Zwarte magie en de invloed op relaties en liefde

zwarte magie en de invloed

Er is heel veel bekend over zwarte magie. Ik leg er in het kort iets over uit. Er zijn verschillende vormen van voodoo. Van boze oog en ontwensingen (gewoon met de gedachten aangericht) tot echte donkere rituelen. Deze donkere rituelen kunnen op vele manieren plaatsvinden. Zo bestaat er magie dat op afstand wordt gestuurd, magie dat in een object wordt gestopt, magie speciaal in huis, vloeken, en nog zoveel meer soorten negatieve energie. Maar vandaag gaan we het vooral hebben over de uitwerking en gevolgen van voodoo. En de invloed van zwarte magie op relaties. Soms wordt dit ook bindingsmagie genoemd.

Waar kan voodoo allemaal invloed op hebben?

Waar zwarte magie invloed op heeft, hangt van een groot aantal factoren af. Namelijk kwetsbaarheid, erfelijkheid en doel. Laten we ze onder de loep nemen. Zwarte magie wordt namelijk altijd gestuurd met een doel of in het algemeen. Dat begint vervolgens negatief om zich heen te slaan:

-Wanneer voodoo algemeen wordt gestuurd, dan betekent het dat het gestuurd wordt naar ‘waar het maar kan pakken‘ en ‘wat het ook maar kan aanrichten’. Dat betekent dat als jij bijvoorbeeld al gauw last hebt van hoofdpijn, de magie kan zorgen dat het migraine wordt. Dat is dan makkelijk omdat het een kwetsbaar gebied is bij jou;

Een zwakke plek of kwetsbaar punt, zijn ook erfelijke dingen. Laten we de migraine als voorbeeld houden. Stel, je had nooit last van migraine, maar veel mensen van je familie wel, dan maakt het al dat je er ergens kwetsbaar op bent;

Let op: naar de bovengenoemde 2 punten is extra handig om naar te sturen als aanstichter van zwarte magie omdat kwetsbare punten worden uitvergroot. Als het goed is, vermoed iemand dan dus geen negatieve energie op die punten, maar eerder pech. Zwarte magie is namelijk bedoeld om zich te laten betrappen;

-Maar naast magie algemeen sturen, wordt magie ook vaak specifiek gestuurd. Dit kan inderdaad zijn om mensen pijn te doen door bijvoorbeeld migraine aan te wakkeren en magie specifiek op lichamelijke klachten óf hoofdpijn te richten. Óf het wordt dus gestuurd op iemands relatie. Dit gebeurt dan allemaal omdat iemand het daar niet mee eens is.

De invloed op relaties

Wanneer magie wordt gestuurd naar een relatie kan dat verschillende dingen beïnvloeden. Soms komt er ook gedaanteverwisseling bij kijken in 1 van de partners. Van simpelweg een ruzietje meer dan normaal tot het wegebben van gevoelens of willen vreemdgaan. Dat is erg vreselijk, en gebeurt helaas veel te vaak. Blijf daarom altijd bij jezelf afvragen: is wat ik voel en de snelheid waarmee ik het voel reëel? Dat is echt de hamvraag. Wees niet kwetsbaar. Evalueer regelmatig bij jezelf en wees lief voor jezelf.

Overweeg ook eens zo’n object om te ervaren hoe het is om (tijdelijk) vrij te zijn van de zwarte magie. Je kunt daarna altijd nog beslissen of je hulp wil van mij.

Wat kun je doen tegen zwarte magie en de invloed op relaties?

Dat is een lastige. Bij Witte Wolf is er veel mogelijk om magie te verwijderen. Ook op afstand. Maar soms is gedrag al gedaan en veranderd, geheel los van magie. Je kunt dan 2 zaken bedenken:

-Je kan aan een verdrijver vragen om invloed uit te oefenen op degene die de relatie niet meer wil zodat hij of zij dat weer wél wil. Mijn ongezouten mening is dan helaas dat het wellicht tegen zijn/ haar zin is. En dan is beïnvloeding negatief. En loopt dat nooit goed af;

-Práát met diegene. Ook al denk je dat dat niet kan. Het zal je verbazen. Iemand kan namelijk schoon worden gemaakt van magie, maar het in gedrag nog niet snappen. Begrijpen is belangrijk. En weet je, in het verdrietigste geval beseft iemand dat er zwarte magie is en dit veel invloed heeft gehad maar is diegene zijn/ haar conclusie dat de bouwstenen in de relatie te beïnvloedbaar waren. En dat heeft diegene dan geleerd door de negatieve magie die zoveel aanrichtte. Dat is nogmaals erg verdrietig, maar praten is in mijn mening echt beter dan diegene opníeuw beïnvloeden. Om alles terug te krijgen naar wat het was. Want soms wordt iets niet zoals het was. Dat is met allerlei levenslessen zo. Ook bekendere levenslessen.

Nederlands: iemands geluk afpakken met voodoo

Engels: zwarte magie in de relatie

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Zwarte magie en de invloed op relaties en liefde”