Zwarte magie terugsturen: hoe werkt dat?

Zwarte magie terugsturen

Wat is zwarte magie?

Om uit te leggen hoe mensen zwarte magie of voodoo terugsturen naar elkaar, zal ik bij het het begin beginnen: wat is zwarte magie?

Zwarte magie is 1 van de vormen donkere energie. De andere vorm is een vloek. Zwarte magie voelt men voornamelijk om zich heen aan als belemmering en wordt aangericht met ritueel. Denk bijvoorbeeld aan kruiden of dode dieren die worden opgeofferd. Een vloek wordt in 50% van de tijd aangericht met ritueel en wordt de andere helft van de tijd aangericht met gedachtekracht. Boosheid, onmacht, onvrede of jaloezie van de ander. Vloeken herken je vooral op je eigen handelen dat wordt beïnvloed. In de volksmond noemt men zowel zwarte magie, voodoo als vloeken gewoon ‘zwarte magie’ en dat zal ik in dit artikel dan ook aanhouden. Het maakt hen namelijk niet uit wat er wordt teruggestuurd, als maar datgene dat ze op zich hebben wordt gestuurd.

Er zijn trouwens ook veel prachtige boeken over zwarte magie en eventueel het terugsturen ervan te vinden die je veel kunnen leren.

Veel mensen raken (terecht) boos als ze merken dat ze zwarte magie. Vooral als iemand dit bewust naar ze heeft gestuurd en als ze weten wie. Soms kom je er nooit achter wie magie heeft gestuurd, als je bijvoorbeeld zwarte magie vanuit het vorig leven op je hebt. Of magie hebt opgepikt omdat je zo hooggevoelig bent.

Wanneer iemand boos raakt en magie terug wil sturen naar de aanrichter, gaan ze op zoek naar iemand die kan helpen daarbij.

Zwarte magie weghalen

Om zwarte magie te kunnen omkeren naar iemand, moeten we nooit vergeten dat we het ook echt moeten weghalen bij jou. Mijn opinie is en blijft dat magie weghalen, het best gaat als je weet welke soort je op je hebt. Zo kun je dus iets uit vorig levens op je hebben, in huis hebben, een familievloek hebben, in eten en drinken toegediend hebben gekregen, etc.. Zo zijn er meer dan 15 trucs om zwarte magie naar iemand te sturen. Vorig leven magie verdrijf je, een familievloek verbreek je (dat is dus anders), een huis drijf je uit met een huisreiniging en zwarte magie via eten en drinken toegediend reinig je met een ‘tegendrankje’. Dat is logisch en de juiste soort verdrijving/ verbreking maakt het sterkst.

Zwarte magie terug laten sturen

Sommige mensen willen meer dan magie weghalen en willen het terugsturen. Ik zal daar puntsgewijs over vertellen. Terugsturen kan op twee manieren. Want ja, zwarte magie kun je terugsturen naar iemand. Route 1 is werkelijk de magie pakken en terugsturen naar de afzender. Sommige mensen kunnen dit zelfs als de afzender onbekend is. Route 2 is de magie bij iemand verwijderen, nieuwe magie maken en die dan sturen naar afzender.

Hoe het wordt weggehaald of retourneren bij de afzender is net als witte magie en zwarte magie een raadsel voor sommigen. Vaak worden er rituelen gebruikt. Om een ritueel te versterken worden vaak maanstanden of de nacht gebruikt. Maanstanden voor versterkt effect. Nacht omdat iemand anders dan meestal slaapt en kwetsbaarder is. Er worden ook vaak specifieke onreine ingrediënten zoals dode huid of (menstruatie)bloed gebruikt. Waarom onrein? Omdat iets terugsturen in principe ook onder zwarte magie uitoefenen valt als je het op een bepaalde manier interpreteert. Want hoe je het ook went of keert, je doet een ander pijn. Of die het nu verdient of niet.

Wat kun je het beste doen omtrent wel of niet terugsturen?

Mijn voor sommige mensen niet zo populaire mening is dan ook dat terugsturen behalve niet zuiver, ook niet slim is. Om de volgende redenen:

Het stopt niet. Soms blijft het een spel van heen en weer sturen. Slimmer is het om te blokkeren;

– Let ook op je eigen karma. Dat de ander slecht bezig is, is 1 ding. Maar iets slechts terugdoen, dat kan beter. Een perfect voorbeeld is het niet, maar als iemand je naaste bijvoorbeeld doodmaakt, gewoon zonder magie, dan is dat natuurlijk heel, heel erg. En toch, al begrijpt iedereen het, als jij hem doodmaakt, dan beland jij in de gevangenis. Dat is heel oneerlijk, want je gevoelens zijn terecht.

Zo werkt het met karma ook. Met iemand ‘onnodig’ pijn doen, krijg je smet op je karma. Pijn doen is pijn doen en pijn krijgen. En wat ik bedoel met ‘onnodig’ is dat het ook anders kon, zoals acceptatie, helpen bij de opsporing van de verdachte, rouwen, en op jouw manier een betere wereld creëren. Dat wil je niet horen op het moment, maar net zoals je dan wordt gestraft, zo werkt het met karma ook.

Wat kun je het beste doen met magie?

Maar hoe moet je er dan mee omgaan als het jou geld kost om iets weg te laten halen en de ander gaat vrijuit? Want dat is helemaal niet eerlijk. En nee, dat is het ook niet. Het helpt om te beseffen dat je dit meemaakt om een paar redenen:

Om een ander een spiegel voor te houden voor zijn gedrag. Eerlijk als je het op zo’n manier overkomt, is het niet. Soms wel nodig;

– In sommige gevallen is het je eigen karma inlossen uit een vorig leven of van vroeger. Dan moet je dit meemaken;

– En soms is het gewoon een vervelende levensles. Iets waarvoor je hebt gekozen om over te leren maar niet meer bewust herinnert. Maar niet alle leerscholen zijn leuk. Je komt er in sommige gevallen wel sterker uit gelukkig.

