10 tekenen dat je een geest bij je hebt

10 tekenen dat je een geest

Er bestaan heel veel soorten entiteiten. Denk aan gidsen, engelen, boze geesten, overledenen, etc.. Om uit te leggen hoe je een geest herkent, moet ik eerst het verschil uitleggen tussen deze geesten. Want je herkent ze elk op een andere manier! Vandaag 10 tekenen dat je een geest bij je hebt!

Welke soorten geesten bestaan er?

Ik licht toe welke soorten spoken er bestaan door ze onder te verdelen in eerdergenoemde categorieën:

-Allereerst heb je gidsen. Deze zijn vanaf voor je geboorte tot en met na je dood bij je. Ze begeleiden je door het leven heen met de keuzes die je maakt. Je hebt ze meestal gekend vanuit vorige levens;

-Je hebt ook tijdelijke gidsen in de vorm van engelen. Zij zijn niet specifiek aan jou gebonden, maar komen soms tijdelijk extra op je pad als je een periode doormaakt dat extra begeleiding kan gebruiken. Dat kan trouwens een zware, maar ook positieve periode zijn;

-De meest bekende is wellicht de bekende geliefde overledenen. Dit zijn dan zielen die je op kunt merken van mensen die jij hebt gekend maar heen zijn gegaan of van mensen die je niet hebt gekend maar eveneens overleden zijn. Hierbij kun je denken aan oud bewoners van het huis bijvoorbeeld;

-Tenslotte kun je last hebben van boze geesten. Deze kunnen vanuit allerlei soorten magie afkomstig zijn. Uiteraard herken je ze wel allemaal op dezelfde: ze trekken energie, maken bang, geven stemmen in het hoofd, etc.. Soms wordt een boze magie geest verward met een verwarde/ agressieve overledene.

5 van 10 lieve tekenen dat je een geest bij je hebt

Er zijn verschillende signalen die erop kunnen duiden dat er een geest bij je is. Ik begin met de liefdevolle signalen die je kunt merken:

-Als liefkozing kun je aaien of zachte aanrakingen merken. Zolang het goed voelt, is het meestal ook gewoon zo. Meestal zijn dit gidsen, engelen of overledenen. Soms voelt aaien door een overledene echter niet zo goed. Dat komt dan omdat zij niet altijd kunnen inschatten wat jij wel en niet kan waarderen van geesten. Gidsen en engelen schatten dit beter in. Zij zijn immers al zo lang entiteit;

-Je kunt uiteraard dromen over geliefde overledenen, maar ook zelfs de gidsen en engelen! Ze vertellen je dan een boodschap! Je herkent dit meestal als het een vreemde gedaante is of de gedaante van de overledene zelf;

-Net als dromen, kun je ook overdag tekens ontvangen. Vooral als je hulp hebt gevraagd aan je gids en dat specifiek hebt toegelicht. Als je bijvoorbeeld vastloopt met het maken van je website, zul je merken dat je mensen op je pad krijgt die over websites beginnen of dat je oog gaat vallen op reclames die je verder gaan helpen;

-Je kunt uiteraard schimmen zien die heel snel voorbij gaan. Je kunt dan denken aan je gidsen die zich in je ooghoeken laten zien om je helderziendheid te stimuleren;

-Deze is erg gevoelsmatig: gewoon het gevoel hebben dat er hulp is. En dat je het niet alleen hoeft te doen.

5 van 10 vervelendere tekenen dat je een geest bij je hebt

Hier volgende vervelende tekens van een geest bij je hebben. Meestal gaat dit om een boze gestuurde geest. Vaak heeft deze trouwens ook geen ziel en is het eerder een opeenhoping van de energie van de magie die zelf gaat denken en dus handen en voeten heeft gekregen.

-Allereerst kun je je aangekeken voelen. Vooral het gevoel dat je erbij hebt is duidelijk;

-Je kunt natuurlijk ook hier schimmen zien. Echter zijn deze vaak donker van kleur en heb je eveneens een naar gevoel. En herhaling: een gids zou je nooit zomaar zo bang maken. Je kunt ze trouwens ook horen als (boze) stemmen;

-Boze geesten worden vaak met intentie gestuurd om te vernielen. Vaak kan dit tastbaar worden in de stoffelijke wereld en kun je aanraking ervaren. Soms is dit aanraking op intieme plekken. Of geduw in een gevaarlijke omgeving;

-Ze kunnen ook in nachtmerries komen. Of je merkt dat je alleen als je slaapt wordt aangeraakt;

-Tot slot heb je nog een uitgelichte groep: bakroes. Dit zijn geesten met donker en klein uiterlijk. Vaak worden deze gemaakt om te dienen. Dien je hem? Dan veroorzaakt hij verderf waar en bij wie je wil. Stop je daarmee? Dan keert hij zich tegen je. Soms worden bakroes ook djinns genoemd.

Wil je hulp bij het omgaan met geesten? Herkende je 1 van de 10 tekenen? Lees ook meer over welke geesten je zelf aantrekt.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

2 thoughts on “10 tekenen dat je een geest bij je hebt

 1. Jason1978 says:

  Beste
  Hoe kan ik in contact komen met u.
  Heb inderdaad wat nare ervaringen en wil graag geholpen worden.
  Mvg

  • Desiree says:

   Geodemiddag Jason, Dank je wel voor je bericht! Je kunt het beste een mailtje sturen naar info@witte-wolf.nl met je naam en vragen. Dan help ik je graag meedenken. Veel liefs, Desiree

LEAVE A COMMENT