Wat was jij in een vorig leven? En waar? Test het!

Wat was jij in vorig leven

Wat zijn vorig levens?

Vorig levens zijn levens die jouw ziel hebben geleefd, maar in een ander lichaam. Veel mensen zijn nieuwsgierig naar wie of wat ze waren in vorige levens. Je kunt natuurlijk altijd in reading vragen wat er nog speelt uit vorige levens, maar wist je dat er al heel veel antwoorden gewoon in je liggen? Lees gauw verder over: wie was jij in een vorig leven?

Wat deed je in je vorige levens?

Je kunt vorig levens aan verschillende factoren herkennen. Zo zijn er veel dagelijkse zaken die ons aan ons vorig leven doen herinneren, maar vaak nog niet bewust. Denk eerst maar eens aan typische dingen waarmee je gewoon geboren bent. Bepaalde gewoontes en voorliefdes. Ik zal ze met je samen onder de loep nemen:

-Laten we beginnen met het land waarin je hebt gewoond. Of in verschillende vorige levens hebt gewoond. Met welke landen heb je simpelweg wat? En welke heb je een afkeer tegen? Ben je blij met Nederland/ België waar je nu waarschijnlijk woont? Of voel je je een vreemde in eigen land? En met welke van deze gevoelens ben je gewoon geboren? Dus had je al een mening over voordat je deze door gebeurtenissen dit leven kon vormen? Dat is je antwoord over waar je in vorige levens hebt gewoond! De landen die je extra leuk vindt/ lijken. Maar ook de landen die je vreselijk lijken. Alleen gaat die laatste groep dan om vervelendere eerdere levens;

-Tenslotte: wat waren je hobby’s en wat was je werk? Dat is best makkelijk te achterhalen. Wat ben je helemaal zat in het dagelijks leven? Aan welk werk zou je absoluut niet moeten denken? Dit zijn vaak banen die je al veelvuldig hebt gehad. En dat erg verveelt of niet leuk af liep. En welk werk geeft je herkenning of gaat wel erg makkelijk af? Dan is dat ook iets bekends.

Qua hobby’s zul je kunnen merken dat je moeite hebt met hobby’s volhouden. Dat komt omdat je al zoveel hebt geprobeerd en gedaan in vorige levens. Daartegenover staat trouwens dat ook sommige banen en hobby’s voelen als thuiskomen. Dan wil je gewoon oppakken waar je in vorige levens was gebleven!

Wie was jij in een vorig leven?

Hoe zit het met je karakter? Ook dit geeft veel weg over wat je deed in je vorige levens:

-Zo kun je een aantal gewoontes hebben die vorige levens weggeven. Laten we er een voorbeeld tegen aangooien. Ben je bijvoorbeeld makkelijk met geld? Dan is de kans groot dat in een vorig leven geld je makkelijk toekwam. Heb je meer moeite met geld accepteren voor jezelf? Dan leefde je wellicht een belangrijk leven waarin ruilhandel en gelijkheid centraal stond. Deze zaken in je karakter nu beseffen kunnen erg schelen in hoe je nu de wereld bekijkt. Een andere mooie toevoeging is trouwens van die mensen die zeggen: het lijkt wel of ik in een verkeerd tijdperk ben geboren. Dan mis je he vorige!;

-Waar heb je gewoon zomaar voorliefde voor? Of wat haat je? Heb je zonder reden iets fijns met water? Of juist hoogtevrees? Dit kan allemaal duiden op gebeurtenissen in vorige levens, positief en negatief;

-Hoe ga je om met bepaalde mensen? Doe sommige mensen heel veel met je of heb je een sterke mening over ze? Meestal is een sterke mening hebben over mensen in je omgeving een teken dat je deze personen eerder hebt gekend.

Bekenden uit vorige levens

De manier waarop je met mensen in je omgeving omgaat, zegt ook veel over wat je deed in vorige levens. Heb je een hekel aan wat collega’s? Dan hebben ze jou misschien wat geflikt in vorig levens (of jij hen!). Heb je zomaar een grote gunfactor voor je bandlid? Dan waren jullie wellicht in jullie andere leven familie of partners. Lees vooral verder over hoe je bekenden uit vorig levens herkent! Een grote leidraad is: heb je gevoelens die nergens op gebaseerd zijn? Niet door gebeurtenissen dit leven of door verhalen van anderen? Dan heb je deze mensen meestal gekend uit vorig levens. En dat kan goed: want veel lessen leer je in zielengroepen. Dat komt omdat mensen die je diep kunnen raken, je sneller een les leren dan ‘vreemde’ mensen.

Je kunt ook veel levens healen door her te beleven. Of om gewoon eens te zien en mee te maken! Heb je ooit de online hypnose bekeken?

Wat denk jij dat jij in een vorig leven was?

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Wat was jij in een vorig leven? En waar? Test het!”