Iemands geluk afpakken met zwarte magie

iemands geluk afpakken

Iemands geluk afpakken

Er bestaan vele soorten vloeken, geesten, zwarte magie en voodoo. Op het eerste gezicht lijken dit synoniemen van elkaar. Maar dat is het eigenlijk niet. Elke van deze hebben een andere uitwerking. Én het wordt op een andere manier gestuurd en aangericht. 1 van de uitwerkingen die deze donkere energieën kunnen hebben is iemands geluk afpakken (kradnik). En gebruiken voor eigen geluk dus. Leer vandaag hoe dat in zijn werking gaat!

Donkere energie bestaat grofweg uit 2 vormen: zwarte magie en voodoo& vloeken en ontwensingen. 

Soorten donkere energieën: zwarte magie

Zwarte magie en voodoo betekent dat er een ritueel wordt gedaan om een ander lastig te vallen. Dit zijn meestal vieze en eeuwenoude rituelen. Je kunt denken aan voodoo sturen op relaties, voodoo sturen op iemands financiën of op iemands gezondheid. Soms wordt er ook algemene magie gestuurd. Dat betekent dat de magie zelf mag beslissen waar hij kan lastigvallen. Het voordeel van deze laatste voor de aanrichter is dat het dan net lijkt of de normaliter zwakkere punten van de gedupeerde gewoon even zwakker lijken. Alleen kent het dan geen tot zelden betere periodes meer.

Hóe zwarte magie wordt gedaan hangt ontzettend af van de kunde van degene die dit stuurt. De één kan alleen iets maken dat zwarte magie wordt als je het inneemt. De ander kan alleen iets maken dat zwarte magie uitstraalt; meestal wordt dat in huizen gelegd. De ander kan alleen op afstand iets sturen. Weer een ander maakt een poedertje waar iemand overheen moet lopen waardoor het lichaam besmet raakt. Dan heb je helaas ook nog intieme zwarte magie: overgebracht via de intieme zone, etc.. Sommige verbinden ook een geest aan deze soorten magie.

Zwarte magie voelt haast altijd alsof er ook echt van buitenaf ellende wordt veroorzaakt, wat natuurlijk ook zo is.

Soorten donkere energieën: vloeken

Vloeken bestaan uit grofweg 3 vormen: een reguliere vloek, familievloeken en een ontwensing/ boze oog.

Een vloek gebeurt ook altijd gedaan met ritueel, net als bij voodoo. Een vloek wordt haast altijd op afstand gestuurd. Zo werkt het gewoon. Een vloek is iets dat verbroken moet worden en voodoo iets dat verdreven moet worden. Een vloek wordt dus vaak gestuurd om je handelen te beïnvloeden. Sommige vloeken zijn overdraagbaar. Dan wordt het een familievloek. Dat komt omdat voortplanten in principe ook een handeling is.

Je hebt ook een bekend iets dat heet het boze oog. Dit stuurt men zonder ritueel maar uit eigen frustratie en jaloezie naar de ander. Boze oog is dan ook vaak tijdelijk. Dan merk je dat je periodes hebt van veel boetes rijden of je misselijk voelen en dan gaat het over. Er bestaat ook permanente boze oog. Dat noem je ook wel ontwensing. Dat betekent dat het boze oog permanent in je systeem is gaan zitten, al is het zonder ritueel gestuurd.

In tegenstelling tot bij voodoo, voelen vloeken vooral alsof iets je eigen schuld is. Alsof je handelingen impulsiever zijn of alsof wat je doet meer onder de aandacht komt. Vandaar dat je een vloek moet verbreken (je verbreekt je pech) en magie mag verdrijven (energie van buitenaf weghalen).

Welk geluk wordt het meest afgepakt?

Zoals je leest, worden vooral voodoo en zwarte magie met een doel naar iemand gestuurd worden. De aanstichter maakt dan de volgende beslissing: wil en kan hij alleen je geluk dempen? Of wil hij het ook nog eens afpakken? Dat betekent dat hoeveel pech jij hebt, hoeveel geluk hij heeft. Dit gaat vaak om geld. Maar ook wordt vaak uiterlijk aangetast en afgepakt. Dit zijn namelijk toch wel 2 zaken die een grote groep mensen heel erg belangrijk vinden en waarde aan hechten. Dat betekent dat het ook de voornaamste 2 zaken zijn die (kunnen) worden afgepakt. Leer ook meer over andere oorzaken die zorgen dat je altijd pech hebt.

Rituelen om iemands geluk af te pakken

Ik geef enkele voorbeelden beschrijven van hoe mensen geluk afpakken:

-Uiteraard op afstand. De vraag is soms: wordt geluk letterlijk afgepakt? Of wordt iemand ongelukkig door magie en is de ander gelukkig door zijn triomf;

-Dan heb je nog pech overdagen. Of zelfs verslaving overdragen. Sommige mensen kunnen iemand niet genezen van bijv. een verslaving omdat dit puur genetisch of een andere oorzaak heeft, maar kunnen het met behulp van zwarte magie wel het probleem verplaatsen naar een persoon. Sommige mensen verplaatsen dit naar een persoon dat bijna doodgaat. Dan is het probleem gewoon ‘weg’ (wat het met de persoon doet in het hiernamaals is een tweede). En sommige geven de pech/ verslaving aan iemand die ze niet aardig vinden;

-Tot slot is de bekendste vorm van iemands geluk afpakken iemands geluk kopen en afnemen. Iemand koopt dan het geluk. Denk aan de handeling van geld geven voor iemands verjaardag. Hoe het werkt, is dat het geld dan bijvoorbeeld zwarte magie op zich heeft zitten. Of dat er een ritueel achter de handeling zelf (geven van geld) zit.

‘Gelukkig’ blijft ook deze vorm van zwarte magie gewoon zwarte magie en is het te annuleren/ verdrijven. Vraag gerust aan mij hulp door een reactie achter te laten of bekijk de verbreking/ bescherming als je het gevoel hebt dat iemand je geluk afpakt.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

2 thoughts on “Iemands geluk afpakken met zwarte magie

  1. Charlien says:

    Beste Jongedame . Il heb uw verhaal over zwarte magie gelezen. Ik heb al jaren ontzettende last van ontzettende gestoorde buren jaloerse buren vooral buurvrouwen die heel veel last en ellende veroorzaken in mij leven met opzet hun kinderen ook overal waar ik ben loert zij mij met haar enge duivelse ogen en zoekt warmte bij mij duivelse vrouwen. Zelfs zover gaat haar zieke geest ze wil seks met mij en geilt op mij vriend ze is heel erg geil op waarom niet op jaar moeder of zus heel vaak de politie gebeld maar de politie doet niets. Ik vind hun zo eng en hun zijn vreselijk zoveel dingen geprobeerd maar het helpt niet echt. Ze blijven doorgaan hoe meer ik me erger des heviger hun in hun zieke gedrag worden zo duivelse zijn deze wijven heksen met enge ogen die heel ver kunnen zien en die alles loeren en zogenaamd alles horen en diep slapen doen deze duivelse heksen nooit hun kinderen en familie ook niet en moe worden hun ook nooit om te pesten ik kan niet eens 3 dagen zonder slaap maar bij deze vrouwen en hun vrienden en familie is er nooit probleem over rustig en kalm slapen. Ik gooi zout om hun op afstand te houden maar zelfs zout helpt deze gestoorde geesten niet. Groetjes van Charlien

LEAVE A COMMENT