15 soorten zwarte magie herkennen en verwijderen

15 soorten zwarte magie

Er bestaan vele soorten zwarte magie. Andere benamingen hiervoor zijn hoodoo, voodoo, donkere energie, vloeken, etc.. Sommigen geven zelfs aan dat energiekoorden ook kunnen voelen als zwarte magie. Toch zit er wel degelijk verschil tussen deze termen. Magie kan dan ook op vele vormen worden aangericht. Vandaag nemen we deze 15 soorten zwarte magie vormen door. Hoe herken je ze? Zwarte magie is altijd logisch en niet bedoeld om te overwinnen, dus de herkenningspunten zullen altijd te traceren moeten zijn.

15 soorten zwarte magie: magie op afstand- 1

De bekendste vorm van zwarte magie is wellicht de vorm die op afstand plaatsvindt. Dat betekent dat er ritueel wordt gedaan op jou naam en de donkere energie reist dan naar jou toe. Zwarte magie op afstand kenmerkt zich vooral door pech om je heen aantrekken. Dat houdt in bijvoorbeeld boetes ontvangen, niet aan een baan kunnen komen, de energie om je heen somber maken zodat jij somber wordt, er wordt zomaar ruzie met je gemaakt, etc.. Waar zwarte magie dan precies veroorzaakt ligt aan een stukje kwetsbaarheid vanuit jouzelf: heb je een goede baan met vast contract, dan wordt dat niet zo gauw aangetast. Maar zijn er al hart- en vaatziekten in jouw familie, dan wordt de kans vergroot dat jij dat ook krijgt, maar dan door energetische redenen.

Soms wordt deze soort magie echter ook gestuurd op 1 bepaald gebied. Dat maakt het lastiger te herkennen, want de andere gebieden lopen immers nog wel.

Je herkent deze zwarte magie typisch aan het feit dat je een omslagpunt in je leven kan aanwijzen. En vaak wordt het woord controle verlies ook gebruikt.

Magie via eten en drinken- 2

Er zijn veel trucs bekend betreft zwarte magie. Eén van deze trucs is iets maken zodat dit speciaal in je eten en drinken wordt gedaan. Dit is dan een klein iets met vieze ingrediënten met een nog viezer doel. Het doel is bijvoorbeeld om je gehoorzaam te maken, denkwijze te beïnvloeden, stemmen in je hoofd te planten, etc.. Echter geeft deze magie zich gewoon weg als je weet waar je op mag letten. Je herkent deze vorm van zwarte magie vooral aan buikpijn, gewichtsproblemen, darmklachten en andere logische kwalen in de buik waar een dokter niet wijs uit wordt of alleen een naam kan geven maar geen behandeling. Dit ontstaat allemaal vanaf een bepaald punt in het leven: namelijk het punt waarin dit is aangericht.

Zwarte magie via aanraking- 3

Een andere veelgebruikte truc is zwarte magie via aanraking bewerkstelligen. Wat er dan gebeurt is dat iemand een goedje aan zijn handen smeert en je daarmee de hand schudt. Op dat moment heb je ‘aanrakingsmagie’ op je. Het doel is bijvoorbeeld om je impulsiviteit te vergroten, je uiterlijk te veranderen, etc.. Maar ook deze magie geeft zich kado. Je herkent deze vorm van zwarte magie vooral aan fysieke pijn of krampen, jeuk, donkere plekken op de huid, etc.. Ook vanaf het moment dat het is gebeurd.

Let op: soms wordt zo’n magie ook gemaakt om te verspreiden. Degenen met wie jij dan de hand schudt, die krijgen dezelfde magie op zich.

Zwarte magie via intimiteit- 4

De volgende magie gaat nog een stapje verder: sommige willen aanraken via hun geslachtsdeel of via jouw geslachtsdeel. Dat betekent dat zij poeder smeren aan hun eigen geslachtsdeel óf neerleggen op jouw wc. Op het moment van aanraking, word je besmet met deze energie. De standaard kenmerken hiervan zijn vreemd (willen) gaan, de seks wil niet meer lukken, onvruchtbaarheid, etc.. En je herkent het aan buikpijn, obsessie of klachten die lijken op een soa.

Ook deze vorm van magie kan gemaakt worden om te verspreiden en over te dragen aan bedpartners.

Zwarte magie via poeder op de grond of aan de deur- 5

Ook deze vorm van magie lijkt op magie via aanrakingen. Echter wordt deze magie afgesmeerd op bijvoorbeeld je grond of aan de deurklink van je huis. Op het moment dat je dat aanraakt krijg je meestal dezelfde symptomen als bij nummer 3. Maar ook kleine dingen geven het weg zoals plotseling smetvrees krijgen of voorzichtiger worden met dingen aanraken. Luister naar je intuïtie.

Uitzondering: soms ligt er geen poeder op de grond, maar heeft grond een negatieve lading omdat het bijvoorbeeld een oud begraafplaats is geweest. Loop je hier overheen en is het jouw les in het leven om te leren over zwarte magie? Dan loop je dat vanaf dat moment op.

Zwarte magie uit vorige levens- 6

Je hebt ook nog magie uit vorige levens. Dat geeft veelal dezelfde klachten als bij 1, afstands magie, maar is er al sinds de geboorte. Hierdoor kun je sneller denken dat het gewoon bij je hoort.

