Hoe herken je hoodoo magie? Met aanpak!

hoe herken je hoodoo magie?

Wat is hoodoo?

Er is al veel bekend over allerlei soorten donkere magie. Sommigen noemen dat ook wel zwarte magie en anderen voodoo. Vandaag gaan we bespreken: hoe herken je hoodoo?

Hoodoo is een vorm van negatieve energie dat vooral met ritueel gestuurd wordt. Er zijn ook onbewust gestuurde vormen van negatieve energie. Namelijk als je iemand iets misgunt of als je boze oog stuurt uit afgunst.

Wanneer iets met ritueel wordt gestuurd, wordt dit op iets specifieks gericht of op het algemeen. Ik licht dit toe:

-Men stuurt specifieke hoodoo als ze iets gedaan willen krijgen. Dit kan gericht zijn op een ander persoon. En bijvoorbeeld zijn mentale toestand of gezondheid, net waar de afgunst op zit. Maar hoodoo kan ook gestuurd worden naar situaties. Zoals een relatie of een rechtszaak. Tot slot kan hoodoo specifiek gestuurd worden door er een geest aan te verbinden. Die geest gaat dan treiteren hoe hij kan. Dit wordt dan al gauw een algemeen doel;

-Met algemeen doel wordt namelijk bedoeld dat de magie of een geest wordt gestuurd om aan te richten waar hij maar aanrichten kan. En het liefst ook op iets dat niet opvalt. Dit kan dan op iets erfelijks zijn. Dit zit immers toch al in de familie of is al extra kwetsbaar door het stukje genen. Gebieden die vaak worden gepakt met algemene hoodoo zijn wederom gezondheid, financiën, relatie en alle gebieden waar een persoon wat kwetsbaar op is. Voor de 1 wordt het verschillende aandoeningen hebben verergeren, bij de ander wordt bijvoorbeeld het impulsieve uitgeefgedrag vergroot.

Hoe herken je hoodoo en hoe herken je voodoo?

Eigenlijk valt het allemaal onder donkere magie. Zowel voodoo als hoodoo. En zwarte magie. Ik vind het synoniemen, maar het is wel belangrijk de bron te weten: hoe is deze negatieve energie aangericht? Het houdt in dat er vele vormen bestaan van deze soorten magie: via eten en drinken, via aanraking, op afstand, etc.. En allerlei rare methodes om dit uit te voeren: van dieren slachten, tot gebruiken van nagels van overledenen, etc.. Maar om toch antwoord te geven op de vraag: men zegt verder ook wel dat voodoo een geloofsovertuiging is en hoodoo pure magie is dat wordt aangericht.

Hoe herken je de hoodoo?

De negatieve energievorm is vooral te herkennen aan een plots punt in je leven aanwijzen waarna het ‘slechter ging’. Soms is dit in het algemeen slechter en tegenslag. Zoals zowel gezondheid als werk. Maar soms wordt er zoals benoemd ‘slechts’ 1 gebied gepakt, zoals uiterlijke problemen oplopen. Traceer dus altijd het punt waarin je je opeens anders voelde dan normaal. Ik zou dit ook wel beschrijven als controleverlies ervaren. De meest voorkomende klachten zijn dus: vermoeidheid, neerslachtigheid, uiterlijke veranderingen, machteloosheid en andere pijnlijke veranderingen.

Er zijn echter een aantal uitzonderingen op het omslagpunt kunnen herkennen om de magie te traceren:

-Enkele vormen van hoodoo kun je al vanuit vorig levens hebben. Dan merk je niet zozeer het stuk punt aanwijzen waarop het slechter ging, maar vooral het stuk controleverlies. Het idee niet hebben dat je grip hebt op je leven of vooral zien dat het om je heen bij andere mensen anders gaat. Let op: hoodoo kan ook dit leven naar je gestuurd zodat je het het volgende leven nog steeds bij je hebt. Het is dus een vorm dat aan je ziel plakt en niet zozeer aan je lichaam. Dit gaat sporen achterlaten ofwel hoodoo achterlaten. Dan is de cirkel van vorig levens en magie ervaren weer rond;

-En je kunt hoodoo hebben geërfd. Sommigen noemen dit ook wel familievloek. Dat betekent dat je er eveneens mee geboren bent, maar dan doordat er op de bloedlijn een vloek zat die nu op jou zit.

Herken jij hoodoo magie op jou of je naaste? Laat gerust een reactie achter bij vragen en laat me je helpen!

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Hoe herken je hoodoo magie? Met aanpak!”