10 soorten paranormale verschijnselen in de nacht

10 soorten paranormale verschijnselen

In dit artikel beschrijf ik 10 soorten paranormale verschijnselen die een vergrote kans hebben om ‘s nachts plaats te vinden! Lees dus gauw verder als je meer wil weten over bijvoorbeeld elektronica, uittreden, verplaatste spullen en meer!

Voordat ik uitleg welke paranormale verschijnselen ‘s nachts kunnen voorkomen en waarom dat zo is, lijkt het mij fijn te beginnen bij het begin: wat zijn paranormale verschijnselen? Deze verschijnselen houden in de volksmond in dat er zaken gebeuren die niet met het ratio te verklaren zijn. Die niet door wind of warmte gebeuren, maar onverklaarbaar zijn. Meestal zit hier dan ook geest of energie achter. Je kunt dan denken aan positieve geesten en energieën zoals gidsen, engelen of lieve overledenen. Of negatieve: klopgeesten en duistere entiteiten.

2 van de 10 soorten paranormale verschijnselen: gaven

Laten we beginnen met een opsomming met punten die spreken van paranormale activiteit, maar die eigenlijk de hele dag kunnen plaatsvinden. Het feit dat we ze ‘s avonds en ‘s nachts het meest waarnemen, is omdat we dan sowieso met veel minder prikkels zitten opgescheept dan overdag.

– De welbekende geuren ruiken. Dit heet ook wel helderruiken. Dat betekent dat je een geest, gids, geliefde overledene of engel of ook wel genoemd ‘entiteit‘ ruikt. Of dat je een energiekoord ruikt. Dat gaat als volgt: de entiteit wil je een positieve of negatieve boodschap brengen zoals een stankgeur als je nadenkt over je vriendschap met X dat staat voor ‘pas op voor hem’ of bijvoorbeeld een typische geur van varkensvlees net als je je afvraagt of je ergens allergisch voor bent. Maar je kunt ook stank ruiken als er sprake is van een negatieve geest bij je. Qua koord kun je een typisch luchtje ruiken of iemand aan je denkt. Vaak zijn deze geuren intentioneel bedoeld, maar in sommige gevallen van geliefde overledenen gebeurt een geur laten ruiken ook per ongeluk omdat ze nog niet goed weten hoe geuren overbrengen werkt;

Temperatuurverschil. Geesten en koorden zijn wellicht onzichtbaar, maar ze hebben wel een uitwerking op bijvoorbeeld je neus, pijntjes en emoties. Dat betekent dat er sowieso sprake is van activiteit. En als je heldervoelend bent (in plaats van of samen met helderruikend) dan kun je geesten voelen als een temperatuurverschil. Sommigen zeggen dat kou staat voor slecht en warmte voor goed. Maar ik geloof niet dat dit vast staat;

Activiteit

Deuren gaan open en dicht. Meestal is dit een positieve aanduiding van: je bent niet alleen, we zijn er voor je want ik ben er nu. En soms is het een negatieve aanduiding van: ik kom je lastig vallen. Dan is de deur een teken dat je je blokkades eens mag laten controleren;

– Los van gaven als bovengenoemde kun je ook te maken krijgen met elektronica dat opeens aan en uit gaat. Vaak gebeurt dit als iemand om dezelfde reden als deuren openen: hun bezoek aankondigen, positief of negatief;

– Een ander signaal dat los van gaven staat is kippenvel. Dit wil ook vaak aanduiden dat er een verandering van energie is. Vooral te herkennen aan als er ook geen andere reden is voor je kippenvel.

En de laatste 5 van de 10 soorten paranormale verschijnselen die specifiek ‘s nachts gebeuren

– De bekendste is natuurlijk als je bijna slaapt of net wakker wordt (en dus slaperig bent) en je gaves het actiefst zijn: geesten en schimmen zien. Ze zijn er dan eigenlijk altijd, maar kunnen pas tot je komen als je gaves aanstaan;

Slaapverlamming. Slaapverlamming vindt plaats in een aantal gevallen. In geval 1 kan een negatieve energie of geest je ‘s nachts verlammen omdat hij meer toegang tot je heeft als je kwetsbaar aan het slapen bent. Maar soms is het ook een positieve entiteit die wil laten zien dat het paranormale bestaat. En dan heb je uiteraard het reguliere stuk dat je hersenen en lichaam niet tegelijk wakker worden. Slaapverlamming wordt ook gelinkt aan uittreden;

Uittreden gebeurt als het lichaam in zo’n diepe slaap of coma ligt dat de ziel er (tijdelijk) van verwijderd raakt. Je ervaart dan het kijken naar jezelf. Eigenlijk is er verder nog erg veel over onbekend. Het gebeurt vaak door medische oorzaken zoals door migraine of tijdens verdoving;

– Iets dat op uittreden lijkt is dromen dat je wakker bent. Ze noemen dat ook wel een hoger bewustzijn. Alvast een blik in de toekomst over hoe je dag begint bijvoorbeeld. Soms kun je je droom ook een beetje sturen, wat op uittreden lijkt. Maar meestal ervaar je dus iets dat later gebeurt. Of dat je gewoon rondloopt;

– Tot slot heb je door je derde oog kijken. Daarmee zie je andere dimensies of zie je helderziende zaken: de kamer in andere vormen en kleuren bijvoorbeeld.

Als je bang bent ‘s nachts

Laat dan gerust even een reactie achter. in 70% van de gevallen is jouw onbegrepen angst door een net zo onbegrepen overledene die een oud bewoner is van het huis en niet snapt dat hij er niet meer woont. En daarom per ongeluk activiteit veroorzaakt. En in sommige gevallen is het dus een negatieve entiteit of teken dat weggehaald mag worden. Welke van de 10 soorten van paranormale activiteit heb jij wel eens ervaren ‘s nachts?

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “10 soorten paranormale verschijnselen in de nacht”