Uitstapje van 15 soorten zwarte magie naar: vloeken- 7

Om het stukje magie even los te laten, gaan we naar het stuk vloeken: deze worden veelal op afstand gestuurd. Het is dan de bedoeling dat het geen pech óm je heen aantrekt, maar dat jíj pech veroorzaakt. Dat is een groot verschil met de magie op afstand. Dus in plaats van dat jij niet wordt aangenomen door fouten in de mail of omdat de werkgever zich bedenkt, verpruts jij zelf het sollicitatiegesprek. Een vloek herken je dus erg aan zelf pech veroorzaken. En het wederom het omslagpunt in je leven. Het hangt er vanaf welk levensgebied je kwetsbaarder op bent waar dit dan tot uiting komt. Veel mensen geven bij een vloek ervaren ook aan dat zij zich onzichtbaar voelen of juist téveel in de spotlights gezet.

Familievloeken- 8

Er bestaan ook erfelijke vloeken. Dat betekent dat jij een vloek op je krijgt die je kunt overdragen op je kinderen als die nog geboren moeten worden óf dat je al een vloek bij je hebt sinds jouw geboorte dus. Je herkent het hetzelfde als de gewone vloek maar met twee uitzonderingen: problemen al vanaf geboorte af aan en je familie heeft ook veel problemen (echter vaak weer andere soorten).

Meer onbedoelde soorten zwarte magie: boze oog- 9/15

Even een uitstapje: al deze soorten magie zijn vrij heftig en worden bewust gestuurd naar mensen, maar je kunt ook last hebben van iets dat heet boze oog. Wanneer je dat op je hebt, dan heb je te maken met kortdurende misselijkheid of pech (zoals boetes). Dit krijg je meestal nadat je een jaloers iemand hebt gezien die het in zich heeft om boze oog te geven. Boze oog verlaat je systeem meestal weer.

Ontwensingen- 10

Er zijn gevallen dat er langdurige boze oog plaatsvindt. Dat kan omdat je dan veel te maken hebt met die persoon omdat het bijvoorbeeld een familielid is of omdat diegene permanente boze oog gaf. En die ontwenst jou dus dingen, zoals: ik hoop dat je nooit zwanger wordt. Je merkt dan pech en omslag net als bij de meeste andere soorten magie en je merkt niet zozeer meer misselijkheid, maar de symptomen zijn een mix van magie via eten en drinken& zwarte magie op afstand. Je merkt vaak van binnen beïnvloeding (een ontwensing komt immers ín je systeem) gemengd met pech aantrekken als boetes.

Huisgebonden soorten zwarte magie: in huis: (object)magie- 11/15

Er kan ook heel veel in een huis gaande zijn. Zo kan het zijn dat iemand niet alleen jou, maar je hele gezin wil lastigvallen. Óf helaas gewoon zin heeft in andere soorten zwarte magie uitproberen. Die persoon kan er dan voor sturen om middels object, olie of op afstand je huis te vervuilen. Je herkent dit aan je thuis anders voelen dan buitenshuis en daarna de logische kenmerken als: slecht slapen, spullen gaan stuk in huis, ruzie in huis (maar niet buitenshuis!), etc..

In huis: geesten- 12

Op zo’n zelfde manier als bij de (object)magie kan er ook een geest worden gestuurd naar het huis. Deze voelt als een echte geest dat lastigvalt, maar is dus vooral merkbaar in huis. Verderop kom ik terug op hoe je geesten herkent! Veel mensen zien dit ook in spiegels.

De laatste van de 15 soorten zwarte magie: in huis: opgeslurpte energie- 13

Een huis kan ook bevuild voelen, maar dan niet door magie afkomstig. Soms kan een huis ruzies van de vorige bewoners hebben geabsorbeerd of staat het huis op een grond waar jaren geleden een psychiatrisch ziekenhuis was. Zelfs als je op bezoek bent in een huis waar veel negatieve energie ligt of in is opgenomen, kun je magie oplopen. Verder heeft dit dezelfde symptomen en herkenning als bij de (object)magie.

Uitzondering op 15 soorten zwarte magie: hooggevoeligheid en energetische koorden- 14

Veel mensen onderschatten hun hooggevoeligheid ontzettend. Maar herken je het stukje moe worden in drukke ruimtes of andermans pijn en emoties voelen? Dan kun jij ook zwarte magie van anderen voelen alsof het van jou is. Een goede gratis tip is: ga douchen. Als je je dan vrij voelt van negativiteit, dan was het niet van jou. Werkt het douchen niet echt? Dan hangt er wellicht nog klevende magie dat los van anderen staat.

Geesten- 15

Hier kan ik kort over zijn: er bestaan natuurlijk allerlei soorten geesten. Een geest kán bij elke vorm van bovenstaande energiesoorten aanwezig zijn. Dat ligt eraan of degene die het stuurde dat heeft toegevoegd. Een geest herken je doorgaans wel hetzelfde: bekeken gevoel, bang zijn, beïnvloed worden, stemmen horen, etc.. Maar je haalt het weg door de bron te tackelen. Dit kan dus energie zijn via fysieke magie uit vorige levens, etc..

Er bestaan ook lieve geesten gelukkig. Dit zijn dan gewoon overledenen die jij hebt gekend of die gewoon ronddolen. Deze geven meestal geen klachten en staan dan ook los van de magie.

Heb je hulp nodig voor immuniteit middels bijvoorbeeld reading/ loekoe? Laat natuurlijk een reactie achter!

Engels: 16 soorten voodoo

Nederlands: 15 soorten zwarte magie op video

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

2 thoughts on “15 soorten zwarte magie herkennen en verwijderen

  1. M says:

    Pleas call me

LEAVE A COMMENT