk op je eigen handelen dat sinds moment van de vloek achteruit gaat. Maar opgelopen zwarte magie merk je vooral om je heen op. Alsof pech jouw kant niet meer op wil stromen of alsof alles wat je wil ondernemen tegen wordt gewerkt, zo voelt het in het kort.

En wat je op het moment zelf voelt van over zwarte magie lopen, verschilt enorm per persoon. Maar de meest gebruikelijke klachten zijn: bang gevoel, het gevoel hebben niet meer alleen te zijn, pijn in de voeten (symboliseert de besmette grond), etc..

Wat kun je doen?

Het allerbelangrijkste en handigste is na te gaan sinds wanneer je je niet fijn begon te voelen. Misschien kom je dan zelf tot de conclusie dat het sinds een plek is die je hebt bezocht.

Er kunnen uiteraard andere bronnen van negatieve energie in je systeem spelen, zoals zwarte magie dat via een vloek op afstand naar je is gestuurd. Wanneer je dus geen plek kan bedenken of voelen waar mensen zwarte magie oplopen maar je herkent wel veel symptomen van negatieve energie, kun je de andere checklisten proberen.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Zwarte magie oplopen op spooklocaties en vervloekte plekken”