Denk weer aan de karma. Dat komt echt wel. Alleen soms niet op manieren die je verwacht en soms niet meteen. Soms is het pas in een vorig leven. Of op de aanstichter zijn naaste i.p.v. hem-/haarzelf.

Ik stuur het in de praktijk dus ook niet terug. Niet uit wraak. Ik vind dat het meer heelt om iemand te verdrijven, diegene zijn terechte woede te genezen en goed te blijven doen. Wel kun je een zwarte magie spiegel voor een jaar nemen tegen alle eventuele nieuwe voodoo en magie. Die stuurt magie terug naar afzender zonder dat wij onze handen eraan vuilmaken. Wil je dat ik je help? Laat een reactie achter!

Nederlands: leer meer over de soorten zwarte magie

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

12 thoughts on “Zwarte magie terugsturen: hoe werkt dat?

 1. Henriette bultje says:

  Goede dag ik heb het idee dat er op mij een vloek uitgesproken is want soms voel ik me heel raar en om eerlijk te zijn gebruik ik ook drugs maar soms als ik het heb dan wordt het op een of andere manier weg gepakt en ik vraag me af hoe of dat het kan . En hoor ook de hele dag en soms ook weer niet over mij praten en voel ook dat mensen raar naar me kijken . Ik heb wel over voodoo gelezen maar heb er geen ervaring mee maar alle symptomen die ik lees heb ik ook . Hoe kan ik erachter komen of het echt zo is want een paragnost heb ook verteld dat ik betoverd ben en ik voel het ook en zie ook schimmen in me huis en voel me daar niet prettig bij . En als ik mensen erover vertel dan zeggen ze ja dat komt door de drugs en ik weet zeker dat het niet daardoor komt want het gebeurt en ook altijd als ik alleen ben en bewijzen kan ik het niet want niemand ziet het b. Ik zie ook dingen in me huis bewegen en vind het echt naar ik voel me hier niet prettig bij en hoe meer ik erover lees denk ik de dus dat er inderdaad een vloek op me uit gesproken is want alles klopt . Hoop dat u mij wat suggesties kan geven hoe ik hier vanaf kan komen .

  Gr Henriette

  • Desiree says:

   Hoi Henriette, ook bedankt voor dit berichtje! Wat ontzettend heftig wat je meemaakt. Precies, het kan een psychose zijn, maar het kan ook dat je zo bang bent voor wat je simpelweg voelt in huis. Stuur me vooral een mailtje als je hier verder over wil praten op info@witte-wolf.nl. Vloeken kunnenn zeker worden weggehaald.

 2. Gitta says:

  Hallo mijn naam is Gitta. Er is een jongen die nu al meer dan 150 dagen in mijn energieveld zit.
  Hij doet voodoo op mij en spreekt bans uit. Ik weet zijn naam en hij heeft mij willekeurig uitgekozen hiervoor. Please help.
  Liefs Gitta.

  • Desiree says:

   Goede dag Gitta. Dank je voor je reactie! Bah, wat ontzettend eng en verdrietig. Deze kan dan vaak heel erg fijn zijn: http://bitly.ws/uv69. Misschien wil je hem doorlezen. Stel je vragen uiteraard gerust. Groetjes, Desiree

 3. Renata says:

  Ahoj Dessire,mam na sobe cernou magii kterou na me poslala jesna osoba z me rodiny,poslala na me ruto magii aby se mi nedarilo v zivote,ztracim partnery a po financni strance jsem taky uplne na dne.Jak se mam toho zbavit?

  • Desiree says:

   Ahoj! Jaká škoda, že si tím musíš projít. Můžete například zvážit příjem jako tento, abych vám mohl pomoci :).

  • Ventrone vincenzo says:

   Wel en vloek uitspreken tegen en vrouw die mij jaren lang belogen heeft en voor de gek gehouden
   heeft mij late scheiden van mijn ex vrouw darom wel uk en vloek zijn en aleen pech van de weteld ktijg sturen dat echt raakt en moet beleven wat zij aan en goede man aangedaan heeft e moet er voor boekten nooit meer geluksgevoel mach

   • Desiree says:

    Wat erg dat je dat mee moest maken. Ik help alleen bij het terug in balans krijgen van energie.

 4. Eva says:

  Two really bad magicians try to destroy me. They lock me every day. They were paid from an enemy I have a woman who hates me. What can I do? I pray every day trying to send them back the evil they send me. Would your mirror work for me?

  • Desiree says:

   Hello. How awful to read this. Yes, I think it would work. Better is it maybe to start with a mail reading to see exactly what’s going on before placing a mirror, so we can aim the mirror better.

 5. Rosie says:

  Hoi hoi ik heb een vraagje weet momenteel niet wat ik moet doen mijn huis is een troep ik voel me moe kan gewoon niet van de bank af komen veel maag en hoofdpijn ik weet wat wil doen maar het gaat niet en kan ook helemaal niet afkomen van mijn huidige vriend ik wil al jaren weg en ook dat gaat niet

  • Desiree says:

   Goedemiddag Rosie. Dat is bizar. Dat klinkt zeker als een auralifter in huis. Soms wordt dat ook veroorzaakt door een ingewikkelde relatie. Wat je kunt doen is altijd een fotoreading overwegen. Is zoiets wat je zoekt?

LEAVE A COMMENT