10 kenmerken om je zielsverwant te herkennen!

10 kenmerken om je zielsverwant

Tweelingzielen, zielsverwanten… Allemaal termen om mensen te omschrijven waarmee je een diepe relatie hebt, in ieder geval vanuit vorige levens. Vandaag bespreken we 10 kenmerken om je zielsverwant aan te herkennen!

Wat is een zielsverwant?

Een zielsverwant is kort samengevat iemand waarmee je verschillende levens samen leeft. Eigenlijk is zo’n 80% van je omgeving een zielsverwant. Zielsverwanten hoeven namelijk niet altijd aardig te zijn, en niet altijd je partner te zijn. Het kan ook familie zijn, een collega of je boze werkgever. Als je er maar levenslessen mee leert. Je kunt zielsverwanten dus ook ook op andere manieren herkennen. En deze lessen bestaan uit van alles: van grenzen aangeven tot leren omgaan met armoede… Of rijkdom. Zo leer je heel veel lessen per leven. En sommige zielsverwanten zijn in de buurt, negatief of positief, bij al die lessen. En sommigen tijdelijk.

Zielsverwanten zijn zelfs niet altijd levende mensen. Soms zijn het ook je gidsen, en in een ander leven zijn die weer mens. Een zielsverwant van jou hoort tot dezelfde zielengroep als jij: de groep die samen reïncarneert en leert. Niet iedereen reïncarneert natuurlijk in jouw volgende leven mee: lessen moeten wel aansluiten.

En waarom leven zielsverwanten in groepen? En leer je je lessen niet al te vaak van ‘nieuwe mensen’ (behalve de lessen die dáarover gaan)? Omdat zielsverwanten altijd veel met je doen en veel herinneringen onbewust met zich meebrengen. Zo kan deze je harder kwetsen, harder over je grenzen gaan, of juist extra veel liefde brengen aan de andere kant.

Wat is het verschil met een tweelingziel?

Ze zeggen dat je tweelingziel met jou samen 1 ziel vormt. Dat geloof ik wel. Dat heb je met een zielsverwant niet. Echter gebeurt 1 ziel vormen niet altijd in de vorm van partners zijn, maar het komt zeker veelvoudig voor. Je tweelingziel kan echter ook een familielid zijn bijvoorbeeld. Dit komt omdat tweelingzielen wel meestal door het vuur gaan voor elkaar, daar herken je tweelingzielen onder andere aan. En soms heb je dat bijvoorbeeld heel hard nodig als je iets moet leren over onveilig opgroeien: je broer die je dan beter kan beschermen dan een ‘nieuw iemand’ of zielsverwant kan doen.

Hieronder volgen 10 kenmerken om je zielsverwant aan te herkennen. Let op: ik geloof er erg in dat zo’n 80% van je omgeving uit zielsverwanten bestaan. Dit komt omdat je lessen over grenzen, kwetsen, liefde en werk dieper kan leren.

10 kenmerken om je zielsverwant aan te herkennen: deel 1 t/m 5

1: De welbekende: het gevoel hebben iemand al langer te kennen dan de tijd dat je hem werkelijk kent. Dat is een kenmerk van een zielsverwant. Want herkennen klopt dan ook: uit vorige levens!;

2: Je wil al snel diepe onderwerpen met die persoon aansnijden. Alle koetjes en kalfjes heb je de andere levens samen al besproken;

3 Je hebt een sterk positief/ negatief gevoel bij iemand, vaak ook al vanaf het begin van de ontmoeting.

Of 4: je voelt helemaal niets voor diegene, bijzonder genoeg. Je kunt er gewoon geen mening over vormen. Dat kan vaak duiden op een leven dat diep teruggaat en veel met je heeft gedaan. Zoveel dat je het even niet wil voelen. Vaak komen die gevoelens iets later in het contact.

Voelen ze onwennig: dan zijn de personen die je in gedachte hebt wel gewoon ‘nieuw‘ en heb je ze niet eerder gekend.

5: Je hebt het gevoel dat je iets oppakt met diegene. Eigenlijk komt een groot deel van dit verlangen voort uit het feit dat je als ziel vaak je vorig leven met elkaar wil voortzetten of afronden. En afronden begint ook niet bij het begin.

Wat zijn oude zielen?

De laatste van de 10 kenmerken om je zielsverwant aan te herkennen

6: Wanneer je een beetje helderziend bent, en dat ben je al als je veel droomt of leugens en waarheden weet, kun je beelden zien die veranderen. Zo kun je bij de ontmoeting van iemand na één keer knipperen een ander uiterlijk zien dan de eerste 3 seconde. Dat was dan het uiterlijk van diegene uit jullie vorige levens;

7: Je droomt over jou en diegene en dan in landen/ situaties waarin jullie helemaal niet in zitten. Dat zijn herinneringen uit vorige levens natuurlijk;

8: Diegene verandert jou als per persoon en dat vind je prima. Diegene heeft je vertrouwen in het vorige leven al gewonnen. Plus, er vindt bewustwording plaats in jouw spirituele welzijn omdat je voelt dat er meer gaande is dan je kunt zien;

9: Jullie willen te snel iets ondernemen dan jullie anders zouden doen. En dat valt zeker op als dat niet in jullie karakter zit. Een voorbeeld is veel te snel samen een vakantie boeken;

10: Tenslotte het gevoel hebben van thuiskomen bij elkaar. Alles is goed, alles is liefde. Let op: meestal slaat deze wel wat vaker op je tweelingziel gevonden hebben.

Leer in hypnose ook te achterhalen waar je een specifiek iemand van hebt gekend in vorig levens!

Hoeveel mensen in dit leven kenmerken zichzelf als zielsverwant?

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “10 kenmerken om je zielsverwant te herkennen!”