De volle maan van 19 november 2021

De volle maan van 19 november 2021

De volle maan van 19 november komt weer om de hoek kijken! Vandaag bespreken we wat we daarvan kunnen verwachten. De vorige maan hadden we vooral te maken met slapeloosheid, relatief veel energie hebben en veel helderzien. En deze maan merken we vooral snel denken, een droge keel en zoekende zijn.

De volle maan van 19 november

De volle maan komt er weer aan! Vandaag nemen we de drie grootste kenmerken van de volle maan van 19 november onder de loep.

We beginnen met snel denken. Ik zal eerst uitleggen wat ik daarmee bedoel. Ik bedoel hiermee dat ons brein af en toe overuren draait. Je kunt dit eigenlijk ook helderweten noemen. Hij is druk bezig met verbanden leggen betreft vraagstukken in je leven. Dat is heel fijn, maar kan ook slapeloze nachten veroorzaken! Dat is lastig, maar verzet je er ook maar niet tegen. Na deze maan kun je met al je nieuwe gewonnen informatie weer verder!

Dan komen we bij de droge keel. De energie van de maan ligt zo dat onze keel erop reageert. Let goed op voldoende water drinken en let sowieso deze maan goed op wat je lichaam je aangeeft. Moet je het even wat rustiger doen? Of mag er een tandje bij? De maan helpt je ontdekken. Verder wil de keel niet zijn standaard symboliek aan je vertellen zoals dat je je meer moet uiten, maar is het echt lichamelijk.

Tot slot: zoekende zijn. Dat slaat ergens ook op punt 1: het snelle denken, maar het is meer dan dat. Tijdens deze maan staan we gewoon extra stil bij wat we willen van het leven en waar we aanpassingen mogen maken. Probeer ook gewoon te genieten van de snelle uitkomsten die dit brengt!

Tips voor deze volle maan

Hou je notitieboekje maar bij de hand, want dat is de enige manier om al die goeie ideeën en gedachtes te parkeren ‘s nachts. Soms betrappen we ons erop dat we het wel onthouden tot de volgende ochtend, maar die drang naar onthouden houdt ons dan wakker. Niet doen dit keer dus! Als je weer een idee krijgt, schrijf hem even op en ga dan weer proberen te slapen. Dat is de beste oplossing tijdens deze maan.

Probeer goed te luisteren naar je lichaam betreft je keel. Het eerste waar we aan denken is water drinken. Probeer goed te meten hoe vaak je eigenlijk op een dag moet plassen en hoe je keel voelt. Deze maan helpt je bij balans vinden en nieuwe regels stellen. De droogheid in de keel is er normaal ook, alleen is het ni meer uitgelicht.

Ga eens evalueren en reflecteren! Wat zijn de dingen waar je zo ontevreden over bent? Zijn je wensen echt zo onbereikbaar? Of heb je jezelf dat wijsgemaakt uit angst? Of erger nog: heeft je omgeving dat wijsgemaakt? Als jij je werk niet leuk vindt, neem deze maan de tijd om in ieder geval even te abonneren op bijvoorbeeld Indeed.nl. Als je je sociale leven niet leuk vindt, ga dan na waar dat aan ligt: moet je er meer op uitgaan of moet je meer nee zeggen? Tijdens deze maan kun je je antwoorden echt vinden. Maar gun het jezelf en raak niet passief!

De volle maan in vogelvlucht:

Abonneer op mijn nieuwsbrief

Vul onderstaand formulier in om gemakkelijk te abonneren op mijn nieuwsbrief. Ik stuur circa twee nieuwsbrieven per maand met daarin nieuwtjes en behind-the-scenes content.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De volle maan van 19 november 2021”