Hoe herken je zwarte magie en hoe pak je het aan?

hoe herken je zwarte magie

Er bestaan heel veel soorten zwarte magie. Sommige soorten magie worden bewust naar iemand gestuurd en andere soorten per ongeluk. Er bestaan er zoveel, dat veel mensen proberen wat te doen aan wat zij denken dat er speelt. Maar vaak zetten ze dan een verkeerde aanpak in op een verkeerde bron. Bijvoorbeeld: als jij zwarte magie via eten en drinken hebt binnengekregen, dan haal je dat niet weg met een familievloekverbreking en andersom. Zo zijn er nog tal van voorbeelden. De verschillende soorten voodoo licht ik in dit artikel allemaal toe. Ook vertel ik wat je alvast zélf kunt doen om klachten/ voodoo te verwijderen en natuurlijk om te beginnen: hoe herken je zwarte magie? Ik zal het onderverdelen in in zwarte magie in de persoon, aan de persoon en in huis.

Hoe herken je zwarte magie in de persoon

Soms zit voodoo of hoodoo ín een persoon. Dit kan gebeuren als iemand iets aan richt via de eerder genoemde ‘via eten en drinken‘. Dan zit magie dus ín iemands lichaam. Het kan ook het boze oog zijn: iemand zond uit jaloezie een negatieve energie mee dat in je lichaam terecht komt. De klachten die door deze 2 volgen, hebben dan ook allemaal te maken met klachten die binnenin het lichaam ontstaan, namelijk:

-Je voelt je beïnvloed. Sommigen geven zelfs aan het gevoel te hebben dat iemand meekijkt, van binnenuit;

-De zintuigen worden uit balans gebracht;

-Misselijkheid of andere maagproblemen. Of zelfs blaasontstekingen, als het maar ín het lichaam zit;

-Stemmen horen.

Zoals je misschien kunt concluderen, zwarte magie moet altijd logisch zijn. Het is er niet om te winnen.

Hoe herken je zwarte magie in de persoon

De lijst met voodoo dat áán een persoon kan zitten, is wat langer. Zo heb je familievloeken en vloeken, ontwensingen, fysieke (aanrakings)magie en zwarte magie op afstand gestuurd. Dit herken je als volgt:

Vloeken en familievloeken zie je voornamelijk in je eigen handelen terug. Dit zijn soorten magie die op je denkwijze of ‘handen’ zitten. Denk aan te hard of roekeloos rijden of impulsief gedrag vertonen dat tegen je werkt;

Ontwensingen en fysieke (aanrakings)magie, deze laatste betekent magie overgebracht door je aan te raken, herken je voornamelijk aan dat je uiterlijk verandert. Daar zit te jaloezie op, maar is tevens ook datgeen dat verraadt dat je magie op je hebt (wat goed is)! Je kunt dus donkere plekken, jeuk of andere lichamelijke kwalen verwachten;

-Tot slot de welbekende magie op afstand gestuurd merk je voornamelijk aan het aantrekken van. Dus om bij het voorbeeld van de auto te blijven, merk je niet dat je te hard reed, maar wel dat je opeens boetes krijgt. Of dat de auto regelmatig stuk gaat.

Je kunt trouwens dit object proberen om magie op afstand te krijgen en te voelen wat dat met je doet.

Zwarte magie herkennen in een huis

Naast dat er voodoo aan en in een persoon kan zijn, kan er ook voodoo gericht zijn op een huis. Advocaat van de duivel: dat doet men omdat dat ergens slim is: de persoon hoeft niet schoongemaakt te worden, maar het huis. Bovendien: iedereen die erin woont, heeft er last van. En salie werkt meestal niet. Dus mensen lopen snel spaak bij zulke huismagie. Dit zijn de zaken die in huis kunnen spelen:

-Er zijn overleden oud-bewoners die zwaar aanvoelen of klopgeesten. Deze gaan gelukkig weg met een goed gesprek;

-Het huis staat op zware grond zoals omdat het vroeger een begraafplaats is geweest, of de vorige bewoners waren zware mensen. Dan voelt het huis ontzettend negatief;

-Er is magie of een boze geest gestuurd naar het huis a.d.h.v. donkere objecten achterlaten in het huis of op afstand gestuurd.

Hoe je deze zaken in jezelf herkent is als je je binnenshuis gewoon erg anders voelt dan buitenshuis: veel ruzie, spullen die stukgaan, slecht slapen, etc..

Als je zonder reading en potentiële verdrijving gewoon zelf wil kijken of er iets speelt in huis, overweeg dan dit object:

Als deze kaars brandt, heb je tijdelijk geen last van donkere magie in huis, geesten in huis, de zware grond waar het op staat en/ of verdwaalde (eventueel lieve) overledenen in het huis. Zo bewijs je de bron van het probleem aan jezelf en kun je altijd nog later contact opnemen.

Vindt er namelijk klachtvermindering plaats? Dan is de kans groot dat er iets is in het huis. Gebeurt er niet zoveel? Dan ligt de bron elders, zoals in kopje 1 of 2 of een medische bron. Laat het je helpen bij hoe herken je zwarte magie!

16 soorten magie

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Hoe herken je zwarte magie en hoe pak je het aan?”