De volle maan van 19 december 2021

de volle maan van 19 december 2021

De volle maan van 19 december 2021 komt er weer aan! Laten we doornemen wat we aan invloeden door de volle maan kunnen verwachten. Tijdens de vorige volle maan merkten we vooral snel denken, een droge keel en zoekende zijn. Déze volle maan merken we nog steeds zoekende zijnmaar met nieuwe ideeën, hulp om je heen en ons geliefd voelen.

De volle maan van 19 december 2021

Deze maand gaan we door met zoekende zijn. Dat betekent dat we ons veel afvragen welke volgende richting met bijbehorend pad goed bij ons zal passen. Is het iets anders op werk of hobby? Of zelfs verandering in vriendschap? Deze maand is een fijne maand om dat uit te pluizen. Er komen namelijk gelukkig veel nieuwe ideeën en dan vooral in de vorm van mensen. Mensen waarvan je niet had verwacht dat zij het specifieke advies bezaten die jij nodig hebt deze maand. Heerlijk! Het enige wat je hoeft te doen is uit te spreken waar je aan denkt. Het maakt niet uit of je verwacht of diegene er wat mee kan. Het enige dat uitmaakt is dat je weet dat diegene je in de kern het geluk gunt.

Tenslotte merken we tijdens deze maan wat meer geliefde gevoelens om ons heen. December is een mooie maand om een stapje terug te doen van de automatische piloot en meer te voelen. Dit is dan ook een liefdevolle herinnering om eens uit te spreken van wie je houdt! Of een uit te spreken waar je spijt van hebt of wat je beter wil doen voor jezelf en de ander. En bij het stapje terug hoort tevens het meer opstaan voor je gaves!

Tips voor deze maan

Probeer open te zijn naar je omgeving en de juiste mensen toe te laten. De energie van deze maan test het uit en wil antwoorden geven! Je hoeft het niet allemaal alleen te doen, maar weet ook wanneer je juist alleen te werk gaan. Deze maan helpt je bij het vinden van die balans. En als je het goed verdeelt en doorhebt, wordt dat beloond door liefdevolle en verassende adviezen van je omgeving!

Tenslotte betreft openstaan: een stapje terugdoen betekent ook meer kunnen voelen en meer kunnen waarnemen om je heen. Dat betekent dat er ook meer onzichtbare dingen om ons heen gaan opvallen. Dat betekent niet per se schimmen zien, hoewel dat ook, maar ook dat we sneller zaken als temperatuurverschillen of aanwezigheid simpelweg gewoon voelen of ook weten.

Paranormale activiteit tijdens de volle maan

Abonneer op mijn nieuwsbrief

Vul onderstaand formulier in om gemakkelijk te abonneren op mijn nieuwsbrief. Ik stuur circa twee nieuwsbrieven per maand met daarin nieuwtjes en behind-the-scenes content.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De volle maan van 19 december 2021”