10 onbekende kenmerken van een oude ziel

10 onbekende kenmerken

De 10 onbekende kenmerken van een oude ziel. Oude zielen zijn mensen die veel vorige levens hebben geleefd. Dit maakt ze qua leeftijd van de ziel oud. Dat wordt door helderzienden bijvoorbeeld gemeten en bedoeld met een oude ziel. Vaak wordt men ook oude ziel genoemd als ze 1 van de symptomen van verderop bezitten, zoals veel kennis hebben over zaken waarvan ze dat niet zouden horen te hebben.

Wat maakt een ziel oud?

Om verder te gaan op het vorige symptoom, er zijn een aantal punten dat een ziel oud maakt. Naast de bekende vorige levens. Zo kun je merken dat je veel levenservaring hebt die niet past bij je leeftijd, simpelweg het gevoel ‘je oud te voelen’ en soms zelfs weggevertjes: grijs haar op jonge leeftijd. Dit zijn al weggevertjes van een oude ziel hebben. Maar ik zal ook meer onbekende dingen benoemen!

In mijn eerlijke opinie is een ziel eigenlijk oud als het een stuk of 50 levens heeft gehad. Ik geloof dan ook niet dat vorige en volgende levens chronologisch verlopen, dus ik geloof dat men er al veel gehad kan hebben.

10 onbekende kenmerken van een oude ziel: de eerste 5

Laten we beginnen met de eerste 5 kenmerken van een oude ziel. Ze zijn aardig onbekend, maar velen hebben er toch wel van gehoord!

1: Oude zielen zijn vaak helpers. Vaak ook lichtwerkers genoemd. Deze helpers willen vaak de wereld een betere plek maken. Of dat nu is door letterlijk in de zorg te werken of op een plek waar ze veel kunnen verdienen om dit vervolgens bijvoorbeeld te kunnen doneren. Oude zielen zijn vaak helpers omdat ze in al hun vorige levens veel leed hebben gezien en daarom dat graag op willen lossen;

2: De zielen zijn vaak vindingrijk. Dit komt omdat ze veel herinneringen hebben aan hun vorig levens. Soms bewust, soms onbewuster. Dus als ze dan voor een vraagstuk komen, halen ze die oude kennis naar boven;

3: Oude zielen hebben dus ook veel kennis over alles. Ze fixeren zich niet vaak op slechts 1 ding;

4: De zielen zijn vaak gauw verveeld. Dat komt omdat ze in wederom hun vorig levens veel hebben meegemaakt. Gesprekken over zaken die zij al honderden keren hebben meegemaakt, zijn gewoon niet meer interessant. En de meeste hobby’s brengen ook alleen maar even herkenning en dan is het weer saai;

5: Tenslotte van deze 5 kenmerken hebben oude zielen vaak een andere mening over mensen dan anderen. Dit komt omdat ze door al die levens heen goede mensenkennis hebben en goed kunnen zien hoe iemand van binnen echt is. Dat kan niet iedereen. Bovendien voelen ze ook aan hoe hun omgeving in hun vorige levens zijn geweest. Dat verschilt soms met hoe ze dit leven zijn. Schat je mensen dus vaak anders in dan anderen? Daar kan het antwoord liggen!

Nog onbekendere en specifiekere kenmerken

We gaan naar de meest onbekende kenmerken!

6 De kindertijd van een oude ziel: oude ziel kinderen vinden vaak weinig voldoening in praten met leeftijdsgenoten. Liever horen ze bij de volwassenere en gaan ze moeilijkere gesprekken aan. Dit slaat natuurlijk ook op punt 4;

7 Oude zielen hebben vaak veel geduld. Omdat ze zich zo onbewust hun vorige levens herinneren weten ze hoeveel moeite sommige levenslessen voor mensen kosten. Echter hebben ze vaak niet met iedereen geduld, alleen met de mensen die zich oprecht inzetten. Dat slaat dan weer op punt 5:

8 Ongewone angsten en voorliefdes hebben. Zeker wanneer je ze vanaf geboorte hebt, dan zijn ze afkomstig uit vorig levens. Je ziel heeft daar gewoon herinnering aan!;

9 Staren, en vooral veel kleine kinderen hebben dat. Dat is gewoon het langzaam verwerken van de vele prikkels die ze door hun hooggevoeligheid opvangen. Als je een oude ziel bent met al die herinneringen uit vorige levens, dan heb je die het vaakst als je hooggevoelig bent. Kinderen nemen dan dus ontzettend veel waar en gaan staren om de prikkels en al hun gevoelens recht te krijgen;

10 Dan komen we aan bij de laatste van de 10 onbekende kenmerken van oude zielen: moeilijk kunnen starten. Vooral met nieuwe dingen of met nieuwe mensen. Die ook wel verband heeft met staren. Omdat een oude ziel zoveel vorig levens herinnert, en zoveel kennis opgeslagen in de ziel heeft, heeft het soms opstartproblemen omdat ze alle oude kennis proberen recht en duidelijk te krijgen. Dat duurt soms even.

Herken jij veel van de 10 onbekende kenmerken in jezelf of in een naaste?

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “10 onbekende kenmerken van een oude ziel”