Hoe herken je je zielsverwant? Test het uit!

hoe herken je je zielsverwant

Vandaag de dag is er veel bekend over zielsverwanten en tweelingzielen. In het kort is je tweelingziel iemand waarmee je oorspronkelijk 1 ziel deelt/ hebt gedeeld. Je kunt je voorstellen hoeveel liefde dat voor elkaar meebrengt, of dat nu als partners is, als gids-mens verhouding of als familie. Een zielsverwant, daar heb je er echter meer van. Dat zijn mensen waarmee je veel vorige levens samen hebt gespendeerd. Jouw groep zielsverwanten noem je ook wel een zielengroep. Lees gauw verder om meer te leren over: hoe herken je je zielsverwant?

Wat zijn zielsverwanten?

Zielsverwanten zijn zielen die in zielengroepen samen leven. Samen leren. Dit gebeurt niet altijd in mensvorm. Als het maar een ziel heeft. Je kunt dus samen reïncarneren naar dit leven als mens, als gids (begeleider) of een keertje niet samen reïncarneren. Wanneer je als mens reïncarneert kom je elkaar dus tegen dit leven. Soms staat het echter nog helemaal niet vast, het hangt dan af van welke paden je kiest en bewandelen gaat in je leven. Zo zul je iemand tegenkomen die een slechte baas of bazin is, maar als je een ander pad had bewandeld, staat er daar ook 1 voor je klaar. Zoals je leest hoef je als zielsverwant dus niet per se van elkaar te houden. Het gaat om de les. Of je ook in een dier kunt reïncarneren, laat ik even open voor discussie.

Ik geloof erin dat zo’n 80% van de mensen in je omgeving een zielsverwant van je is. Van collega tot neefje. Zielsverwanten kunnen namelijk aardig zijn of onaardig. Als het maar zo diep en zo ver teruggaat (vorige levens) dat je samen kunt leren. Als iemand je niks doet omdat je toch nooit iets hebt meegemaakt met diegene, kunnen ze bijvoorbeeld minder de grote liefde tussen jullie creëren of in het vervelendere geval: minder je grenzen uittesten.

Hoe herken je je zielsverwant?

Zielsverwanten komen dus in allerlei vormen en maten. Maar je herkent ze over het algemeen hetzelfde. Hoe herken je je zielsverwant of eigenlijk: al die zielsverwanten?:

-Iemand doet je simpelweg heel veel en je wil vooral snel met diegene het leven leven. Vaak komt dit door diepe herinnering uit vorige levens en verder willen gaan waar jullie gebleven waren. Soms mondt dit uit op relaties;

-Je hebt uiteraard het gevoel dan ook dat je diegene al veel langer kent dan vandaag. Dat is dan ook zo! Vaak spreekt de ander dit ook nog uit naar je ook. Dat is dan een teken;

-Je hebt zomaar een hekel of affectie voor iemand al vanaf het eerste moment. Zo snel dat het niet eens met het verbale of non-verbale kan worden verklaard;

-Je bent niet bang voor het ontastbare en de geestenwereld: ergens voel je dat je je gids helemaal blind kan vertrouwen. Immers is hij meestal ook een zielsverwant. Let op: als je in vorig levens of dit leven bang bent gemaakt voor de geestenwereld, gaat dit punt natuurlijk niet op;

Iemand behandelt met name jou jou constant oneerlijk en dat is niet op iets gebaseerd. Dan is het ook vaak iemand die handelt vanuit de onbewuste herinnering uit vorig levens. Dit punt kan natuurlijk ook andersom werken: dat je voorgetrokken wordt;

-Tenslotte: je droomt over iemand nadat je diegene net hebt ontmoet. En het is meestal een droom waarin je gewoon wat aan het ondernemen bent samen.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Hoe herken je je zielsverwant? Test het uit!”