Hoe haal je zwarte magie weg en verwijder je voodoo?

hoe haal je zwarte magie weg

Hoe komt iemand aan negatieve energie?

Hoe haal je zwarte magie weg? Eerst moeten we beginnen met wat achtergrondinformatie. De één loopt sneller zwarte magie op dan de ander. In het kort komt dat door een scala van factoren:

-Wat je in je vorig levens hebt geleerd en hoe open of gesloten je daardoor voor energieën staat;

-Wat je levenslessen zijn: moet je er nog 1 leren omtrent energieën? In dit geval zul je herhaaldelijk mensen tegenkomen die hoodoo uitoefenen. En dit zullen ze naar jou sturen of je zult voelen dat ze er mee bezig zijn, wat eveneens voelt als voodoo op je hebben, ook al is dat niet zo;

-Of karma door wat je hebt gedaan in je vorig levens. Vaak samenhangend met levenslessen;

-Tenslotte: erfelijkheid: zijn je ouders erg gevoelig?

Daarom kan het zijn dat als je op een zware plek loopt, jij heel anders reageert dan degene met wie je samen loopt. Sommigen noemen zo’n plek ook wel spooklocatie: waar een voorval heeft plaatsgevonden zoals een moord. Als je hier overheen loopt kun je erg last krijgen van zwarte magie verschijnselen. Deze verschijnselen zijn doorgaans overigens: tegenslag, vermoeidheid, ongeluk, somberheid, etc.. Gelukkig zijn er altijd tekens die je willen helpen bij deze zwarte magie herkennen. Denk aan haren in eten vinden, kraaien of donkere dieren zien, zomaar stank ruiken, etc..

Laten we verder gaan naar hoe haal je zwarte magie weg?

Hoe haal je donkere energie weg?

Zoals je wellicht af kunt leiden uit deel 1 uit dit artikel, maak je zwarte magie mee om er wat van te leren. Dat betekent dat als iemand je belooft je van zwarte magie af te helpen door 1 methode, dat eigenlijk nooit helpt. Of maar deels. Dat komt omdat je levensles je wil leren hoe het voelt om magie op je te hebben. Hij wil je leren hoe je dat nu echt herkent. Zodat je ook weet hoe het vervolgens is om het níet op je te hebben. En dat niemand je anders kan vertellen. Je les wil je tevens laten weten wíe de magie heeft gestuurd naar je. En om over de kern van mensen te leren. Te begrijpen hoe mensen toch zo kunnen verschillen met jou. De les leert je echt je intuïtie te volgen. Volg je die niet, dan kom je mijns inziens niet van zwarte magie af.

Een uitzondering is, is als het je karma en levensles niet was, maar je wel wat op je had en je familielid haalde dat bijvoorbeeld voor je weg. Dan diende jij als haar of zijn les.

Er zijn een paar manieren om negatieve energie te bestrijden:

Je kunt altijd eerst aan jezelf bewijzen of je magie op je hebt door deze kaars uit te proberen. Deze kaars houdt alle negativiteit van buitenaf op afstand zolang hij brandt. Merk je dus niet zoveel verschil? Dan speelt er waarschijnlijk niks energetisch dat verwijderd mag worden. Merk je wél verschil? Dan heb je de keus om jezelf af te vragen of je iets wil doen aan deze magie of dat je er nog niet klaar voor bent. In ieder geval helpt de bewustwording al enorm als je de volgende keer merkt dat iets zonder reden niet helemaal soepel verloopt in het leven en je vraagt je af waarom.

Je kunt daarop volgend of direct dit object nemen die zolang je hem bij je hebt haast alle vormen van magie buitenhoudt. Wil je echter de magie bij de hoorns aanpakken? Dan is een reading een fijner idee.

Heb je tenslotte geen zin in reading maar wil je wel 100% vrij van zwarte magie door het leven? Overweeg dan dit grote alles in 1 verdrijvingspakket. Uiteraard help ik je bij het inzien om welke soort magie het ging. Was het een familievloek of was het iets aangericht via de intieme zone? Hoe lang had je dit al en uit welke hoek komt het? Wat heeft het aangericht en wat verwacht ik dat er weggaat? Dan ben je in ieder geval bewust en kunnen we overgaan naar verdrijven.

Nederlands: hoe herken je negatieve energie?

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Hoe haal je zwarte magie weg en verwijder je voodoo?”