De volle maan van 20 oktober 2021

De volle maan van 20 oktober

De volle maan van 20 oktober komt weer om de hoek kijken! Vandaag bespreken we wat we daarvan kunnen verwachten. De vorige maan hadden we vooral te maken met opstartproblemen en meer honger. En deze maan merken we vooral slapeloosheid, relatief veel energie hebben en veel helderzien.

De volle maan van 20 oktober

Tijdens deze volle maan ervaren we zoals we wel vaker doen: slapeloosheid. Maar sta je er ook wel eens bij stil dat dit met een reden is? Zo heeft deze maan invloed op ons analytisch vermogen. We kunnen meer verbanden en linkjes leggen betreft situaties waarin we ons verzeild voelen of die beter mogen! De meeste ingevingen hiervoor gebeuren echter helaas ‘s nachts. Ook dit komt met een reden: de hele dag willen prikkels en linkjes in ons hoofd iets vertellen aan ons, maar onze dagelijkse bezigheden vragen de aandacht méér. Dat houdt automatisch in dat alles dat we hebben opgespaard, ‘s nachts eruit gaat komen!

Helderzien heeft er ook mee te maken. Niet alleen zijn we deze maand gewoon wat pienterder, maar ook zien we dingen! Dat betekent niet alleen simpelweg geesten zien, al sta je deze maand wel meer open voor paranormale activiteit, maar ook dat we simpelweg meer zien. Waarheden dus. Verhalen achter het verhaal. Deze gave zit altijd al in je, maar deze maand is de toegang ertoe makkelijker.

Tot slot hebben we veel energie. Door al deze extra prikkels en info moeten we meer prikkels en gebeurtenissen verwerken. Gek genoeg maakt dat niet moe maar juist alert deze maand.

De volle maan in 17 seconden

Tips voor deze maan

Om eens minder de dupe te zijn van die dagelijkse prikkels en je hooggevoeligheid, kun je ook gewoon eens onderstaand schild uitproberen! Deze remt je hooggevoeligheid en zo word je wat minder hooggevoelig als je het object bij je draagt. Bekijk het schild verderop eens!

Als je wat helderziender en analytischer bent dan normaal, kun je meer zaken oplossen! Beviel het je wel? Weet dat die intuïtie altijd in je zit. Je kunt ook je gave gewoon trainen zodat het altijd bij je is. Dit kun je ook oefenen met foto lezen.

Abonneer op mijn nieuwsbrief

Vul onderstaand formulier in om gemakkelijk te abonneren op mijn nieuwsbrief. Ik stuur circa twee nieuwsbrieven per maand met daarin nieuwtjes en behind-the-scenes content.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De volle maan van 20 oktober 2021”